Tutoriaali: Helppo 60-luvun meikki

17.03.2017

Nude huulet ja näyttävät ripset. Sitä se oli 60-luvulla ja sitä se on nyt. Tässä hieman kevyempi versio 60-luvun meikistä.

1. Luo vaalea pohja

Lisää vaalean mattaa luomiväriä koko luomelle liikkuvasta luomesta kulmakarvoihin asti. Älä kuitenkaan käytä liian valkoista luomiväriä. Käytin itse tässä lookissa the Balmin Meet Matt(e) Nude -palettia*. Laitoin luomivärin Sigman E25* häivytyssilveltimellä.

2. Rajaa luomivako

Piirrä luomivakoon viiva luomivärillä käyttäen viistoimaista kulmakarvasivellintä. Häivytä viiva ylöspäin käyttäen tätä samaa sivellintä sekä kohdan 1. sivellintä. Itse käytän tässä Sigman E75* sivellintä.

3. Lisää rajaukset ja ripset

Suosin tuuheita Battington silkkiripsiä ja alaluomelle kiinnitän yksittäisiä Grimaksen ripsitupsuja, jotka laitan omien ripsien alle.

4. Tarkenna luomivaon raja

Tämän olisi tietenkin voinut tehdä ennen ripsiä ja rajausta, mutta tajusin sen vasta jälkikäteen. Tarkennan siis viivaa luomivaossa käyttäen vaaleaa peitevoidetta. Kiinnitän sen vielä vaalealla puuterilla. Mikä tahansa littana ja pieni sivellin käy. Tässä taitaa olla käytössä jokin Zoevan sivellin.

Tämä on siis yksinkertainen look, mutta hyvin 60-lukumainen. Sopii naamiaisiin kuin myös ihan tavallisiin illanviettoihinkin. Mitäs pidätte? 🙂

*Sisältää mainoslinkin.

  • Miime

    Wau!
    Hyvin onnistunut look, osaako tuohon mitään muuta lisätä, kuin, että tykkään ♥♥♥♥

  • Alisa

    Upea! <3

  • Jatkoon

    Mielestäni paras itselleni, mutta ehdottomasti sinulle eli jatkoon arkimeikkinä. -60/70-luvulla laitettiin lisäksi Twiggy alaripset huh ja huulipuna oli lähes valkoista, kittyä tms. Mutta tässä tapauksessa muoti toistaa itseään oikeutetusti.

    • Miia Ezen

      Hih, Jatkoon! 😀 Niin nykyään noita huulia kai sanotaan peitevärihuuliksi tai maksamakkarahuuliksi. Eli vähän eri värimaailmaa, mutta vaaleaa. 😀

  • Aivan mahtava look!
    Sopii sulle täydellisesti <3

  • Markit

    Hei; Kaunis meikki, mutta miksiköhän minulle tuli mieleen, että näytät…niin ikäiseltäsi. Yleensä näytät niin nuorelta. Olet niin vakava, jaa, kuvissa(ko) pitää olla ?. Minä taidan tykätä niistä iloisista kuvista, missä hymyilet, hymysi kun on kaunis ja positiivinen luonteesi välittyy silmistäsi jopa kuvissa, ainakin minun mielestäni. Ja välillä hymy välittyy silmistä, vaikka suu ei hymyilekään.

    Nyt paljastan salaisuuden…katson meikkikuvasi aina hyvin tarkkaan, zoomaan ja tutkin. Ja tiedätkö, usein ajattelen, että olet sellainen Kultasilmätyttö. Mahdatko tietää, mistä kirjoitan?❤ Ja ajattelen sen hyvällä ja nätillä tavalla, ethän pahastu siitä. ? Tällaisia tämä vanhempi tyttö miettii.

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Joo nämä on huomattavasti vakavampia ilmeitä. Kai se on vaikuttanut, kun oon ollut vähän kipeä. Kohta taas hymyillään kuvissakin. 😀

      Hih, kultasilmätyttö! 😀 En pahastu. 🙂

  • Eve

    Perfect look? Ihana kampaus!! Hiussävysikin sopii täydellisesti meikkiin ja kampauksen.

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! Kiitos! Joo, omaa väriä kovasti kasvattelen ulos. 😀

  • Eeva

    Moi Miia!
    Upea meikki toi on just -60 lukua.
    Katsoin aamulla -60 luvun valokuvia itestäni ne on aika huonolaatuisia,mutta muistan ei paljo meikkiä mutta ripsiväriä piti laittaa reilusti niin ylä kuin alaripsiinkin twiggy oli sen ajan ikoni.Luomiväri aina sinistä.Huulipunaa joko vaaleaa tai ei mitään.Mulla oli pitkä tukka joko kiharrettu tai suorana.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva ja kiitos! 🙂 Twiggyn kuvia oonkin paljon kattellut. Meinasin aluksi tehdä juurikin sellaisen vähän hurjemman meikin, mutta päädyin tekemään vähän nykyaikasemman version. Olispa niin hinoa nähdä noita sun kuvia, kun näkisi ihan autenttista meikkiä. 🙂

  • Eeva

    Hei! Voi harmi ne kuvat on kyllä niin kaukaa otettu ja huonolaatuisia ettei niistä meikki tuu esille,muuten kyllä laittaisin tuleen vaikka sähköpostiin.

  • Marjut Mattila

    Hei Mia ! Innolla aina odotan, että mitä seuraavaksi tulee. Oli iloinen yllätys tämä sinun meikkisi sillä käy sinulle tosi hyvin. Itsetykkään meikata aika lailla tuohon tyyliin.Kiitos tästä Sinulle oikein paljon ja jaksamista 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram