Viikon parhaat

15.01.2017

Vilske ja vilinä on alkanut taas koululomien jälkeen. Takana on loistoviikko töitä tehden ja koulussa uutta oppien. Päätin kasata tähän viikon kohokohdat puhelimestani löytyvin räpsäsyjen siivittämänä ja Mou Mou -blogin Iinan inspiroimana postauksena.

Viikon parhaat kicksit

Pääsin ensimmäistä kertaa meikkaamaan ihan oikeita malleja Mennään Naimisiin -messuilla. Tätä huikeaa viikonloppua odotellessa sain mielettömät kicksit, jonka avulla jaksoin puurtaa viikon jokaisena päivänä töitä koulussa ja blogin parissa.

Olin mukana Make Up Storen maskitiimissä ja tehtävämme oli tehdä messuilla nähtävien näytösten meikit. Taidan olla vieläkin ihan pyörryksissä siitä naiskauneuden määrästä, jota näin viikonloppuna. Oli todellakin kunnia päästä meikkaamaan näitä neitokaisia. Alla olevassa kuvassa on koko poppoo ja sen jälkeen kahdessa kuvassa upeat mallit Emilia Järvelä sekä Simona Callegari, joiden kauniiden kasvojen meikin suunnittelin ja toteutin.

Viikon parhaat naurut

Voi apua! Vanhennusmaskeeraukset ovat aivan jäätävää hommaa ja rakastan niitä! Koko homma perustuu maskeerattavan omiin kasvonpiirteisiin ja siksi tässä näkeekin hieman liioitellusti miltä sitä tulee vanhana näyttämään. Teimme tässä koulukaverini Minjan kanssa toisillemme maskit (Minjan näette omana itsenään postauksen ensimmäisessä kuvassa vasemmalla). Todellista nauruterapiaa! Niin ja muuten kuvassa ei ole käytetty filtterin filtteriä!

Viikon paras meikkilöytö

Make Up Storen häämessukeikalla pääsin tutustumaan enemmän merkin meikkeihin ja “Oh boy, I like them!” Yksi tuote kuitenkin ponnahti kirkkaasti esiin ja moni meistä päättikin marssia liikkeeseen hakemaan tämän upean glitter linerin. Tämä glitter liner on ruskea ja todella elegantti. Enpä olisi uskonut koskaan sanovani, että glitter on eleganttia. Tulette vielä näkemään tätä meikeissäni.

Viikon parhaat uutiset

Iiks! Tämä opiskelija tuhlasi viimeisetkin rahansa ja se on sitten makaroonia ja ketsuppia kevääseen asti. Varasin nimittäin lapsuudenkavereideni kanssa pitkän viikonloppumatkan Kööpenhaminaan toukokuulle. Meitä lähtee kuusi tyttökultaa ja tiedossa on huikea matka! <3 Eikä ollut mikään törkykallis – 340 euroa lennot ja hotelli.

Viikon parhaat arkihetket

Blogityöni täyttää nykyään arkipäiväni ja olen siitä niin miljoonasti kiitollinen. Käytännössä se tarkoittaa koneen ja peilin edessä istumista. Tällä viikolla tein meikin, jota on pitänyt tehdä jo kauan. Lopulta se ei vaan toiminut ja voi olla ettei sitä edes näy blogissani. Vaikka pari tuntia meikkausta ja kuvausta meni täysin hukkaan, niin koneen ääressä nököttäessäni kotitoimistopöytäni toisella puolella istui oma rakas töitä tehden lippis nurinpäin päässään silmä tarkkana keskittyen. Arkihetket on sitä parhautta.

Viikon rentoutushetki

Ruusumies suuntasi poikien reissulle ja minä ystäväni kanssa viiden ruokalajin illalliselle Jordiin. Oli hauska syödä ruoka baaritiskillä ja seurata kuinka ammattikeittiössä toimitaan. Ruoka oli melko erikoista, mutta loistava vaihtoehto suomalaisen ruoan ystäville. Oletteko muuten jo käyneet testaamassa Kampin keskuksen yläkerran ravintolamaailman Korttelin? Ihan huikea kansainvälinen fiilis ja kattaus Helsingin kiinnostavimpia ravintoloita. Kaikista niistä suosittelen ehdottomasti Hokua neljä eri paikkaa testattuani.

  • Mai

    Mikä tuo musta vaate on mikä on päälläsi?? Näyttää ihanalle ?

    • Miia Ezen

      Heippa Mai! Se on Mangosta ostettu shortsihaalari. 😀

  • Markit

    Moi; Tuo vanhennuskuva on ihan käsittämätön!! Kuvassa on kaksi vanhaa naista ja ilme niiin vinturalla. ? Et sinä Miia vanhana ole noin surkea, ei ilopillerihymytyttö mihinkään katoa. Eikä muuten nuo Minjan kauniit silmätkään. ?
    Koulunkäynti taitaa olla lystiä. Miten päädyt noihin työhommiin kuten noille messuille? Haetko itse vai kutsutaanko koulun kautta? Tai blogin kautta saatujen kontaktien avulla. Utelias minä ? Hieno homma nimittäin.

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo meikillä saa kyllä uskomattomia juttuja aikaan. Töitä saan nykyään blogin, snapchatin ja tuttujen kautta. Tämä keikka oli taas koulumme opettajan kautta. Hän otti meitä opiskelijoita neljän hengen tiimin mukaan. Oli kyllä yksi parhaista keikoista tähän mennessä. 🙂

  • Minna

    Tosi kiva postaus, vähän erilainen kuin yleinen linja! 🙂

    • Miia Ezen

      Oi kiitos Minna! Kiva kun tykkäsit! 🙂

  • Annu

    Hieno kokemus varmasti! Olisipa mukava “päästä” joskus itsekin naimisiin ja ammattilaisen meikattavaksi 🙂
    Minulla on kuvista päätellen ihan samanvärinen tukka kuin sinulla ja sama ongelma, eli hiukset saisi olla paljon paksummat. Olenkin nyt miettinyt moneen otteeseen, että pitäisikö leikkauttaa lyhyemmäksi ja kylmän viileästi tummentaa omaa hiusta samalla aste tai pari. Ei näyttäisi niin maantienharmaakeltaruskealta ja luulen että myös nuorentaisi:) Punainen minulla on myös joskus nuorena ollut ja se sopi hyvin, silmäni ovat vihreät.
    Oletko sinä koskaan ollut selkeästi tummempi hiuksinen tai kenties ajatellut värjääväsi tummemmaksi?

    • Miia Ezen

      Heippa Annu! Kyllähän sitä voi mennä ammattilaisen meikattavaksi vaikka johonkin muihin juhliin. 😉

      Mulla on ollut vaikka mitä hiusten värejä ruskeasta kirkkaan punaiseen. Älä ihmeessä leikkaa ainakaan kovin lyhyeksi. Ne voivat näyttää entistä littanemmilta tai taipua joka suuntaan. Mulla on ollut poikatukkakin aikanaan ja oon huomannut, että mitä lyhyemmät niin sitä vaikeampi niitä on laittaa.

      Mielestäni luonnolliset hiukset tai kevyesti raidoitetut ovat kaikista kauneimmat. <3

  • Mami

    Vanhennusmeikkaukset ovat ihan mainiot, mutta mutta… Mukavaa ei ole se, että kliseisesti ajatellaan vanhojen ihmisten olevan myrtsejä, suupielet alaspäin. Suurin osa meistä…ja tulevista “teistä” …on iloista ja nauravaista porukkaa.

    • Markit

      Mutta olisiko koko vanhentamisjuttu vesittynyt, jos tytöt olisivat iloisesti hymyilleet, en tiedä, mutta tuli mieleen. Kuulun ryhmään ” suurin osa meistä”, olen iloinen ja nauravainen, mutta yhden minuutin päivässä minunkin naamani voi olla noin nurjasti. Ja ajattelen, että juuri sellaisen hetken tytöt maskeerasivat ?

    • Miia Ezen

      Hih! Ihana Mami! Noh, saatiin tuossa enemmän sitä vaikutelmaa, että ollaan oikeasti vuosikymmeniä vanhempia. Tehtiin tässä myös “ilkeitä mummoja” ja sen vuoksi ilmeet. Söpöt ja hyväntuuliset mummot tehdään jopa vanhennusmeikissä eritavalla. 🙂

  • Eeva

    Moi Miia!
    Kiva postaus.Niin kauniita morsiamia oli varmaan ilo meikata.Mut sitte ihan säikähdin et mitä noi mummot on tonne eksyny eiks ne ollu bingoon menos??
    Kööpenhamina on varmaan aika paljon muuttunut,kävin siellä -69luvulla tanssimassa tyttöjen kans silloin kun asuin Malmössa.Juutinrauman silta yhdistää Malmön ja Köpiksen nykyään.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! 🙂 Hih.. joo on tuo vanhennusmeikki niin mielenkiintoinen, kun se tehdään jokaisen oman anatoimian mukaan.

  • Annn

    Oi, hauska juttu et säkin menossa piakkoin Kööpenhaminaan 🙂 Mä nimittäin tällä viikolla 🙂 En ole ennen siellä käynytkään.

    • Miia Ezen

      Ooh! Ihanaa reissua! Itse olen käynyt siellä paljon juurikin talvella. Ota paljon lämmintä mukaan. 🙂 Toivottavasti tulee hyvä reissu.

  • RK

    Moi

    Teet hyviä meikkejä Miia.

    Teit yhden pikkujoulumeikin, jossa ihana kevyt hohdepuuteri. Mikä se mahtoi olla? Kaikki meikit oli siinä todella edullisia ja laadukkaita

    • Miia Johansson

      Kiitos 🙂 Mulle ei oikein tuu muuta mieleen kuin Wet n Wild highlighter. Ainakin sitä oon käyttänyt. 🙂 Tämä: * https://adtr.co/sh1AO9

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram