Viimeisimpiä maskitöitäni

05.04.2017

Ensi kuussa tällä tytöllä pitäisi sitten olla meikkaaja-maskeeraajan paperit kourassa. Olenkin suorittanut jo suurimmat osan näyttötutkinnoista ja sen vuoksi suuri kivi onkin vierähtänyt sydämeltä. Toivotaan vaan, että pääsen loputkin läpi.

Elämä on tosiaan ollut aika hektistä oman yrityksen perustamisen, blogityön, maskikeikkojen, yhden uuden projektin (josta kuulette pian) ja tietenkin koulun merkeissä. Tähän kun vielä lisää intensiivisen viikonlopun Microblading-kurssilla, niin silmäpussit ovat taatut. Töitä olen tehnyt nyt useamman viikon putkeen ja viikonloppuna häämöttää ensimmäiset vapaat. En edes tiedä miten sitä osaa olla. Pitää ihan alkaa harjoittelemaan rentoutumista. Uskokaa pois, että sekin unohtuu kiireisen elämän keskellä.

Siinä hän nyt on! Ruusumies! 😀 Voin sanoa, että tuskin hänen äitinsäkään tunnistaisi omaksi lapsekseen tästä kuvasta. Sen vuoksi sainkin kuvan tänne blogiini laittaa. Tässä hän on 40 vuotta vanhempana.

Hänen tuuhea tukkansa on peitetty irtokaljulla, tulevat juonteet etsitty kasvoista vanhentamalla ja lisätty sänkeä sekä itse väkertämäni viikset. Postauksen ensimmäisessä kuvassa väännän näitä viiksiä karva kerrallaan – kyllä kuulit oikein. Voitaisiin melkein puhua hiusten halkomisesta.

Siinä olisi mun muru valmiina teatterilavalle näyttelemään 70-vuotiasta eläkkeelle jäänyttä yliopisto-opettajaa. 😀 Ei ole mulla pöllömmän näköinen mies sitten vanhempana, vaikka hiukset hänellä luultavimmin pysyvätkin päässä. Olen todella ylpeä tästä työstä, koska vanhennus ja varsinkaan irtokalju ei ole mitään erityisen helppoja juttuja.

Sitten siirrytään erilaisiin tunnelmiin ja koulussamme järjestettyyn zombie-tapahtumaan. Mallini on niin superkaunis, mutta näin sitä vaan saa kauniistakin pelottavan. Zombie walk oli oikeasti pelottava ja hahmot mitä sinne oli tehty toinen toistaan upeampia. Tällä hahmolla sain taas yhden näytön läpi ja nyt pitäisi sitten olla hallussa ruhjeet, sairaudet ja vammat.

Mitäs pidätte näistä hahmoista? Eikö olekin uskomatonta mitä meikillä saa aikaan?! Je hei pisimpään mun blogia lukeneille: Eikö ollakkin tultu pitkä matka mun matkablogiajoista näihin kuviin?

  • Tiia

    Upeita!! Kiinnostaisi tietää kauanko tällaisten maskien tekoon kuluu aikaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Tiia ja kiitos! Noin kaksi tuntia. Irtokalju on vähän haastavampi, joten tuohon hahmoon menee vähän yli kaksi tuntia. ?

  • Marja

    Oi, miten upeita! Olet kyllä taitava:)

  • AnnaR

    No hyi olkoon tota zombieta :’D Siis en tiiä, miks zombiet oikeesti kavahduttaa, vaikka kuitenkin on koko ajan tietoinen, että täysin epärealistinen kauhuhahmo on kyseessä! Aloin miettiä, miten erilaisia jotkut ala-asteen Halloween-juhlat olisivat olleet fiilikseltään, jos olisi ollut zombie walk -meninki…

    • Miia Ezen

      Heippa AnnaR! Joo voiham olla, että nykyään Halloweenin suosion kasvaessa alkaa tällaisia hahmoja nähdä enemmänkin. ?

  • Juuli

    Ajattelin näin kauneudenhoitoalan ammattilaiselta kysyä, että tiedätkö saako jostain mustapäitä poistavia kokokasvomaskeja? Olen kokeillut sinun blogissasi ruusumiehellä olleita pikkulappuja mm.nenänpieliin ja ne toimivat oikeasti hyvin. Mustapäitä kuitenkin löytyy paljon muualta, joten maski olis huippu.

    • Laura

      En ole Miia, mutta tämä voisi olla hyvä ainakin tuotearvostelujen mukaan:
      https://eleven.fi/blackhead-killer-peel-off-mask

      • Miia Ezen

        Heippa Laura! Poistin kommentistasi affiliate-linkkisi. Toivottavasti ymmärrät. ? Mutta joo tuo kyseinen naamio kyllä kiinnostaa. ?

    • Miia Ezen

      En ole vielä löytänyt hyvää tuollaista maskia, mutta lupaan heti kertoa, kun hyvä naamio osuu kohdalle. ?

  • Eeva

    Moi!
    Jestas miten huikeita kuvia.Heti mielikuvitus lähti laukkaamaan ruusumies on kuin britanian alahuoneen poliitikko,jossain uutiskuvassa vilahtanut.
    Sitte tää zombie hahmo tuo mieleen apuhoitaja koulusta sairaalan harjoittelujakson ensiavusta.

  • Anna

    Ihan älyttömän upeita!

  • Markit

    Heips; Taas onnistuin nakkisormillani lähettämään viestin avaruuteen…Uusi yritys.
    Sitähän minä vaan, että muistan yhden juttusi, jossa istuit(te) vierekkäin sohvalla ja Miian huulipuna oli kulunut pois… No sehän on tuo Ruusiksen suu, joka ei vanhentunut ? (jostain syystä kutsun Häntä näin mielessäni ?) eikä karvatupsut kyllä peittäneet…että en ihmettele, jos etsit kestävää huulipunaa ?.
    Aivan loistava maskisuoritus. Siis komea mies ikääntyneenäkin, joten se sinun omakuvavanhentaminen ei istu tuon miehen viereen. Joskin, tulet Miia vanhenemaan tyylikkäästi ja huolitellusti.
    Nämä on kivoja juttuja, kiitos ❤

  • Petra

    Iso peukku höpöttelypostauksille! ? Ja ihan karsee toi zombie! Eli siis tosi hyvin tehty! ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram