Luonnolliset microblading-kulmat

14.04.2017

Muistatteko, kun juttelin blogissani microblading-kulmista ja mitä mieltä niistä olen. Voitte lukea jutun TÄSTÄ. Enpä olisi silloin uskonut, että vain muutamia viikkoja tuon kirjoituksen jälkeen menen microblading-kurssille, pystytän kotiini pienen microblading-studion ja otan vastaan ihania asiakkaita, kuten tämä kuvissa näkyvä lady.

Olen aivan ällikällä lyöty minkälaista tulosta microbladingillä saa aikaan. Se on tietenkin käsityötä ja jälki on aina tekijänsä mukainen. Olen niin onnesta mykkyrällä kuinka olen oppinut tekemään luonnollisen näköisiä kulmia. Kauniita ovat myös ne supertarkat kulmat, mutta nämä takuuvarmasti näyttävät kivoilta myös ilman meikkiä. Makuasioita nämä tietenkin ovat, mutta täällä olisi nyt yksi luonnollisten kulmien tekijä. Edelleen urani alkutaipaleella, mutta voisin sanoa, että kädenjälkeeni voi luottaa.

Olen aivan äärettömän huono muistamaan ennen kuvien ottamista. Jatkossa lupaan olla parempi, jos teitä kiinnostaa nähdä enemmänkin työni jälkeä ja vaikka kuvia kotistudiostani. Nyt on vielä muutama aika jäljellä toukokuulle, joten ei muuta kuin buukkailemaan sähköpostini kautta miia.ezen@gmail.com. Myös juhlameikkejä teen samaan vanhaan tyyliin ja niistä kuvia ja kaikki hinnat portfoliossani, joka löytyy TÄÄLTÄ.

Ja kulmakarvathan ovat meikissä ne oma intohimo, joten voitte vaan arvata kuinka innoissani teen näitä. Saan siis tehdä pelkästää kulmia – ihanaa!

Onko teistä jo moni hankkinut microblading-kulmat? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  • Mimmu

    Mä oon! Ollut nyt reilun kuukauden ja kohta pitäis mennä ottamaan vahvistus. Oon supertyytyväinen, ainoa miinuspuoli että se ei ollut todellakaan kivutonta ??

    • Miia Ezen

      Heippa Mimmu! Ihana kuulla, että oot ollu tyytyväinen. 🙂 Joo, joillekin hoito tuntuu olevan melko kivulias, mutta jotkut sanovat sitä vain raapimiseksi. 😀

  • Lullah

    Tavallaan ois kiva pari koloa täyttää, mutta omat kulmat on kyllä aika hyvät näinkin. Värjäämällä pääsis varmaan aika hyvään lopputulokseen. Vois käyä värjäämässä joku kerta, kunhan ensin saa hiusprojektia eteenpäin.

    • Miia Ezen

      Heippa Lullah! Kuulostaa, että värjäys vois tosiaan riittää sulle. Kaupastahan saa sellasia värjäyspaletteja ja itse ainakin värjäilen kotona. Säästää sillä pitkän pennin. 🙂

  • Mahtavaa!!
    Mulla on ne ja oon tosi tyytyväinen!

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! Ihanaa kuulla, että oot tyytyväinen! 🙂

  • Tiina

    Huh, sä olet kyllä taitava!! Nuo kulmat on ihan mielettömän upeat ja luonnolliset!

  • Mira

    Moikka! Mä otin tuossa yli kuukausi sitten ja olen ollut todella tyytyväinen. 🙂 Aamulla pääsee nopeammin ulos ovesta, kun kulmat ovat jo kunnossa ja ovat aina siistin näköiset. Olen myös saanut paljon kehuja kavereilta! Itse en löytänyt Helsingistä sellaista tekijää kenen kädenjäljestä pitäisin, joten päätin matkustaa Tampereelle asti. Mutta sun kädenjälki on hyvän näköistä ja hyvä tietää, että lähempääkin nyt löytyy hyvä tekijä! 😉 Minkä hintainen sulla on tuo toimenpide? 🙂 Mukavaa pääsiäistä Miia!

    • Miia Ezen

      Heippa Mira! 🙂 No mutta pääasia onkin löytää hyvä tekijä, koska on kyse kuitenkin tärkeästä asiasta. Kyseessä on kuitenkin sun kasvot! Hyvä, että oot tyytyväinen tulokseen. Mulla on uudet kulmat 250 euroa sisältäen vahvistuksen. Mutta sulla on jo tehty kulmat, joten et tarvitse kuin vahvistuksia aina silloin tällöin. Riippuen siitä kuinka ne sulla pysyvät. Ja kannattaa ehdottomasti mennä samalle tyypille, jos olet hänen kädenjäljestä pitänyt. 🙂

  • Inga

    Kävin ottamassa omat microbladingit maaliskuun lopussa Jyväskylässä.. En ole ollut tyytyväinen omiini ja nyt olen miettinyt, että käyn vahvistamassa omani jossain muualla. Toivottavasti joku toinen tekijä ottaa toisen tehdyt kulmat vahvistettavaksi? Itse hain tuollaista luonnollista lopputulosta mutta omani ovat aivan liian palkkimaiset ja väri on liian kylmä lämpimään hiusväriini..

    • Miia Ezen

      Heipa Inga! 🙂 Voi ei!!! Tosi harmi! Kyllä varmasti ottaa toinenkin tekijä sinut asiakkaakseen. Tosin ihan kaikkea ei vain pysty korjaamaan. Jälkiä ei oikein voi peittää ja väriä ei pysty muuttamaan vaaleammaksi. 🙁 Toisaalta lämpöä kyllä voi tuoda..

  • Iisa

    Todella luonnollinen lopputulos ja juuri oikea sävy 🙂 Olen nähnyt paljon kuvia epäluonnollisista ja liian tummista microblading-kulmista. Vaikka makuasioitahan nämä ovat 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Iisa! 🙂 Joo, tosiaan makuasioita ovat. Jotkut haluavatkin enemmän sellaiset meikatun näköiset.

  • Markit

    Heippa; Ehdottomasti parhaiten onnistuneet kulmat, mitä olen tuolla tekniikalla nähnyt. Luonnolliset, mutta mitä tuo punoitus on?
    Todellakin haluaisin nähdä niitä ” ennen kuvia”, koska se on minusta parasta kaikenlaisissa muutoksissa. Siinäpä sen eron sitten näkee ja mitä on tehty, miten muuttunut jne.
    Luulenpa, että en tuollaisia kulmia kuitenkaan koskaan ottaisi, Vaikka nämä tosiaan ovat ensimmäiset, jotka näyttävät luonnollisilta, niin omassa historiassani on riittävästi piikkejä ja arpia tehty, joten ei enää mitään sellaista.
    Mutta jos ottaisin, niin kyllä varaisin sinulta ajan ja uskaltaisin luottaa, että hyvät tulee. ? Et turhaan itseäsi kehu. Ja muuten, kiva kun sivusi on nyt suomeksi, kävin taas kurkkimassa, mitä siellä tapahtuu. ?

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Punoitus on täysin normaalia. Microbladingissä mennään kuitenkin ihon alle. Eli tässä on nyt ainakin ensimmäiset ennen ja jälkeen kuvat, mutta laitan kyllä jossain vaiheessa lisää. 🙂

  • Saaga

    Heippa! Kiva postaus, ja tosi kauniit kulmat! 🙂 Kommentoinkin jo tuohon aikaisempaan postaukseesi, että olen miettinyt että suurin osa tekijöistä tekee kulmista liian “täydelliset” minun makuuni. Saisikohan tuolla menetelmällä tehtyä jotakin minunkin kulmilleni, jotka ovat kyllä tuuheat mutta jossain vaiheessa nuoruudessa kulmien alut on nypitty alkamaan liian kaukaa ja aukkojakin löytyy? Missä vaiheessa vahvistuskäynti pitäisi tehdä? Matkaa tosiaan on 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Saaga ja kiitos! 🙂 Sanoitpa muuten hyvin tuon, että monet tekijät tekee liian “täydellistä” jälkeä. Juuri tuota itsekin tarkoitan. 🙂

      Kyllä sunkin kulmista saisi tasapainoiset tällä tavalla. Vahvistus tehdään noin kuukausi hoidon jälkeen.

  • S

    Onpa upeat kulmat, onko tuo jälkeen kuva otettu heti ensimmäisen pigmentoinnin vai vahvistuksen jälkeen?

    Itse olen hyvin vaalea niin kuin sinäkin ja kävin juuri pari päivää sitten ottamassa pigmentoinnin alan ammattilaisella, jota on paljon kehuttu ja mielestäni kuvien perusteella hän onkin tehnyt loistavaa jälkeä.. No, mielestäni minulle tuli aivan liian tummat ja luonnottomat kulmat, vaikka tekijä sanoikin, että väriä lähtee paljon pois (lähteeköhän?). Nyt kulmani ovat tosi “tehdynnäköiset” (vaikka karvatekniikalla tehtiinkin ja muoto on ihan hyvä) ja väri on liian tumma, keskiruskea/tummanruskea, vaikka olisin halunnut juurikin tuollaista vaaleanruskean harmahtavaa… 🙁 Toivon todella, että parantuessaan väri muuttuu ja haalistuu paljon!!

    • Miia Ezen

      Heippa! Tuo kuva on otettu heti ensimmäisen kerran jälkeen ja toki valotkin kuvassa ovat todella voimakkaat. Ei huolta.. kulmat vaalenee kyllä todella paljon ja ne ovat todella tummat noin 72 tuntia pigmentoinnin jälkeen. Eli ei huolta! Harmi ettei ammattilainen tätä sulle sanonut. Mä aina painotan sitä, että kulmat näyttää aluksi todella tummilta. Uskon kuitenkin, että sun kulmista tulee tosi hyvät, jos muotoonkin oot tyytyväinen. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram