Storytime: Olet täydellinen

29.03.2017

On huikeaa päästä maskeeraamaan sekä kuvaamaan ihmisiä, jotka ovat sinut oman itsensä kanssa. Voi kuulostaa oudolta, mutta omaan silmääni aina kaikki muut näyttävät niin täydellisiltä juuri sellaisina kuin ovat, mutta itse sitä jaksaa valittaa omista vioistaan. Voiko sitä muka sitten olla niin oudon näköinen?

Eilen illalla päähäni pälkähti tällainen kysymys. Jos saisin muuttaa kehostani kolme asiaa, niin mitä ne olisivat? Pystyin heti luettelemaan kolme ja hieman enemmänkin. Pienemmät reidet, parempi ryhti ja paksummat ripset (kauneusbloggaajan ongelmia). Ryhtiasia on nyt ihan järkevä juttu, koska selkäongelmien kanssa ei ole leikkimistä. Kunhan taas saan sen kauan kadoksissa olleen urheilumotivaation takaisin, niin asiaan saattaa jopa tulla muutosta.

Viime sunnuntaipäiväni vierähti näiden upeiden ihmisten parissa. Pääsin maskeeraamaan upean Drag-taiteilija Miss B:n taustatanssijat. Nämä ovat siis koemaskeja, koska 19.4. Helsingin Gloriassa tulette näkemään niin uskomattoman Drag-shown, jota ei ole Suomessa aikaisemmin nähty. Helsinki Drag Battlen liput maksavat vaivaiset 13 euroa ja opiskelijoille 9 euroa. Itse olen paikalla maskeeraajan roolissa, mutta juhlistamassa upeaa iltaa kanssanne.

Ilta tulee olemaan täynnä itsevarman upeita naisia ja miehiä. Persoonallisuutta, pukuloistoa, huikeita esityksiä ja tietenkin toinen toistaan upeampia maskeja.

Mitä enemmän olen nähtyt uutta alaani meikkaaja-maskeeraajana niin sitä iloisempi olen siitä kuinka persoonallisuutta arvostetaan. Kuvauksien taustaporukoissakin saattaa nähdä persoonallisesti itseään stailaavia ihmisiä, josta todella pidän. Huomaan, että omaan vaatekaappiinikin on muuttanut enemmän värikästä vaatetta entisten mustien tai harmaiden vaatteiden sijaan. Olo on myös iloisempi, kun saan olla oma itseni häpeilemättä.

Jos kuvia zoomaa oikein lähelle, niin huomatte maskissa yhden mielenkiintoisen ja Drag-meikille tyypillisen piirteen. Kulmakarvat löytyvät itseasiassa silmämeikin luomivaosta ja kuvassa näkyvät kulmat on piirretty otsalle. Tulen tekemään tällaisen meikin itselleni vaihe vaiheelta ja näette kuinka meikki syntyy. Tässä meikissä ei sitten säästellä. Meikkipohja on paksu, puuteria on paljon, ripset ovat jättimäiset ja varjostukset tummat.

Tämä storytime menikin nyt ihan hölöttelyksi siitä sun tästä. Juuri käynnissä oleva tutkintoviikko ei anna tilaa enemmälle aivokapasiteetille, jotta pystyisin luomaan kirjoituksia syvemmin ajatuksin. Halusin vain sanoa, että olet täydellinen. Vaikka me kaikki näemme itsessämme virheitä, niin muiden mielestä olet kuitenkin täydellinen.

  • Markit

    Hei; Tämä oli mielenkiintoista ja varmaan hihkut riemusta, kun saa laittaa kunnolla sitä meikkiä ja “liikaa”, mutta silti hienosti ja taidolla. Kävin tuon linkin takaa lukemassa tapahtumasta, oli sekin mielenkiintoista luettavaa.
    Ja kyllä. Minä olen päättänyt olla täydellinen, eli hyväksyn sen, mitä peilistä näen. Loppuelämää en kyllä stressaa tutkimalla puutteita. Ne ovat osa minua. Ja muuten, hyvä ryhti ja loistava hymy, et sinä muuta tarvitse. Hymy jo on, etkä sinä nyt mikään löntystelijä ole ?. Tuo on muuten totta, että selkävaivat lähtee hyvän ryhdin kautta, joka taas tulee syvien vatsalihasten treenaamisella. Kokemusta on.
    Tsemppiä kouluun!?

  • Maiju

    Olen huomenna menossa kapaajalle ja olemme sopoineet Miikan kanssa, että itse MissB hoitaisi homman. Tuskin maltan odottaa 🙂

    • Miia Ezen

      Oi loistavaa! 😀 Miss B onkin paljon parempi 😉 Hih!

  • Maiju

    Kivasti kirjoitusvirheitä… siis kampaajalle 🙂 ja sopineet Miikan kanssa 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram