Luksuskosmetiikka, joka kannattaa

23.04.2017

Yllättävän usein joku todella edullinen tuote on aivan yhtä hyvä kuin hienon merkin nimeä kantava kallis tuote. Olen kuitenkin löytänyt muutaman aivan järisyttävän hyvän tuotteen luksuspuolelta. Yksi näistä on aivan jäätävän kallis ja muut nipin napin meidän tavallisten tallaajien budjetissa – riippuu mihin haluaa roposiaan tuhlailla.

Korealaista kosmetiikkaa Suomessa

Jos ette ole vielä kuulleet korealaisesta kosmetiikasta, niin nyt on aika höristää korvia. Heidän tuotteensa ovat innovatiivisia, kokeilunhaluisia ja ennenkaikkea tehty laadukkaista raaka-aineista.

Suomeen rantautuikin vasta äskettäin korealainen kosmetiikkamerkki nimeltään Blithe. Sain heidän pakurikääpä seerumin testiin, joka on itseasiassa seerumin ja kosteusvoiteen välimuoto. Ihosta tuli aivan uskomattoman pehmoinen ja kosteuttettu heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Jäinkin pahasti koukkuun ja haluan kokeilla ehdottomasti muitakin merkin tuotteita. Mikä parasta – merkki ei testaa eläimillä.

Blithe pressed serum tundra chagan hinta on 56,70€* ja jokaisen pennin arvoinen.

Aikuisen naisen uskomaton meikkipohja

Pitkän linjan meikkitateilijakollegani suositteli Kjaer Weisin kauneusöljyä, joka toimii täydellisenä meikinpohjustuksena saman merkin meikkivoiteen kanssa. Ymmärrän täysin hänen innokkuutensa tuotetta kohtaan, koska jälki on jotain aivan uskomatonta. Ihosta tulee niin kuulas, pehmoinen ja tasaisen näköinen, kun nämä kaksi tuotetta laitetaan kimppaan. Merkkiä sanotaankin luonnonkosmetiikan Rolls Royceksi ja ei todellakaan turhaan.

Meikkipohja sopii tietenkin kaiken ikäisille, mutta aikuiselle naiselle on aina vähän hankalampi löytää sopivaa meikkipohjaa ja tämä tuo sitä tarvittavaa kosteutta ja kuulautta.

Kjaer Weis the beautiful oil -kauneusöljyn hinta on huimat 200€*, mutta kyseessä ei suinkaan ole kuvassa näkyvä pieni testiputeli vaan pakkauspullo on 65ml. Tuo määrä kestää todella pitkään, koska jo tämä pieni testeripullokin riittää kymmenille käyttökerroille.

Kjaer Weis foundation -meikkipohja maksaa 59€*, joka tulee hopean värisessä luksuspakkauksessa. Täyttöpakkaus on sitten vain 34 euroa, joten meikkipohja ei ole pahan hintainen ollenkaan.

Luksusta, jota kaikki ostaa

Aika monella meistä on kaapissaan edes yksi kiva tuoksu, joka on maksanut pyöreästi 50 euroa. Eli moni meistä käyttää luksuskosmetiikkaa ihan huomaamattaan. Itse ainakin pidän tuoksuja luksuksena, koska kyllähän tuo 50 euroakin on aikamoinen lohkaisu kuukauden budjetista. Kaunis pullo ja yleellinen tuoksu, josta moni meistä mielellään maksaa. Tuoksuasioista ei voi kiistellä, mutta itse ihastuin tähän Hugo Bossin eleganttiin tuoksuun.

Boss the scent for her maksaa 54,95€* ja löysin sen Nordic feelin* laajasta tuoksuvalikoimasta.

*Saatu blogin kautta ja sisältää mainoslinkin.

  • Tiina

    Ihan mahtavaa, että tässä on nimenomaan luonnonkosmetiikkaa ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa!

    • Miia Ezen

      Moikka Tiina! 🙂 Joo, mä oon lakanut innostumaan luonnonkosmetiikasta ja pikkuhiljaa myös perehtymään siihenmitä testataa eläimillä ja mitä ei. Eläinkokeettomuus kiinnostaa kokoajan vain enemmän. 🙂

      • Anna

        Tästä tulikin mieleen, olisi kiinnostavaa lukea luonnonkosmetiikasta, minkä olet kokenut hitiksi ja mitkä ehkä hudeiksi? Itse olen ajatellut siirtyväni pikkuhiljaa edellisten tuotteiden loputtua luonnonkosmetiikkaan, mutta vaihtoehtoja on vaikka mitä..

        • Miia Ezen

          Näin nopeasti ainakin hudeiksi tulee mieleen monet luonnonkosmetiikka meikkipohjat. Ne on aivan älyttömän ohuita. Ainoa todella hyvä on ollut Kjaer Weis. Mulla ei oo näistä hirveesti kokemusta vielä, mut luonnonkosmetiikka on kyllä kehittynyt hurjasti viimevuosien aikana. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram