Storytime: Meidän ensitreffit

16.03.2017

Mitä mieltä olisitte, jos aloittaisin tekemään säännöllisesti tällaisiä storytime-kirjoituksia blogissani (eli suomeksi tarinatuokioita)? Aiheena olisi elämäni pienemmät ja suuremmat tapahtumat. Ajattelin aloittaa siitä yhdestä suurimmasta.

Olen hehkuttanut varmasti jokaisessa kanavassani Ruusumiehestä, jonka tapasin viime kesänä. Viimeaikoina on myös mietityttänyt hyvinkin paljon se, kuinka paljon haluan yhteisestä elämästämme jakaa muille. Haluan olla mielummin tunnettu meikkitateilijana ja kauneusbloggaajana kuin naisena, joka levittelee kaiken tiedon koko kansalle (vaikkei siinäkään mitään pahaa ole). Rakkaus on ihana asia.

Sinänsä elämämme on ihan tavallista arkea niin kuin jokaisen muunkin parisuhteessa elävän. Haluan kuitenkin kirjoittaa meidän alkutaipaleesta, koska toivon, että jokainen juuri rakastunut ottaa irti kaiken siitä ihanasta alkuhuumasta. Se huuma, joka on samalla niin ärsyttävää ja niin ihanaa. Kyllähän siinä tulee totaalinen keskittymishäiriö kaikkeen muuhun.

Viime kesänä tarkalleen 17.7. kilahti Facebookin messengeriini viesti. En muista tarkalleen mitä siinä luki, mutta Facebook oli ehdottanut minua Ruusumiehen kaveriksi ja nähtyään kuvani hän päätti kirjoittaa viestiä. Voin sanoa, että asenteeni oli enemmänkin “whatever”, koska Facebookin kautta on tullut vaikka minkämoista toivotonta miesparkaa treffipyyntöineen. Kaikella rakkaudella. Kuitenkin Ruusumiehen kuvan nähtyäni asenteeni muuttui. Oho, mikä komistus! Niin, ikävä kyllä ulkonäöllä on kuitenkin jotain merkitystä. Myönnetään se nyt kaikki tässä yhteen ääneen, eikö?

Vain muutaman viestin jälkeen hän pyysi jätskille, mutta päätimmekin mennä syömään ravintola Mestaritalliin. Kahden päivän päästä tapasimme kyseisen ravintolan terassilla. Olin myöhässä muutaman minuutin, koska olin juuri käynyt ostamassa kirjan, jota yksi teistä suositteli (kirja odottaa edelleen avaamista). Näin jo kaukaa, että vaalea pörröpää odottaa minua ravintolan terassilla ja sydämeni alkoi heti läpättää. Tilanne oli jotenkin erilainen. Normaalisti en jännitä treffejä, koskaa tapaan työssäni kuitenkin uusia ihmisiä joka päivä.

Mestaritalli – aika huikea paikka ensitreffeille! (Kuva: restel.fi)

Kun näin hänet edessäni, tiesin heti, että se on menoa. Nyt silmät kiinni, koska tiedossa on siirappia. Hänen hymynsä oli juuri sitä, mitä olen etsinyt. Aurinkoisuus ja positiivisuus on niin upea piirre miehessä. Siinä hän vaan seisoi ja hymyili. En ikinä unohda sitä hetkeä.

Ilma oli uskomaton. Juuri sellainen kuin näissä kuvissa. Aurinko paistoi ja se poltti päälläni olevaa mustaa paitaa. Päätimme ottaa pullon viiniä raikkaan mansikka-halloumjuustosalaatin kera. Olin syönyt aamulla tapani mukaan vain proteiinipirtelön, joten muutenkin pyörivän maailman lisäksi lasillinen viiniä sai pääni hetkellisesti hurjaan spinniin.

Juttua riitti, nauroimme ja kaikki muu katosi ympäriltä. Niin tosiaan voi käydä! Samalla kuitenkin mietin, että niin kevyt salaatti ei kyllä riitä tällaiselle suursyöpölle mihinkään. Päätin sinnitellä kotiin pääsyyn asti. Ruusumies halusi kuitenkin jatkaa treffejä lähellä olevaan Cafe Regattaan. Tee ja herkullinen mustikkapiirakka lievittivät hurjaa nälkääni ja sain energiaa lopputreffeihin.

Treffien jatkopaikka – Helsingin yksi kauneimmista kahviloista (Kuva: Cafe Regatta official)

Hän vei minut kohteliaasti kotiini ja ehdotti samoin tein seuraavia treffejä jo seuraavalle päivälle. Odotin innoissani pientä pusua, mutta herrasmies ei kiirehdi ja halaus sai riittää.

Tiedättekö mitä tein heti kotona? Tai no itseasiassa olin jo ravintolan vessasta laittanut viestiä ystävälle seuraavin sanoin: “Olen elämäni miehen kanssa treffeillä!” Sen vaan tietää. Piste. Ei analysointeja, ei turhautuneita keskusteluja ystävien kanssa, ei päänvaivaa. Kaikki vaan sujuu. Vai sujuiko meillä? Haluatteko jatkoa ja tietää mitä seuraavilla treffeillä tapahtui?

  • riikka

    Aivan ihana kirjoitus! Oon niin onnellinen sun puolestas! <3 Ja kyllä kiitos, mielelläni lukisin myös toisista treffeistä ja storytime-juttuja muutenkin, sulla kun on kirjoittaminen hallussa! Tuli tosi hyvä mieli tästä jutusta , ja sellanen olo et kyllä mäkin vielä elämäni miehen löydän 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Riikka ja kiitos! 🙂 Kyllä varmasti löydät. Ennenmmin tai myöhemmin. <3

  • Miime

    Mitä muuta tuohon voi sanoa, kuin – fantasista, että olet löytänyt kumppanin.

    Toisen kanssa eläminen tuntuu kotoisalta ja hyvältä, kun se on SE oikea. Onnea elämäänne ♥♥♥♥

  • Ansku

    Ilman muuta tarinoita lisää. On ihana olla sellaisessa suhteessa jossa molemmilla on luonteva ja turvallinen olo. Pienet ja isotkin harmit ylitetään ja suhde senkun lujittuu?

    • Miia Ezen

      Moikka Ansku! Juuri tuo.. saa olla oma itsensä ja hauska huomata kuinka toinen ajattelee niin samalla tavoin kuin itse. <3

  • Pauliina

    Rakkaus on ihanaa, eli todellakin halutaan lisää <3

    Muistan kun itsekkin laitoin 6.5v sitten wc:stä parhaalle ystävälleni viestin, nyt on täydellinen pakkaus täällä! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! Lisää piisaa. 😀 Hih.. hauska, et sullakin on ollut sama juttu. <3

  • Eeva

    Voi miten ihanasti teidän rakkauspolku alkoi.Noi on niitä asioita mitä ei voi hallita kun kolahtaa niin se on menoa.
    Sitte se että rakkaus jatkuu hyväksi parisuhteeksi on onnenpotku.Ihana että jaat meidän lukijoiden kanssa oman tarinasi.Oot kyllä avoin ja rehellinen nainen.Tsemppiä.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Joo, ihastua ja kolahtaa voi kyllä ainakin “toispuoleisesti” useamminkin, mutta oon onnekas, että tässä on molemmat täysillä mukana. <3

  • Laura

    Ihana tarina <3 olen itse kokenut aika samanlaisen fiiliksen vähän vajaa kahdeksan vuotta sitten. Yhdessä illassa tiesin, että nyt mennään. Olen ystävillekin koittanut monesti sanoa, että jos et ole varma niin älä tuhlaa aikaa, koska oikean ihmisen kohdalla ei tarvitse miettiä. Me ollaan Yhdessä edelleen ja vihille menossa muutaman viikon päästä. Aurinkoista kevättä teille molemmille :).

    • Miia Ezen

      Kiitos Laura! <3 Niin toivon, että olisin joskus itse jättänyt ajan tuhlaamisen vaikka kuinka monen tyypin kanssa. Ei sitä silloin vaan jotenkin tajua. Ihania häitä teille! <3

  • Markit

    Mikäs rakkaustarinoita on lukiessa. Hyvä mielihän siitä lukijalle tulee ja onhan se rakkaus ihanaa ?
    Mutta tuo rajaaminen, mitä kertoo, onkin hankalampi juttu. Ehkäpä ei kannata ihan kaikkea selvittää, mutta sinusta se on kiinni. Et sinä Miia lukijoitasi menetä, vaikka pysyt yleisemmällä tasolla näissä miesjutuissa. Nuo meikkijutut kun ovat niin mahdottoman hyviä ja niistä saa paljon neuvoja ja tuotetietoja.
    Olisi kiva lukea tarinoita koulutouhuista, miten osaat laittaa hiuksia, sitäkin vissiin siellä opetetaan ja tapahtuuko hutimeikkejä joskus, vaikka itselle. Ja ne videot, niitä odotan. Näköjään haluan pitää sinut meikkiblogistina ?.
    Mutta itse todellakin päätät, minulle riität nykyjutuillasi, kiitos niistä.❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo, meikkijutut tulee olemaan se pääjuttu täällä. Nautin kuitenkin niin paljon kirjoittamisesta ja sitä on helpoin tehdä näin tarinoiden muodossa ja omasta elämästä. Kyllä keksin vielä muitakin kuin rakkausaiheita. <3

  • Em

    Ihana tarina! Ja ilman muuta halutaan kuulla jatkoa tälle! Plus muitakin storytime-tarinoita. 🙂

  • janessa

    Odotan innolla “jatko osaa” <3

    • Miia Ezen

      Jee Janessa! Pitää siis alkaa kirjoittelemaan seuraavaa. 😉

  • Kevät-neito

    Onnea ja rakkautta! ❤ muistan elävästi omat treffit kohta 4v sitten..ja samaistun sun fiiliksiin! Sen kyllä todellakin tietää kun kohtaa itselleen sopivan. Haluaisin kyllä kuulla miten tarina jatkuu… 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Kevät-neito! Toiveesi käyköön toteen! 😉

  • Sonja

    Näitä ehdottomasti lisää!!

  • Jessica

    Oi voi!!! Tää oli kun jostain elokuvasta. Aivan ihana! Onneks olette löytäneet toisenne. Ootte ihana pari!? Toivottavasti mäki joskus löydän elämäni miehen(jos kukaan nyt haluaa edes olla mun kanssa) mut onneks oon kuitenki viel aikas nuori(20vuotta tulee täyteen syksyllä….ikäkriisiä pukkaa?), joten eiköhän mulla oo vielä aikaa.

    • Miia Ezen

      Heippa Jessica! Joo, itseasiassa mullakin on sellainen olo, että elän elokuvassa. Tietenkin omia pikku ongelmia on meidänkin suhteessa.. niin kuin kaikkien. Se on vaan elämää. <3 Ja tottakai haluaa olla sun kanssa! Voi sua höpsöä! Ja aikaa vielä on.. miestä odotellessa teet vaan kaikkea kivaa ja nautit nuoruudesta.

  • Milla - Sukhimatot

    Tämähän on ihana tarina! Lisää näitä – kun ulkona sataa tuutin täydeltä on pieni auringonpaiste ja hattarankeveys juuri sopiva tapa aloittaa perjantai!

    • Miia Ezen

      Heippa Milla! Olipa kauniisti muotoiltu lause! <3

  • Laura

    Aivan ihanaa Miia! Olen sellaisessa rakkaus pöhnässä täällä, hymyilen vain ja olen onnellinen puolestasi. Kannatan rakkaus juttuja. Vaikka ne ovat henkilökohtaisia, ei kukaan silti tiedä kaikkea. Jokainen meistä luki tämän ja mietti asian päässään, kuin kirjaa lukiessa.

    Huonon päivän pelastaa hempeily ja tällaisten tekstien lukeminen. :*

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! HIh.. rakkauspöhnä! Ihanaa, jos mun pienet tarinat pelastaa jonkun päivän. Sillon mun blogityö on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. <3

  • Teea | Curious Feet

    Haluan tietää :D! Ihanan siirappista. Tämä pieni lause sai muutaman kyyneleen silmäkulmaan:

    “Hänen hymynsä oli juuri sitä, mitä olen etsinyt.”

    Täysin samaa mieltä olen, aurinkoisuus on mahtava piirre toisessa ja sitten kun se rakkaus kolahtaa, niin ei siinä mitään selittelyjä tarvita. Alkuhuuma on mahtavaa aikaa, elän itse vielä siinä vaiheessa. Vaikka nämä henkilökohtaisia asioita ovatkin, niin luen kyllä mielelläni toisten onnesta ja rakkaudesta, ei niistä koskaan liikaa kirjoiteta. Paljon onnea teille <3!

    • Miia Ezen

      Heippa Teea! <3 Oih ihanaa! Nauti! Me ollaan oltu niin tiivisti alusta asti yhdessä, että se ehkä lyhensi alkuhuumaa, mutta silti ollaan vielä super IN LÖÖV! 😉 Onnea hei teille!

  • Minna Juvonen

    Totta kai haluan tietää enemmän. Tosi söpöä ja romanttista ❤

  • Ellu

    Ehottomasti jatkoa ?

  • Sonja K

    Olipas ihana postaus! Storytime:t ehdottomasti jatkoon, niin rakkausaiheiset kuin muutkin aiheet! 🙂 Ihanaa vkl!

    • Miia Ezen

      Heippa Sonja K! Ihanaa kun tykkäsit. Näitä on siis tulossa! 🙂

  • Maria

    Moi! Ihana postaus.

    Mä erosin 9 vuoden suhteesta vuosi sitten ja aloin heti samalla tapailemaan uutta tyyppiä. Nyt seurustellaan, ja hän olisi ihan valmis muuttamaan yhteen jne. Mietin vaan, että jos musta tuntuu liian nopealta etenemiseltä tai jos en ole vielä 100% varma että mennään joskus naimisiin niin tarkottaako tää nyt sitä, etten olekaan löytänyt “sitä oikeaa”? Onko se huuma (suhteen ekat ~2 vuotta) oikeasti luotettava tapa tietää, että kyseessä on oikea mies? Ahdistaa!

    • Miia Ezen

      Kiitos Maria! <3 En ole kyllä mikään parisuhdeterapeutti ja men kaikki ollaan erilaisia. Suhteita lähtee alkuun niin monella eritapaa. Ei se välttämättä sitä tarkoita, että koko suhde olisi tuhoon tuomittu. Ja jotkut meistä haluavatkin edetä hitaammin. 🙂 Kuuntele sitä sun sisäistä ääntä. Mitä se oikeasti sanoo? Omalla kohdalla se vaan menee niin, että kyllä tiedän heti, jos kohdalla on oikea tyyppi. Jos suhteen alussa on jotain epäilyksiä, niin ainakin itselläni juurikin ne epäilyn kohdat vain vahvenevat suhteen edetessä.

  • Tiia

    Tulin hyvälle tuulelle tästä. Joo todellakinn luen näitä mielellään lisää 😀 Mahtavaa <3

    • Miia Ezen

      Oi! Ihana kuulla Tiia! Lisää on tulossa! <3

  • Sara|Sara's Fab Life

    Mä oon miettinyt nyt mun nykyisessä suhteessa, että voiko suhteesta tulla mitään ilman alku huumaa. Miehellä on sitä edelleen, mulla ei koskaan. Silti on kiva kun on mun luona ja juuri esitelty mun vanhemmille. Horoskooppimme ei oo puolesta eikä vastaan, ja googlaillessa on ollut että aina huumaa ei tarvitse onnistuakseen. Toivottavasti pitää paikkansa. Poika ihastui muhun heti, ite lämpenin vasta 1,5 vuoden päästä. Eli nyt jouluna kun molemmat oli joulun yksin.

    • Miia Ezen

      Heippa Sara! Ei sitä huumaa aina tarvitse. Näin ainakin olen monelta kuullut. Tosiaan en ole mikään parisuhdeasiantuntija, mutta veikkeisin asiantuntijoidenkin näin sanovan. Omassa tapauksessa jotenkin vaan tarvitsen sen huuman. Silloin tiedän, että olen itsekin tosissani. Pääasia, että tietää kyseessä olevan se henkilö, jonka kansas elämäänsä haluaa jakaa. <3

  • Kat

    Ah ihanaa! Se ärsyttävä “sen tietää kun tietää” – lause soi munkin päässä vuosia sitten ja mietin aina, että mistäköhän sekin lause on revitty, enkä millään lailla uskonut sellaiseen rakastavaisten lausahdukseen. Kunnes lähes neljä vuotta sitten tapasin nykyisen kihlattuni, sattumalta, ihan yhtäkkiä ja heti _tiesin_, että tässä hän nyt on. Jotain elämää suurempaa ja kauniimpaa. Tunne oli kaiken lisäksi vielä heti ensikohtaamisesta asti molemminpuolinen. Tuon kohtaamisen jälkeen kaikki edelliset suhteeni tuntuivat täysin mitättömiltä ja jopa turhilta – vaikka niistäkin tuli opittua paljon. Olin aiemmin käyttänyt aivan liikaa energiaani kaiken pohtimiseen ja ylianalysointiin. Nyt olen varma, että silloin kun se “oikea” oikeasti osuu ja kolahtaa, niin silloin kaikki on helppoa ja sen vain tietää, jotenkin mystisesti, että tässä tämä nyt on; minun loppuelämäni rakkaus. Edelleen kun katson avomiestäni, niin tiedän, että haluan olla hänen kanssaan, että vieläkin kaikkien vuosien jälkeen valitsisin hänet – yhä uudelleen ja uudelleen. Rakkaus on niin jännää ja ihanaa <3

  • Ida

    Oi että miten ihana tarina! Ja tietenkin me halutaan kuulla lisää!!

  • Vilhelmiina

    Haaveilen juuri tälläisestä, ja uskon myös siihen, että sen oikean kyllä tietää kun hän kohdalle osuu.
    Ihanalta kuulostaa tämä tarina. <3 Toivon paljon rakkaudentäyteisiä päiviä teille tulevaisuuteen!

    • Miia Ezen

      Heippa Vilhelmiina! 🙂 Kiitos tuhannesti! Kyllä sä saat vielä oman tarinasi. Uskon siihen kyllä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram