Helmikuun kosmetiikkalöydöt

05.03.2017

Kosteuttava meikinpohjustusvoide

Hyvä primer on ollut jo hetken hakusessa ja olin niin iloinen, kun tämä Zuiin flora foundation primer* lähetettiin minulle. Kerrankin oikeasti toimiva primer, joka pitää kasvot kosteutettuna ja meikin paikoillaan. Plussaa on tietenkin se, että kyseessä on luonnonkosmetiikka.

Itseruskettava kasvoille

Lisää luonnonkosmetiikkaa! Ihanaa, kun tässä Eco by Sonyan itseruskettavassa kasvovedessä* ei ole sitä perinteistä itseruskettavan tuoksua (saatu blogin kautta). Lisääminenkin on helppoa pumpulilevyllä. Purkissa lukee, että ruskettaa asteittain, mutta itse heräsin kyllä juuri sopivaan päivetykseen/rusketukseen seuraavana aamuna. Näytti vain hassulta, kun muu kroppa oli niin kanan valkoinen. Tätä tulen käyttämään kesällä paljon, koska tavoitteena on välttää aurinkoa.

Japanilaista kasvojen puhdistusta

Marssin eräs päivä apteekkiin, kun halusin löytää hyvän kasvojenpuhdistusgeelin. Geeleissä vaan on se ongelma, että ne kuivattavat. Ja se ei käy päinsä tällaiselle pintakuivalle ja välillä muutenkin ihan korpulle iholle. Kasvomaidot taas eivät puhdista meikkiä kunnolla, joten “Houston, we have a problem.” Vuosaaren apteekissa kehuttiin tämä V 10 plus keramidi puhdistusgeeli* maasta taivaisiin, joten päätin kokeilla. Sain tietää, että tämä olisi puhdistusgeeli, joka sopisi myös kuivalle iholle. He olivat oikeassa. Geeli puhdistaa kasvot todella hyvin meikistä, se tuoksuu ihanalle mintulle ja iho jää pehmeäksi. Voiko sitä muuta toivoa? Olen koukussa!

*Sisältää mainoslinkin.

  • Westend Mum

    Oletkohan tehnyt joskus vertailua itseruskettavista? Vai onko suihkurusketus ainoa tasaisen tuloksen takaaja?

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 En ole tehnyt. Pitää toivoa, että saisin erilaisia itseruskettavia testiin. Ainakin tällä kyseisellä itseruskettavalla sai tasaisen jälken kasvoille ja dekoltee-aluelle. 🙂

  • -E-

    Heips, postaustoive! Sulla taitaa olla kokemusta vaikka minkälaisista irtoripsistä – olis tosi jees, jos kirjoittaisit niistä fiiliksiä ja kertoisit suositteluja 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa E! 🙂 Joo ehdottomasti! Tuo onkin postauslistalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram