Erika Naakan meikissä – musta smokey eye

09.02.2017

Bloggaaminen on yksinäistä työtä. Onneksi on blogikollegoita, joiden kanssa voi keksiä kaikkea kivaa yhteistyötä. Niinkuin edellisissä postauksissa jo näittekin, että meikkailin Nude-blogin Erikalle haasteellisemman värikkään meikin ja laitoin myös Erikan hiukset. Tässä postauksessa näette Erikan huikean taidonnäytön. Käykää myös tsekkaamassa Erikan Nude-blogi, jos haluatte lukea vuoden 2016 parasta kauneusblogia.

Mielestäni on niin hienoa, että uskaltautuu meikkaamaan toista vaikkei ole siitä paljoa kokemusta. Se ei oikeasti ole mitään helppoa ja Erika teki mielestäni ihan älyttömän hyvää työtä. Sitäpaitsi musta smokey eye ei todellakaan ole helpoimmasta päästä. Tykkäsin siitä kuinka heleän meikkipohjan Erika teki, vaikka hän jo sanoikin meikkiä tehdessä ettei Estée Lauderin meikkivoide ole ehkä paras mahdollinen kuivalle iholle. Käykää kurkkaamassa TÄSTÄ kaikki tieto siitä, mitä Erika meikissäni käytti.

Pelleilykuvia oli tietenkin pakko ottaa, koska meillä oli niin mukava päivä yhdessä meikkaillessa. Ainiin – ja Erika loihti myös kampaukseni. Hauskat kaksi hollantilaista lettiä pään päällä ja loput hän kiharsi.

Oletteko kokeilleet koskaan meikata toista? Se ei ole helppoa, koska muilla on eri malliset silmät, erilaiset kulmakarvat, erimallinen suu ja vaikka mitä! Voin sanoa, että itselläni on alla varmasti jo muutama sata toistoa, mutta aina pitää hetkeksi pysähtyä ja miettiä värimaailmaa ja kasvojen anatoimiaa – mikä siis toimii ja mikä ei.

Itse en ole koskaan (siis oikeasti!) tehnyt itselleni mustaa smokey eyeta. TÄMÄ, yksi viimeaikojen suosituista postauksistani, on pinkkeineen yksityiskohtineen lähinnä mustaa smokey eyeta. Oli hauska nähdä miltä siis näyttäisin aivan mustilla silmillä.

P.S. Huomenna blogiini on tulossa kulmakarvatutoriaalia kuvasarjana. Tätä on kyselty paljon!  Sekä ensi viikolla postausta, jossa teen koko meikin vain käyttäen luonnonkosmetiikkaa. Kannattaa siis olla kuulolla. 😉

  • Elina

    Hei! Olisiko sinulla vinkkejä silmälaseja käyttävälle arkimeikkiin sekä “juhlameikkiin”? Sellainen postaus olisi mielestäni kiva lisä blogiisi =) Missään postauksessa en ole vielä nähnyt silmälaseja mallin kasvoilla =)

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! Tuo on itseasiassa postauslistalla. Haluaisin tehdä sellaisen postauksen, jossa on paljon erilaisia silmälaseja. Pitää vaan hankkia erilaisia laseja jostain. ?

      • Anonymous

        Ei mikään silmälasimerkki/liike lähtisi mukaan tällaiseen postaukseen mainosmielessä?

      • Elina

        Lähtisikö mikään silmälasimerkki/liike mukaan tällaiseen postaukseen mainosmielessä?

        • Miia Ezen

          Oih! Se oliskin niin kivaa. ? Toivotaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram