Viimeaikojen kosmetiikkalöytöjä

02.02.2017

Kaappini ovat alkaneet pursua mitä erilaisimmista PR-näytteistä ja omista kosmetiikkaostoksista. Ajattelinkin kasata tähän postaukseen muutamia viimeaikaisia suosikkejani, joihin sain teille myös alennuskoodit (voimassa 2.-10.2.2017) lukuunottamatta Velour Lashes -ripsiä.

Velour Lashes

Te vakkarilukijat jo tiedättekin kuinka koukussa olen irtoripsiriveihin. Enää ei Suomesta saadut perusripset riitä ollenkaan, kun on kerran kokeillut näitä upeita silkkiripsiä Velour Lashesilta. Hintavat ne kyllä ovat (26,20€), mutta niitä voi käyttää kymmeniä kertoja. Upeissa instagram-meikkikuvissa on usein käytetty tämän kaltaisia ripsiä. Tilasin nämä BeautyBaysta.

Warpaint

Tässä on purkki luonnollista hampaiden valkaisua. Mitään järisyttäviä Hollywood-hampaita et tällä siis saa, mutta tummentumat tämä puhdistaa tehokkaasti. Huomasin eron jo viikon käytön jälkeen. Voit tilata tämän tuotteen TÄSTÄ*. Alennuskoodi MIIAEZEN oikeuttaa 15% alennukseen.

Patyka öljyseerumi

Käytän tätä luonnonkosmetiikkaöljyä iltaisin kasvoille ja se tekee ihon ihanan pehmeäksi. Lisäksi käytän tätä myös hiuksiin. Omat hiukset kun ovat laadultaan sellaista haperoa ja yön jälkeen näyttävät aivan hampuilta. Hieron tätä aamulla käsiini, jonka jälkeen puristelen sen hiuksiin. Tällä tavoin saa muuten myös elvytettyä edellisen päivän kiharat. Voit tilaa tuotteen TÄSTÄ*. Alennuskoodi MIIAEZEN oikeuttaa 15% alennukseen.

Patyka mantelinkukka vartalovoide

Sain tämän jo kauan aikaa sitten PR-näytteenä, mutta olen ottanut sen käyttöön vasta talven pakkasilla. En yleensä edes käytä vartalovoiteita vaikka jalkani ovatkin talvella kuin pienet hilseilevät lumisadepilvet. Olen vaan niin tykästynyt tähän voiteeseen, koska se on kevyt luonnontuote ja tuoksuu niin hyvälle – Kiss kiss -karkeille. 😀 Voit tilata vartalovoiteen TÄSTÄ*. Alennuskoodi MIIAEZEN oikeuttaa 15% alennukseen.

Duroy -aloittelijan sivellinsetti

Tällaisen sivellinsetin saa jokainen, jonka luo tulen pitämään meikkiopastushetken. Näillä siveltimillä saa luotua upean meikin ja setti on pieni sekä pysyy helposti matkassa. Voit tilata sen TÄSTÄ* ja alennuskoodilla MIIA11 saat 11% alennuksen kaikista tämän lempparinettikauppani tuotteista. Kuvassa olevassa järjestyksessä setissä on mukana:

  • Meikkivoidesivellin
  • Luomivärisivellin (jolla voi myös häivyttää luomivärin)
  • Kulmakarvasivellin (jolla tekee helposti myös silmien rajaukset)
  • Huulipunasivellin (jolla voi lisätä myös peitevoiteen)
  • Harja ripsille ja kulmakarvoille
  • Vaahtomuovisivellin (tällä voit tuoda lisää tummuutta silmien ulkonurkkiin)
  • Puuterisivellin (tällä voit lisätä myös poskipunan ja varjostukset)

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Markit

    Heippa taas; Tuo Duroy- setti on sitten ihanan näköinen, niin symppis ?.
    Sen verran on luottoa sinuun, että tuon Warpaint- purkin aion hankkia. Ja en, en odota amerikkalaista hymyä, mutta kaikki vaaleampaan hymyyn, ihan vähänkin, on plussaa, nauravainen kun olen. Hampaiden valkaisuun en pysty menemään, koska sen tekeminen kestää liian kauan, eikä anatomiani mukaudu siihen ?. Googlailin purkista tietoja ja lienee turvallinen tuote, varmistan vielä suuhygienistiltä kun käyn, että olisiko siitä juuri minulle hyötyä.
    Mukavaista viikonloppua ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Joo kannattaa kysyä vielä suuhygienistiltä, että olisiko tuosta apua juuri sulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram