Muodonmuutoksessa Nude-blogin Erika Naakka

03.02.2017

Muistatteko, kun tein viimevuoden puolella viisi kappaletta muodonmuutos maanantaita? Voitte katsoa ne kaikki TÄSTÄ. Muodonmuutosarvonnan voittaja on muuten saapumassa huomenna kuvauksiin ja näette hänenkin kuvat täällä blogissa pian.

Joku teistä silloin ehdotti, että olisin tehnyt muodonmuutoksen julkisuuden henkilölle. Olen pitänyt sen mielessä sieltä asti ja muutama viikko sitten rohkaistuin laittamaan viestiä lemppari kauneusbloggajalleni Erika Naakalle. Hänen Nude-bloginsa oli vuoden 2016 kauneusblogi!

Hän saapui ilomielin luokseni meikkiin sekä hiuksiin ja sovittiin sitten siinä samassa, että Erika myös laittaisi minut. Oli niin ihanaa nähdä erilainen näkemys omista kasvoistani! Tulette näkemään Erikan minulle tekemän meikin ja hiukset täällä pian.

Me molemmat päätimme tehdä toisillemme sellaisen meikin, jota emme itse ole itsellemme koskaan tehneet. Erikan monen vuoden kauneusblogihistorian takaa löytyi lähes kaikkea, joten päätin tehdä hänelle meikin, jossa olisi lähes kaikkia värejä. Haastavaa – tiedän! Asiakkaalle kuitenkaan harvoin tulee tällaisia tehtyä, joten koin tilaisuuteni koittaneen.

Keijumeikki ja rento nutturakampaus siitä sitten tuli. Kampauksen näette myöskin tulevissa postauksissa. Mutta nyt mennään katsomaan millä tein meikin.

Meikkipohja

Erikalla on ihan huikea iho, mutta päätin silti laittaa siihen todella ohuen kerroksen pigmenttistä Vichyn Dermablendiä*, johon Erika itsekin ihastui. Se peitti samalla myös tummat silmänaluset. Lisäsin kuitenkin hieman Urban Decayn peitevoidetta (Sokos) tuomaan valoa kasvoille. Primerina toimi Smashboxin photo finish hydrating primer (Kicks).

Erika ei ole tottunut käyttämään poskipunaa, mutta tähän keijumeikkiin se oli ehdoton. Poskipunana toimi the Balmin instain powder blush* värissä houndstooth. Varjostuksena Makeup Geekin contour väriä bad habit. Ja korostuksena kaikille sopivaa the Balmin vaniljaista Mary Lou Manizer* hohdepuuteria.

Silmämeikki

Käytin alla olevassa kuvassa näkyvää niin ihanaa NYXin palettia*. Tästä paletista saa tehtyä vaikka minkälaisia meikkejä – myös niitä tavallisempia. Keltainen väri ei tosin ollut niin pigmenttinen, että jouduin ottamaan siihen apua Morphe Brushes 35U -paletista. Käytin myös näiden lisäksi Makeup Geekin kirkkaan sinistä luomiväriä värissä Neptune.

Rajausvärilempparini on Inglotin musta geelirajaus, jonka olen ostanut Helsingin Inglotista. Irtoripsitupsut ovat Grimaksen ja superpitkät Morphen irtoripsiä. Kulmavärinä käytin Ben Nyen kulmakynää, jolla hahmottelin ensin kulmat ja sitten vielä täydensin niitä puuterimaisella Make Up Storen tribrow -kulmapaletilla*. Tarkensin vielä kulmakarvoja piirtäen alarajan kevyesti peitevoiteella. Kulmakarvoista on muuten tulossa tutoriaalia blogiini pian!

Ainiin! Pohjustuksena Urban Deacayn eyeshadow primer potionia värissä eden. Tätä ilman en suostu tekemään silmämeikkiä!

Huulet

Olen aivan hulluna superedullisiin Essencen huulikyniin ja varsinkin tähän nuden ruusuiseen väriin 06 satin mauve*. Päälle on sipaustu vain vähän Zuiin hieman vaaleampaa nudehuulipunaa värissä brown sugar*.

Mitäs mieltä olette tästä hieman erilaisesta meikistä? Itse suoraan sanottuna yllätyin kuinka hyvin se toimi Erikalle, koska näin monivärinen menee kyllä helposti pieleen.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Eeva

    Moi Miia!
    Mielenkiintoinen monivärimeikki mutta sopii tosi hyvin tälle kauniille mallille ja sitte mikä ihana kampaus.Kiva oottaa myös miten tää Erika meikkaa sut.
    Ihanaa et käytät myös halppis meikkejä esim:essence jonka myös pongasin syksyllä tokmannilta.Mulle kans poskipuna on ihan päivittäis käytössä tällä hetkellä (eveline satin blush 02 desert rose).
    Kiitos Miia näistä postauksista.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Joo ensi viikon puolella katsotaan Erikan tekemän meikki ja myös laitan lisää kuvia tuosta kampauksesta, jonka tein Erikalle. 🙂

      Essence on tosiaan oikein todellinen yllättäjä merkki. Tuo käyttämäni huultenrajauskynä tais olla pikkasen päälle euron! 😀

  • Maitoviiksi

    Tosi kaunis meikki minusta ja yllättävän hyvin tosiaan sopii, vaikka onkin värikäs. Minusta tuo kampaus on myös ihana. Voisikohan siitä saada ohjeet, jotta voisi yrittää väkertää itsekin.

    • Miia Ezen

      Heippa Maitoviiksi! Veit sanat suusta, koska ajattelin, että pitäisikö tuosta kampauksesta tehdä erikseen vielä tutoriaali. Lisää kuvia siitä on tulossa ensi viikon puolella. Jos muutkin siitä innostuvat, niin pitääpä pyytää joku malliksi ja kuvaan tutoriaalin. 🙂

  • Saga

    Siis aivan upea meikki. Sinulla on taito meikata juuri oikeanlainen meikki kullekin mallille. Hänelle sopii värikkäämpi meikki. Sitten nuo kulmakarvat ovat vaan niin täydelliset ja kampaus on tosi tosi ihku, tykkään kympillä 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Saga! 🙂 Kovasti yritän harjoitella eri mallisia silmiä. Helppoa se ei ole kyllä ollut. Mukavuusalueelta oon pomppinut ulos ja pitkälle. 😀 hih..

  • Alisa

    Ai vitsit, miten upea!!! <3

    • Miia Ezen

      Kiitos Alisa! <3 tai siis Erika kyllä on sellainen kaunotar!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram