Hankintoja kesäksi

24.02.2017

Nyt ihan naurattaa kuinka kesäfiiliksissä olinkaan viime viikolla. Jopa täällä merellisessä Helsingissä on taas täysi talvi päällä. Ensi talvena kyllä haluan johonkin lämpimään katkaisemaan talven pimeyden.

Tilasin siis höperöpäissäni kahdet aurinkolasit Quay Australialta, josta kerroinkin jo TÄSSÄ postauksessa. Nämä mustat lasit ovat ehkä vähän klassisemmat kuin edellisen postauksen peililasilliset ihanuudet. Pakko sanoa silti, että aika nappivalinnat molemmat, kun valitsit ne vain ihmisten Instagram kuvien perusteella.

Toinen kesäinen hankintani oli raikas huulipuna. Olen käyttänyt näin talvella todella paljon tummanpunaisia huulipunia ja uskon niiden jäävän aikalailla tauolle kesäksi. Tämä kesäpuna löytyi NYXin kokoelmista värissä Life’s a beach*.

Tässä kyseisessä Liquid Suede -sarjassa on niin ihania värejä, että haluaisin omistaa ne kaikki. Ja varsinkin haluaisin päästä kokeilemaan niitä silmämeikkiin. Tämän vinkin sain muutama päivä sitten Nyxin master class -tunnilla, jossa Instagramista tuttu @ida_elina teki upean meikin käyttäen vain ja ainostaan näitä huulituotteita! Siis koko meikki liquid suede -punilla! <3

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Moikka; Kyllähän sinä nyt olet ihan höperöpäissäs, keskellä talvea. Siis lunta sataa ja on pakkasta. Ja sinä vedät kesäkeltaista päällesi, tukan sykerölle (on kuumat kelit ?) ja aurinkolasit päähän. Kieltämättä kyllä ostamasi sopii kasvoillesi. Toisaalta, kuka sen sanoo, milloin voi höperehtiä, tekisisi kaikille hyvää kerran viikossa ainakin. ? Varmaa on, että kesä tulee ja nyt olet aurinkolasit hankkinut.
    Että kesää odotellessa minä vedän villasukat vielä jalkaa, otan lämmintä juomaa ja ajattelen lämmöllä höperehtijäMiiaa ❤

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! No kyllä, todella! 😀 Täälläkin taas kesää odotellaan ja juurikin nyt villasukat jalassa. HIh!

  • Westend Mum

    Hyvähän se on olla kaikki jo valmiina. Yleensähän se kesä tulee (hetkeksi) aika nopeastikin 😉

    • Miia Ezen

      No se on totta! Ja aurinkokin alkaa aina paistaa ihan yhtäkkiä. 🙂 Nyt se paiste taas hetkeksi loppui..

  • Päivisusanna

    Heipparallaa! Onko tuo ihana keltainen paita mistä hankittu…? 🙂 Ja pari postaus- ideaa:
    – 4-kymppisen naisen silmänympärys-ihon meikkaaminen eli erityisesti turvonneiden ja tummien silmänalusten peittäminen
    – kampaus-vinkkejä ohuille hiuksille, jotka ovat kaiken lisäksi vielä eripituisia (edestä ja sivuilta lyhyempiä kuin takaa; vaikeuttaa mm. monenlaisten lettikampausten tekemistä)
    Ihanaa kevään odotusta!! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Päivisusanna! Keltainen paita on H&M:stä viime kesänä ostettu. Se on ehkä ainoa kauppa nykyään mistä löydän edulliseen hintaan ihan mukavia juttuja.

      Hei todella hyviä ideoita sulla! 🙂 Varsinkin noita kampausvinkkejä oon koittanut miettiä. Mulla on melko samanlaiset hiukset kun sulla. 🙂

  • Ääh, ihanat aurinkolasit! Ja ihan just niitä tarvii 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 Joo, tänään jo taas niitä tarvi. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram