Pieni kiitos

14.02.2017

Tämä postaus on teille ihanat lukijani, ystäväni ruudun toisella puolella. Ilman teitä ei olisi Miikkulaisen blogia. Teitä on täällä joka viikko jo noin 10 000!!! Aivan uskomatonta! Te ihanat piristätte aina ihanilla kommenteilla ja osaan niin samaistua teihin. Myös te kaikki tuhannet hiljaiset lukijat – kiitos kun seuraatte sitkeästi juttujani. Aina silloin tällöin joku teistä hiljaisistakin putkahtaa esiin ja jättää kommentin. <3

Koitin ottaa teille hieman erilaisia kuvia “takapihallamme” kauniissa Helsingin Aurinkolahdessa, mutta voisin laittaa tähän maailman suurimman naurunaaman. En sitten yhtään osaa poseerata tällaisissa kokovartalokuvissa. Arvostan todellakin muotibloggaajia, jotka tekevät tätä viikoittain. Olette mun poseerausguruja. Itse alan vain pelleilemään ja nauramaan. Noh, yritin ainakin. Ja erilaisia kuvia tulikin – muoti on tietenkin niistä kaukana.

Sain yhdeltä teistä aivan uskomattoman viestin. Viestin, joka sai itkemään. Se mikä muistutti siitä miksi oikeasti kirjoitan blogia. Sain tältä ihanalta lukijalta luvan jakaa hänen viestinsä nimettömänä täällä blogissa. Voi kun joku päivä osaisin kirjoittaa ihailemalleni ihmiselle tällaisen viestin. Viestin otsikko on ‘Pieni kiitos’ ja se menee näin:

Olen vähän huono sanomaan kiitoksia tai antamaan palautteita, mutta nyt on vaan pakko, joten tarina lyhyesti: 

Koukutuin Ensitreffit alttarilla- ohjelmaan ensimmäisestä kaudesta ja jaksosta saakka. Pystyin samaistumaan ajatuksiisi, ohjelman aikaisiin kokemuksiisi, sekä menneisyydessä koettuihin juttuihin. Jotain kautta bongasin sinut Instagramissa sitten paaaaljon myöhemmin, ja aloin seurailla kuvia ja kirjoituksia. 

Olen tykännyt aina meikata, mutta jämähdys tuttuun ja turvalliseen tuli jo vuosia sitten, enkä oikein tiennyt mitä/miten. Elämässäni oli myös raskas ajanjakso oman terveyden heikentymisen myötä, joka vaikutti niin mieleen kuin kehoon. Ei järin kiinnostanut oma ulkonäkö… Koin viime vuonna myös raskaan eron, ja mieli oli maassa kuukausia. Itsetunto oli nollassa. 

Syksyllä aloin lueskella jonain joutilaana hetkenä blogiasi vähän tarkemmin, ja aloin kurkkia myös oman meikkipussini sisältöä. Pikkuhiljaa tein vähän hankintoja (siveltimiä, ihonhoito-tuotteita), kunnes homma lähti vuodenvaihteessa ns. käsistä ja hurahdin täysin. Kokeilin YouTube-videosi “smokey eyes kahdella siveltimellä” ohjeistuksella uutta tapaa meikata, ja wauuuu! Se oli sitten menoa, kun tajusin mitä voinkaan tehdä, ja miltä näyttää! Sen jälkeen olen katsonut kaikki videot ja testaillut vinkkiesi pohjalta vähän kaikenlaista; tekniikoita, värejä jne. 

Pitkästä aikaa, siis todella pitkästä aikaa oloni on taas itsevarma, ja tunnen laittautuneena itseni oikeasti kauniiksi. Vaikka tekisin vain sen arkimeikin, mutta koska löysin siihenkin uuden lähestymistavan ja tuotteet niin… 

Ajattelinkin, että jos itse pitäisin blogia jostain, ja tietämättäni olisin antanut jollekin ihmiselle jotain uutta, hyvää ja merkityksellistä elämään – haluaisin tietää siitä tottakai. Koska siksihän sitä tekee?! Joten siitä syystä päätin jakaa tämän tarinani myös sinulle, enkä pidä sitä vain itselläni. 

Kiitos ihanista kuvista, blogista, videoista. Avasit minulle aivan uuden maailman, josta on kehkeytynyt aika intohimoinen, mieltä ja kehoa piristävä harrastus. Myös muut ovat huomanneet muutoksen… 

30++ sinkkunaisena odotan nyt innolla, mitä kaikkea tästä uudesta olotilasta viriää ;D 

Jatka samaan malliin, Miia! 

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat lukijani! <3 Olen sanaton tämän viestin äärellä.

  • Eeva

    Moi Miia!
    Apua miten korkialle sä hyppäsit tossa yhdessä kuvassa.Kaunis asuin paikka näyttää olevan ranta ja luonto lähellä.
    Sitten toi kirjoitus on kyllä osoitus että pienillä asioilla on merkitystä nousta jaloilleen elämän shokki juttujen kohdatessa.
    Kiitos sulle kaikista näistä blokikirjoituksista elämästä ja meikkaus vinkeistä.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Joo todella meikkiasiat voi joillekin tuntua mitättömiltä, mutta ne voivat auttaa jopa vaikeimmissa tilanteissa. Kaikki harrastukset sen tietenkin tekevät. Pitää vaan löytää se oma juttu. ?

  • Minnea/Minnean muruja

    Voi, miten ihana ja koskettava palaute! Kumpa osaisimme antaa enemmän hyvää palautetta, kun siihen on aihetta! Siitä tulee valtavan hyvä mieli sekä antajalle että saajalle!
    Kaunista ystävänpäivää!

    • Miia Ezen

      Heippa Minnea! Joo on kyllä ihana sada tällaista sydämestä tulevaa palautetta. ? Ja sitähän saan kyllä aina täällä kommenteissakin. Kiitos siitä! ? Itse annan aika usein asiakaspalautetta hyvästä palvelusta ja huonosta palvelusta taas todella harvoin.

  • Markit

    Tällä kertaa haluan sanoakin, “Hei sinä Pienen kiitoksen kirjoittaja”. Kiitos, kun annoit Miian jakaa juttusi. Kirjoitit todella kauniisti ja kerroit juuri sen oleellisen, mitä itsekin tästä blogista olen ammentanut niin monta kertaa eli hyvää mieltä, positiivisuutta ja vielä meikkineuvoja. Useampikin asia sen kummempia erittelemättä kolahti. Toivon sinulle oikein mukavaa kevättä, jaksamista ja etenkin meikkikokeiluja. Minun “smokey eyes” on vielä pandasilmä asteella. Mutta mitä väliä, saa siitä ainakin hyvät naurut. Joten tsemppiä!?
    Ja kiitos myös Miialle.

    • Miime

      Miia Rakas
      Tuo on upea hyppy, mitä väliä sillä on osaako poseerata koko bodylla, mutta osaathan Sinä!!!! Olet vain ihan luonnollisesti,kuin vain voit ja se riittää.

      Todella upeaa, että saat inspiroitua ihmisiä ja saat aina vain uusia tuttavuuksia täältä ruudun toiselta puolelta.

      Itse en ole seurannut Ensitreffejä, kun olen vain sitä mieltä, että ystävyydet ja rakkaudet jaetaan IRL:ssä, mutta ehkäpä se on vanhanaikaista?

      Hienoa, että blogisi lukija uskaltaa avata sydämensä – rakkautta hänelle ja kaikille muille, jotka lukevat tämän kirjoituksen. ♥♥♥♥♥♥

  • Saga

    Kaunis kiitos kirjoittajalle ja tietenkin Miialle ja hyvää ystävänpäivää 🙂

  • M

    Heippa! Pakko kans kommentoida miten sun rohkea uranvaihto on myös mua inspiroinut ja rohkaissut kuuntelemaan omaa sydäntäni ja tavoittelemaan unelmaani! Valmistuin vasta yliopistolta mutta jo nyt etsin oppisopimuspaikkaa alalta, joka ei tuo mainetta ja mammonaa mutta josta olen aina haaveillut! Sun onnistuminen meikkaajana luo tänne ruudun toiselle puolelle rutkasti uskoa ja tsemppiä siihen, että myös minä voin vaihtaa alaa ja tavoitella unelmiani:) kiitos iloisesta ja aidosta blogistasi, sitä on ilo lueskella:)

    • Miia Ezen

      Heippa M! Onpa niin upeaa kuulla sun urasuunnitelmista ja varsinkin oman sydämen äänen seuraamisesta. Uskon täysin, että oot oikealla tiellä. Uusi ura tuo sulle varmasti enemmän kuin maine ja mammona viis koskaan tuoda. Ihana kun tulit jättämään kommentin! ?

  • Anne

    Hyvää ystävänpäivää! Kiitos blogista myös minulta, innokkaana odotan aina uusia juttujasi 🙂 Ihanan pirteitä kuvia!

    • Miia Ezen

      Kiitos Anne! ? Ihanaa kirjoittaa, kun tietää, että joku odottaa näitä mun juttuja. ?

  • Annu

    Kaunis kirjoitus lukijaltasi <3 Ystävänpäivä meni, mutta toivotan hyvää tätä päivää!

    • Miia Ezen

      Ihanaa päivää sullekin! Muutama päivä myöhässä! ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram