Itseruskettava vinkki

21.05.2017

Apua, mitkä kanan jalat! Kevään ensimmäisinä aurinkoisina päivinä se iskee, kun huomaa ihon olevan valkoinen kuin lumi. Ajatukset kääntyvät heti itseruskettavien puoleen ja samoin tein myös niiden haittapuoliin. Olenkin nyt päässyt testailemaan itseruskettavia Elle-lehteä varten. Tuloillaan on nimittäin sivun kokoinen juttu minun kirjoittamana.

Haluan kuitenkin jakaa tähän muutaman vinkin ja oman suosikin itseruskettavista ennen lajempaa lehtijuttua. Kaikkihan sen tietävät, että iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa ennen itseruskettavaa. Kuorin ihoni luonnonkosmetiikkamerkki Patykan vartalokuorinnalla* ja kosteutan Nivean uusilla kosteusvoiteilla, joissa on ihanan kevyt tuoksu ja ne imeytyvät nopeasti.

Lemppari itseruskettavat

Kuvassa näkyvät ruskettavat ovat kaikki aivan kelpokamaa. St. Tropezin ruskettava* on arvokkaampi, mutta ruskettaa kauniisti ja vähän kerrallaan. Eco by Sonyan vaahto* on täysin luonnonkosmetiikkaa ja ihmettelenkin, että miten se ruskettaa ihan muiden “tavisten” lailla. Siitä en saa inhottavaa taiveihottumaa, jonka saan kaikista synteettisistä itseruskettavista. Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi* on aivan huippu ja todellakin 42 euron hintansa arvoinen. Puteli kestää pitkään ja kasvovesi on helppo levittää vanulapulla. Ehdoton suosikkini kasvojen rusketukseen.

Suosikein näistä kaikista vartalotuotteista on kuitenkin pois pestävä Cocoa Brown itseruskettava*. Se ruskettaa jopa tunnissa ja on helppo levittää suojahanskalla, joka tulee mukana paketissa. Rusketuksesta saa oikeasti tasaisen, koska vaahto on tummaa. Näkee heti mihin tuotetta on mennyt ja mihin ei. Hinta on aivan järisyttävän edullinen – 16,80€!!!

Vinkki levitykseen

Kuulin tästä vinkistä joskus kauan aikaa sitten lempparitubettajaltani Jaclyn Hilliltä. Itselläni suurin ongelma itseruskettavien kohdalla on sormet ja kaikki nilkoista alaspäin. Näihin alueisiin on hyvin vaikea levittää ruskettavia voiteita tasaisesti. Lisäksi sormista lähtee usein itseruskettavat pois siinä vaiheessa, kun kädet pesee.

Levitän siis itseruskettavan kuvassa näkyvällä suurella meikkivoide siveltimellä. en ole oppinut käyttämään noita hassuja meikkivoidesiveltimiä muuten meikkailuun, mutta halusin päästä niitä kokeilemaan. Kokonainen setti näitä Royal Cosmeticsin siveltimiä maksaa vain 24,90€* ja ne ovat vielä oikeasti melko hyvänlaatuisia. Kauanhan en ole niitä testannut, joten en tiedä kuinka pitkään ne kestävät. Itseruskettavan levittäminen sormiin käy kuitenkin millä tahansa tiheällä kabuki-siveltimellä*, jos sellaisia vaikka lojuu nurkissa käyttämättömänä.

P.S. Jos Elle-lehden tilaus kiinnostaa, niin mun alennusdiili on edelleen voimassa. Ylpeänä tätä jaan, kun lehdessä on mun käsialaa. Neljän numeron diilin saat TÄSTÄ* hintaan 15,90€.

*Saatu blogin kautta // Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Moikka; En ole kanankoipiani saanut millään nätisti värillisemmiksi. Joko putilon tuoksu on ollut paha tai tulos on ollut läikikäs. Vissiin pohjustustyö on ollut huono. Jospa taas kokeilisin, auringossa kun en viihdy.?
    Eikös muuten tarjous ollut neljä lehteä?
    Mukavaa viikkoa! ?

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo uppista! 😀 Hyvä, kun huomasit, että neljästä numerosta tosiaan on kyse. Kivaa viikkoa sullekin! 🙂

  • Mira

    Moi! Kiinnostaisi nähdä ennen ja jälkeen kuva. Itseäni aina enite mietityttää itseruskettavan väri, en halua liian oranssia lopputulosta. Itselläni käytössä tuo kasvovesi, se on ihan paras ja niin helppo laittaa! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Mira! Joo olis kyllä pitänyt laittaa tähän ennen ja jälkeen kuvat. Näistä ei muuten tuu mistään oranssia väriä. En tiedä sitten onko ne oranssit rusketukset jääneet historiaan. Toivottavasti! 🙂

      • Hanna

        Sulla ilmeisesti sävy dark cocoa brownin moussesta? Tuliko kuin tumma? Täällä yks kalkkilaivan kapteeni arpoo uskaltasko kokeilla dark sävyä vai tyytyskö vaan mediumiin ?

        • Miia Ezen

          Heippa Hanna! Joo dark on, mutta tuonhan voi ottaa jo heti tunnin päästä pois. ? Näkee mihin kehittyy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram