Edullinen kosmetiikkayllättäjä

24.03.2017

Kaupallisessa yhteistyössä: Nivea

Minulle on hyvin tärkeää, että puhun aina kaikista tuotteista blogissani rehellisesti, vaikka se olisi kaupallinen yhteistyö. Niin teen myös tässäkin. Kun sain Nivean uudet tuotteet käsiini, niin en voi muuta kuin rehellisesti sanoa, että ennakkoluulot valtasivat mielen. Ajattelin etteivät ne mitenkään vedä vertoja kaikille niille tuotteille, joita minulle on lähetetty. Olin väärässä. Olin NIIN väärässä.

Ensimmäinen kokeilukerta

Heitin yöksi seerumin puhtaille kasvoille ja en lisännyt edes yövoidetta sen päälle (tätä seerumia voi käyttää ihan sellaisenaan). Aamulla tuijotin peiliin ja olin ihan että HÄH!? Iho oli todella sileä ja pehmoinen. “Syytin” edellisen päivän runsasta veden juontia, vaikka pidemmän aikaa voidetta kokeiltuani huomasin, että “syy” pehmoiseen ihoon löytyy seerumista.

Tämän jälkeen puhdistin ihon ja laitoin päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen kasvoille ja taas olin, että HÄH!? Miten kasvoni näyttävät näin hyvältä ja jotenkin tasaisemmalta?

Illalla suihkussa kokeilin kasvojen kuorintaa, joka teki ihon pehmeäksi. Oli kiva vihdoin löytää kuorinta, joka ei revi kasvojen ihoa. Tämäkin tuote siis yllätti, muttei se antanut samanlaista wow-efektiä, kuin nämä uudet Perfect Skin -voiteet.

Ainoa asia mistä en niin kovasti pitänyt oli tuotteiden tuoksu, mutta saatuani noin hyviä tuloksia, tuoksulla ei ole mitään merkitystä.

Mitä tuotteet tekevät?

Hyvin yksinkertaisesti nämä uudet tuotteet tasoittavat ihon väriä ja ehkäisevät myös samalla maksaläiskien muodostumista. Niin ihanaa! Jos ei enää keväällä tarvitsisi pelätä oudon tummentuman ilmestymistä ylähuulen yläpuolelle. Aika tylsä viiksiefekti. Jos maksaläiskiä tulee kuitenkin hyvin herkästi, niin silloin on hyvä käyttää myös aurinkosuojavoidetta.

Päivävoiteessa on kevyt tasoittava pigmentti, joka sopii myös todella hyvin sellaisille, jotka eivät meikkaa, mutta toivovat tasaisempaa ihoa. Vaikka miehille. Lupaan, ettei mitään meikkivoidemaisuutta näy. Itse olen aivan ihastunut tähän meikin alla. Se kosteuttaa niin hyvin, että iho näyttää heleältä koko päivän. Lisäksi se ei rullaannu meikkivoiteen alla ja siinä on suojakerroin 15, joka on ihan ehdoton minimi päivävoiteelta.

Silmänympärysvoide sisältää sen sijaan kevyen valohohdepigmentin ja tasoittaa mukavasti silmänympärysihoa. Edelleen loistava myös miehille ja vähän meikkaaville naisille niin kuin myös kaltaiselleni meikkihamstraajalle.

Käytänkö tuotteita edelleen?

Sain tuotteet testiin kaupallisen yhteistyön merkeissä. Testasin niitä, kirjoitin jutun ja mitä sitten kävi? Tuotevuori kylppärin kaapissani on aika huikea, mutta jostain kumman syystä käteni nappaavat Nivean tuotteen aina aamuin illoin.

Perfect skin -päivävoide ja silmänympärysvoide sopivat aivan täydellisesti meikkivoiteen alle. Ne todella kosteuttavat ihoa aamusta iltaan. Yöseerumi tekee ihosta pehmeän aamun meikkiä varten. Voin siis rehellisesti sanoa, että olen todella yllättynyt, että näin edullinen tuote on näin hyvä. Ja samalla huokaan helpotuksesta, että voin näin kaupallisen yhteistyön merkeissä sanoa: “Hyvä Nivea! Pääsitte yllättämään!”

  • Markit

    Heippa; Jäin ihan miettimään, että miksi en ole koskaan ostanut Nivealta muuta kuin käsivoidetta. Olen ostanut todella useita eri käsivoiteita, mutta Nivea on ainoa, joka on pelastanut talvella todella karhea kädet ( putkilossa SOS- teksti) ja kevyempi versio muuten. Nyt sopivasti kosteusvoiteeni loppuu, joten kokeilen suosituksiasi. Tosi mukavaa, että tuotetta saa hyvin kaupasta eikä ole hinnalla pilattu.
    Laskin muuten, että olen ostanut seitsemää suosittelemaasi tuotetta, etkä ole kertaan huonoa suositellut. Luottoa siis löytyy. Ja toisaalta, eihän se mikä sinulle sopii, välttämättä ole hyvä minulle, joten kyllä vastuu ostoksista jää tänne suuntaan ?.
    Tarkista vielä tuoksun, kun olen vähän herkkänenäinen ?.
    Onpa hauska juttu, että on tämä blogi. Kyllä minä klikkailen linkkejä, siitähän nopeimmin putelin kuvan näkee.
    Kiitos tästä ja hm… siirapilla kuorrutettua viikonloppua ?

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Oho sähän oot ostanu paljon mun suosittelemia juttuja. Onpa kiva kuulla, että ne on sopinu myös sulle. ? Romanttisen siirappista viikonloppua myös sinne! ❤

  • Elina

    Hei, sait minutkin ihan innostumaan, uusia tuotteita tarvisisikin näin kevättä kohti mentäessä. Tuli mieleen, että sopivatkohan nämä kaikille ihotyypeille. Itselläni aika herkkä, mutta kuitenkin vaan pintakuiva sekaiho ja oon aina vähä pihalla, sillä osa herkän ihon tuotteista ovat koostumukseltaan liian rasvaisia…

    Ihanaa keväistä viikonloppua sinulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! Mulla on herkkä iho sekä myöskin oikein kunnon sekaiho rasvaisuuksineen ja superkuivine kohtineen. Uskoisin, että nää sopii kaikille paitsi hajuherkistä en ole varma. ?

  • Em

    Jes, nämä lähden heti huomenna ostamaan! Nimimerkillä punoittava pintakuiva näppynaama

    • Miia Ezen

      Heippa Em! Toivottavasti pidät tuotteista yhtä paljon kuin minä. 🙂

  • Jessica

    Tiätkö Miia, mä ostin tänään ekaa kertaa elämässäni kasvovoiteita itselleni ja vielä päivä- ja yövoiteet!!! What is happening?! En tiiä miten oot saanu sen aikaan, mut jotenki sun kirjoituksia lukemalla mua on alkanut kiinnostamaan ja olen innostunut näistä kasvon hoito jutuista. Elikkäs oo ylpeä itsestäsi ja blogistasi, koska saat muutosta aikaan ja nimenomaan positiivista muutosta?
    Oikeen kivaa viikonloppua ja toivottavasti myös aurinkoista sellaista!?❤

    • Miia Ezen

      Heippa Jessica! 🙂 Hih.. no nyt oon kyllä otettu! Wau! Nää on ihania juttuja, kun näihin pääsee sisään. Rahaa tietenkin menee välillä vähän liikaa. Hyvä muuten kun sanoit tuosta kasvojenhoidosta. Pitää tehdä postausta myös muista kasvojenhoitojutuista. Ihanaa alkuviikkoa sulle! Kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tulee. <3

  • Mulla on tuo silmänympärysvoide myös testissä, tuli betteboxissa. Oon kyllä tykännyt ja hinnastakin tykkään 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! <3 Joo, alhainen hinta on aina jees varsinkin silloin kun itsessään tuotekin on hyvä. 🙂

  • Diana

    Bette Boxin mukana tuoli tuo silmänympärys linimentti. En oikein ole vakuuttunut. Kun laittaa ensin pohjalle toista rasvaa ja sitten tuota, niin tämä tökötti alkaa rullaantua.. Vastaavasti, jos laittaa vain tätä silmänympärys valmistetta, silmänaluset kuivahtavat ja tökötti menee uriin.

    Sen sijaan päivoide on ollut todella hyvä käytössä ja sitä aion ostaa toistekin! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Diana! 🙂 Voi ei.. tämän kuitenkin pitäisi riittää yksinään silmien ympärille. Jos tarvitset siis vain paljon enemmän kosteuttavamman silmänympärysvoiteen? Rullaantuminen voi käsittääkseni johtua siitä, että tuotteissa on eri ainesosia, jotka eivät käy yksiin. Näin voi käydä myös joidenkin meikinpohjustustuotteiden ja meikkivoiteiden kanssa.

  • maria

    Mun täytyy nyt kyllä saada toi päivävoide!! 😀 Tulen kertomaan myöhemmin mitä mieltä siitä olen.. 🙂

    • Miia Ezen

      Heipa Maria! Joo, tule kertomaan! <3

      • maria

        Ostin tosiaan tuon päivävoiteen ja olen sitä nyt päivittäin käyttänyt. Ja täytyy sanoa että tyytyväinen olen ollut. Kaupassa testeristä kokeilin ensin voidetta ja sen tuoksu sai hetkeksi epäröimään, mutta ostin voiteen tuoksusta huolimatta. Ja nyt oikeastaan tuoksu ei häiritse lainkaan ja ei se olekaan niin voimakas mitä kaupassa nuuhkiessani totesin. Voide levittyy ja imeytyy hyvin ja jättää mukavan tunteen iholle.. 🙂 Ja tosiaankin antaa pienen pienen sävyn iholle ja näin ollen tekee siitä tasaisemman näköisen mikä on oikein kiva juttu. Olen oiken mielissäni kun löysin hyvän kasvovoiteen ja kiitos siitä kuuluu sinulle, en olisi varmaankaan muuten tätä ostanut ellen olisi blogissasi tähän postaukseen törmännyt 🙂 Kiitos muutenkin viihdyttävistä hetkistä joita olen blogisi myötä saanut viettää 🙂

        • Miia Ezen

          Voi kiitos Maria! Onpa ihanaa kuulla, että pidit voiteesta. Muutenkin niin kiva, kun viihdyt täällä mun hölöttelyjen parissa. 🙂 Ja vielä se, että kiva kun tulit kertomaan omista kokemuksista voiteen kanssa.

  • Marja

    Ihana blogi sinulla! Sopiikohan nämä voiteet 40+- vuotiaalle?
    Minä olen myös innostunut kokeilemaan erilaisia meikkejä blogisi innoittamana:)

    • Miia Ezen

      Heippa Marja! Sopii loistavasti! Itsekin olen aikalailla sen 40 miinus puolella. Enää 4 vuotta ja 40 kilahtaa lasiin. Tuotteet ehkäisevät myös maksaläistkien syntymistä, jos niille on taipumusta. Onpa kiva kuulla, että oot innostunut kokeilemaan uusia kivoja meikkejä. 🙂

    • Iina / MouMou

      Tähän sarjaanhan lanseerataan juuri muutama tuote juurikin vanhemmalle iholle. Taisi olla tehoseerumi ja voide! 🙂

  • Milla

    Moi! Kirjoitit, että yöseerumin käytön jälkeen puhdistit aamulla kasvosi? Miten puhdistit? Eikö tuo seerumi imeydy yöllä sen verran, että meikin voi laittaa heti suoraan naamaan? Minulla on todella herkästi kuivuva iho, minkä takia joudun aina vesipesun jälkeen laittamaan naamalla kerroksen kosteutusvoidetta. Tämän takia mietin, onnistuuko yöseerumin käyttö ollenkaan ilman ylimääräisiä naamapesuja?

    • Miia Ezen

      Heippa Milla! 🙂 Pesen aamuisin kasvot aina puhdistusgeelillä. Kasvot pitää siis pestä aamuin illoin. Yön aikana kuitenkin kasvoista erittyy talia ja muutenkin kasvot on hyvä raikastaa aamulla ennen meikkiä. Päivävoide laitetaan tietenkin alle ennen meikin lisäystä ja mielellään sellainen, jossa on suojakerrointa. Pesun jälkeen onkin hyvä laittaa aina kosteusvoidetta. Myös meikki näyttää silloin paremmalta. Eli myös ennen yöseerumia pestään kasvot. Voiteet laitetaan aina puhtaalle iholle. 🙂

  • Em

    No ohhoh, melkoinen päivävoide! Iho todellakin näyttää paljon paremmalta. Ainoa miinus siitä, että mulle kyllä tuli ne meikkivoiderajat leukaperiin.

    • Miia Ezen

      Heippa Em! Joo heti huomaa eron. Jos näin on niin koita vähän häivytellä rajoja. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram