Miten teet kauniit rajaukset hetkessä?

09.03.2017

Sain viime joulun aikoihin oikein kunnon ahaa-elämyksen silmänrajausten kanssa. Ennen sitä tuntuu, että inhosin rajausten lisäämistä itselleni sekä asiakkaalle vain sen vuoksi etten osannut sitä hyvin ja ennenkaikkea siinä kesti kauan! Jaankin tähän postaukseen kaikki vinkkini, koska nykyään rajauksien teko sujuu hetkessä.

1. Oikea sivellin

Tämä on ehdottomasti tärkein asia! Käytin ennen kaikenmaailman suippokärkisiä ja kärjestä taivutettuja siveltimiä, joilla oikeasti vain harva tekee nopeasti hyviä rajauksia. Tulos on helposti hyvin epätasainen ja sitä korjaillessa rajausviiva sen kun paksuuntuu ja pian on mustana koko liikkuva luomi. Katsoin monen Youtube-tähden tekevän rajaukset näillä suippokärkisillä ja vaivuin jo hetkeksi epätoivoon, kun en itse onnistunut. Nämähän ovat kuitenkin vain “käsiala asioita”. Joillekin nuo siveltimet sopivat ja joillekin eivät.

Kun sitten kerran kokeilin kulmakarvasivellintä rajauksen tekoon, niin takaisin ei ole ollut kääntymistä. Rajaukset oli hetkessä tehty. Oma suosikkini on hyvinkin leveä Sigman E68 sivellin*, mutta käytän myös Sigman pienempää E75 sivellintä*, joka on myös loistava ja sopii myös pienisilmäisille. Geelirajauksena loistavat vaihtoehdot löytyvät Inglotilta tai Ben Nyelta, mutta edullisempi vaihtoehto ja aivan yhtä hyvä on Maybellinen eye studio lasting drama gel liner*.

2. Kiinnitä luomivärillä

Luomivärillä on hyvä kiinnittää geelirajaus aivan sen takia, ettei se heti tartu kiinni yläluomeesi, kun avaat silmät. Toisekseen luomivärillä rajan saa vielä tarkemmaksi tai halutessa sillä voi myös häivyttää rajausta. Käytän luomiväriä kiinnitykseen AINA itselleni ja asiakkaalle. Voit myös tehdä rajaukset käyttäen pelkästään luomiväriä.

3. Cat eye?

Kenelle sopii kissarajaukset? Esimerkiksi minulle ne eivät sovi, koska luomivakoni laskee sivuilta liian alas. Se saattaa näyttää hyvältä alaspäin katsottaessa, mutta kun avaan silmäni, niin luomivaon ryppy tekee rajauksesta todella hassun näköisen. Kissarajaukset eivät ole siis kaikille. Jos kuitenkin ripsirajan ja luomivaon väliin jää alemmassa kuvassa olevan esimerkin mukaan selvä rako, kun katsot suoraan peiliin, niin ei muuta kun tekemään kissarajauksia.

Kuva skins.be

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Moikka; Ei taida vielä tuo oikea sivellin riittää hyvän rajauksen tekoon, pitää olla vielä se tekniikka hallussa. Muistatko tehneesi siitä joskus videon tai onkohan jossain tarkempi toteutus? Minulla on joku hämärä mielikuva. Lähinnä mietin, että mahdollisimman lähelle ripsien tyveä, sen muistan, mutta aloitanko mistä kohtaa ja millaisin vedoin? En siis vieläkään osaa, mutta omistan tuon tyyppisen siveltimen, joten voisin taas treenata. ?
    Edellinen postaus oli muuten erittäin hyvä ja selvä, pikkuaskelin selvitetty. ?

  • Kupletti

    Tuli tässä yht äkkiä mieleen, että oletteko vielä Nella Törnroosin kanssa treffanneet? Tuli mieleen ne pari videota, jotka teitte yhdessä taannoin. Olisi kiva nähdä vastaavia lisää! Ne kaksi kun ainakin olivat kovasti hauskaa katsottavaaa. 🙂

    • Miia Ezen

      Oih kiitos! ? Ollaan kyllä nähty blogitapahtumissa, mutta taidamme molemmat olla hyvin kiireisiä juuri tällä hetkellä.

  • Mai

    Kiitos postauksesta. Kysyisin vielä tarkemmin tuosta rajauksen kiinnittämisestä luomivärillä? Eli laitatko yleensä tummaa luomiväriä rajauksen päälle rajaussiveltimellä (taitaa olla aika piperrystä) vai levitätkö vaaleaa luomiväriä luomivärisiveltimellä?

    Kivaa viikkoa! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Mai! Joo, kyllä laitan mustaa luomiväriä aina rajauksen päälle. Joillakin muuten tarttuu geelimäinen rajaus yläluomelle ellei sitä kiinnitä. Se on itseasiassa todella helppoa ja käy kädenkäänteessä samalla siveltimellä. 🙂 En ihan nyt saanut kiinni mitä tarkoitit vaalealla luomivärillä rajauksessa. 🙂

  • Hei ihana,vinkkaan sulle tänne sen mun microblading kokemukseni. Käy kurkkaa, millaiset tuli. Just sopivan luonnolliset ja tykkään! 🙂

    http://www.stoori.fi/pakkomielteita/microblading-kokemukseni/

    • Miia Ezen

      NICE!!! Hei todella kivat! Tosin sullahan oli kyllä aika kivat omatkin kulmat, mutta ymmärrän, jos niistä haluaa vähän tuuheammat ja tummemmat. 🙂

      • Juurikin niin, tuuheammat ja tummemmat oli tahtotilana. Joka päivä kuitenkin laitoin väriä ja täytin muotoa 🙂

        • Miia Ezen

          Varmasti siis helpompaa nyt! ? Voin paljastaa sulle pienen salaisuuden. ? Oon menossa microblading kurssille itse. Haluan oppia tekemään luonnollisen kauniita kulmia. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram