Lukija-arvonnan voittaja muodonmuutoksessa

17.02.2017

Viime vuoden muodonmuutokset olivat sen verran suosittuja, että arvoin teidän lukijoiden kesken muodonmuutoksen kanssani Olivier Beaslaksen studioilla. Voittajamme Krista saapui vajaan parin tunnin ajomatkan päästä tänne Helsinkiin vain muutama viikko sitten.

Krista on aurinkoinen neljän lapsen kotiäiti ja huh mikä kaunotar! Hänellä on ideaalisilmät oikein kunnon mustaan smokey eye -meikkiin. Laitoin myös hopeisen glitter-rajauksen, mutta se ei toiminut ei sitten yhtään valokuvissa tai ainakaan tällaisessa valaistuksessa. Sitä ei näy näin suoraan kameraan katsoessa, mutta livenä se näytti niin ihanalta. Tämä musta smokey eye on oikeasti mustista mustin. Kamera kuitenkin imee väriä niin paljon, ettei sitä edes tajua kuinka vahva meikki todella oli. Krista oli myös ensimmäinen henkilö, jolle päätin laittaa mustaa myös sisärajauksiin. Se sopi hänelle aivan loistavasti.

Silmänmalli vs. oikea silmämeikki

Kristan hymyillessä hänen kauniit silmänsä menevät hyvin pieniksi ja liikkuvaa luomea ei juurikaan näy. Tällaiselle pienemmälle silmälle sopii erityisesti smokey eye, eli tumma väri koko liikkuvalle luomelle. Mustaa häivyttämään käytin ihan täysin oranssia luomiväriä ja se toi lämpöä koko lookkiin.

Huulipunaan väriä

Alemmissa kuvissa näkee hyvin sen, kuinka paljon paremmalta kuvissa näyttää värikäs huulipuna. Eli vasemmalla kuvassa on nude-väri ja oikealla korallinen huulipuna. Jos olisin menossa naimisiin, niin valitsisin ehdottomasti väriä huulipunaani. Jopa punaisen! Juhlissahan usein jää mieleen “se nainen, jolla oli punaiset huulet.” Se muuten näyttää ihan älyttömän hyvältä, jos morsian on “mächännyt” huulipunansa jonkun kimpussa löytyvän kukan sävyyn.

Mitäs tykkäätte muutoksesta? Suositteko itse kunnon huulipunia juhlameikissä?

  • Coco

    Ihana meikki, pidän erityisesti silmämeikistä ja kulmameikistä. Mallilla on upeat silmät. ? Huuliin olisin itse vallinut viileämmän ja vaaleamman värin koristamaan silmiä. Mutta upea tämäkin!

    • Miia Ezen

      Kiva Coco kun tykkäsit. 🙂 Munkin mielestä Kristalla on upeat silmät. Niin noita huulipunavaihtoehtoja kun on niin paljon ja Kristalle sopisi oikeastaan mikä vaan. Valitsin korallisen sävyn mätchäämään vaatteisiin ja lämpimään oranssin, jota käytin silmämeikissä. 🙂

  • Emmi

    Minun mieleeni käytät liian vaaleita meikkipohjia. Kristalle olisi pitänyt olla hiukan tummempi sävy. Mutta se vaalea pohja taitaa olla tuotemerkkisi kaikissa meikeissä. Vertaa esim. Erika Naakan tekemää meikkiä omatekemiisi. Ero on aika radikaali.

    • Miime

      Emmi, minusta taas Eerika teki suttuisen näköisen ehostuksen Miialle, sorry, olen vain tätä mieltä.

      • Elle

        Samaa mieltä Miimen kanssa. Monet varmaan jätti kommentoimatta kohteliasuus syystä =)

    • Miia Ezen

      Heippa Emmi! 🙂 Ei ole “tuotemerkkini”. Hih.. katsoin kuvaa varmaan viiden minuutin ajan ja mietin, että onko pohja tosiaan liian vaalea. Totesin, ettei se ole. Meikkivoide mächätään kaula ja decoltee alueen kanssa ja tässä on kyllä aika nappi valinta. Kasvojen keskiosiin tuodaan valoa (tässä postauksessa lisää: https://www.elle.fi/miiaezen/2017/01/06/korosta-kasvojasi-kuin-ammattilainen/) ja niiden vastakohdaksi varjoja. Näillä luodaan kasvoille moniuloitteisuutta. Kenenkään kasvothan eivät ole vain yhtä sävyä. Olen tosiaan suorittanut ammattitutkinnon värimaskeerauksen osalta ja Suomen huippuammattilaiset ovat arvioineet työni jälkeä. Meikkipohjasta heillä ei ollut mitään sanottavaa. Enemmänkin huulimeikki on se, joka tuottaa mulle vaikeuksia ja varsinkin sen symmetrisyys. Tässä onneksi sekin onnistui ihanteiden mukasesti. Ammattilaiset työskentelevät siis tiettyjen “ihanteiden” mukaan, jos voisin näin sanoa. Perus kauneusmeikissä jokainen meikin osa-alue lisätään tietyllä tavalla, joka on mallin omia kasvonpiirteitä korostava. Sitten on tietenkin taas jokaiselle omat mieltymykset ja oma kädenjälki. Niiden erot näkee oikeastaan parhaiten silmämeikissä. Erika tykkäsi käyttää minulle tekemässäni meikissä aurinkopuuteria, joten siksi meikki näyttää tummemmalta. 🙂 Huh.. tulipas pitkä vastaus. 😀

      • Markit

        Hyvä vastaus. Mitäs Miia tuumaat siitä, että eri ihmisten tietsikan näytöt, läppärit ja kännyt toistavat värit eri tavoin. Näytöllä kuva voi olla vaaleampi/suhmuraisempi tms, vaikka kameralla ottamasi kuva oli kuin aito malli. Omista säädöistähän myös riippuu, miltä kuva näyttää lukijan silmälle.
        Tulipahan vaan mieleen tämäkin puoli asiassa ?

  • Miime

    Miia, kyllä sinä osaat loihtia naisista esiin kauneuden. Huulipuna on tosi hyvä. Jos olisi laittanut vaaleampaa, mallin kasvoista olisi puuttunut jotain.
    Kokonaisuus on hyvin tasapainoinen, eikä mikään pomppaa silmille. Tykkään ♥♥♥♥

    • Miia Ezen

      Kiitos Miime! 🙂 Joo, kyllähän näin kuvassa tulee tarkasteltua omaa kädenjälkeä hyvinkin tarkasti, koska jokaisen pienen virheen ja valinnan huomaa.

  • Miime

    Voi, toki suosin huulipunaa ja tummaa vielä. Mutta kuluu vaan niin nopeasti pois.

  • Eeva

    Moi!
    Aivan ihana meikki sopii tosi hyvin.Mun mielestä meikkipohja on raikas ja sopii Kristalle eikä missään nimessä tummempi.
    Tumma huulipuna sopii.
    Luulis että kuvassa on Espanjalainen kaunotar.

    • Miia Ezen

      Kiitos Eeva! 🙂 Joo totta! Espnajalainen kaunotar! VItsit kun olisikin näin tummat piirteet, niin oikestaan mikä tahansa meikki sopii. <3

    • Saga

      Samaa mieltä Eevan ja Miimen kanssa. Ei missään nimessä tummempi meikki. Ja tuo tummempi huulipuna sopii tumman silmämeikin kanssa tosi hyvin. Hyvän meikin teit Miia, tykkään.

  • Markit

    Moikka; Kylläpä tuli upean säteilevät silmät! Huulipunan sävy on minusta ihan nappi, näkyy mutta ei varasta huomiota silmistä. Tasapainoinen meikki. Nude lienee vasemmalla, mutta eiköhän sen jokainen oikein näe. Minusta aivan loistava suoritus ja taisi mallikin olla iloinen, ainakin katseesta ja hymystä päätellen. Tykkäsin :).

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo.. korjasinkin heti tuon kirjoitusvirheen. 😀 Eli kyllä.. nude on vasemmalla. Ja oikeassa olet – malli tykkäs meikistä todella paljon. 🙂

  • Vau, kaunis leidi ja upee meikki!

  • Tess

    Vitsit, onpas iloisuutta huokuva nainen! Ja meikki sopii hänelle täydellisesti!

  • Heini

    Ihana freesi lopputulos niinkuin aina 🙂 illaksi voisi laittaa räväkämmänkin huulipunan, miksei päivälläkin jos vain uskaltaa 😉 Ihan toisella asialla vielä; koitin selata sun blogipostauksia tietokoneella Chromella ja en mitään muuta kautta saanut sun postauksia auki kuin vain sun tekemistä suorista linkeistä postauksista toiseen. Valitsin ylhäältä valikosta esim. “tammikuu” , eikä postauksia tullut kuin ihan pari.. Ajattelin että jos haluat tarkistaa onko joku homma pielessä vai johtuuko vaikka vain mun selaimesta 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Heini! 🙂 Hmm.. tarkistin asian, koska itsellänikin on Chrome. Kaikki kyllä aukesi aivan normaalisti. Pitää tutkia vielä asiaa ja kysellä aukeaako muilla..

      • Heini

        Aloitin siis ensin niin että koitin vain rullata etusivulta alas postauksia, yleensähän lataa aina tekstiä tekstin perään kun vaan rullaa, mutta jo parin tekstin jälkeen näin ei enää käynyt. Olin jo huolissani että onko suosikki postaukseni poistettu vai mihkä kadonnut. Mutta sitten onneksi sain sitä kautta auki, kun ensin avasin postauksia joissa oli linkit näihin toisiin postauksiin. Hassu juttu. Toivottavasti oli vaikka vaan joku bugi iskenyt päälle hetkellisesti.

        • Miia Ezen

          Heippa Heini! Joo huomasin tuon itsekin. Kokeilepa niin, että sen jälkeen kun lisää postauksia ei enää tule niin skrollaa ihan vähän ylös ja taas alas. Näin seuraavat pitäisi taas tulla näkyviin. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram