Parhaat hiustenhoitotuotteet

14.01.2017

Kaikessa lyhykäisyydessään tässä näkyy kaikki hiustenhoitotuotteet, joista todella pidän. Aikaisemmassa postauksessa jo puhuinkin, mitä tuotteita käytän kestävien kiharoiden luomiseen. Voit lukea sen TÄSTÄ. Nyt katsotaan hiustenhoitoa.

1. Shampoo ja hoitoaine

Sain blogin kautta testiin the Balmin Keep My Color trion*, jossa mukana tuli myös hiusnaamio. En ole käyttänyt naamiota vielä kuin kerran, joten en osaa vielä sanoa onko naamio myös yhtä loistava kuin shampoo ja hoitoaine. Nämä kaksi saa myös erikseen ja tämä kahden setti* on mielestäni todella halpa (19,70€) tuotteiden ollessa loistolaatua.

Käytön jälkeen hiukset ovat todella pehmoiset, tuuheammat ja helposti kammattavat. Muiden shampoiden kanssa olen joutunut usein pesemään hiukseni kahteen kertaan, jotta ne tuntuvat puhtailta. Näin ei käynyt tämän shampoon kanssa. Hoitoaine on myös mieleeni, koska se on tarpeeksi “tukuisaa” ja samalla tuntuu ravitsevalta. Enpä olisi uskonut, että yhdellä lemppari meikkimerkilläni on vielä lemppari hoitoaine ja shampoo.

2. Lämposuoja

Voih, kun kamppailin tämän otsikon kanssa, koska tämä Kerastasen Discipline fluidissime* tekee niin monta asiaa. Se selvittää loputkin takut pesun jälkeen ja vahvistaa sekä pehmentää. Plussaa siinä on se, että se vielä tuoksuu hyvälle ja tietenkin suojaa lämmöltä. Näyttäisi nyt olevan vielä alennuksessa Bangerheadilla*, vaikka on uutuustuote.

3. Latvasuoja

Tätä Swartzkopfin Repair Rescue* latvasuojaa olen käyttänyt vuosia. Se selvittää pesun jälkeen hiukset ja tekee niistä helposti kammattavat. Tosin nyt en ole käyttänyt tätä joka pesun jälkeen, kun tuntuu, että tämän postauksen kolme muuta tuotetta riittävät. Esimerkiksi siskoni pitää tästä tuotteesta, koska hänen paksut hiukset vaativat vähän enemmän. Selvittävät siis hyvin myös paksujen hiusten takut pesun jälkeen.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Saga

    Moi, käykö nämä KEEP MY COLOR DUO- setti todella rasvoittuville hiuksille? Itse joudun pesemään hiuksia tavallista useammin, koska rasvoittuvat herkästi.

    • Miia Ezen

      Heippa Saga! Kyllä käyvät.?Itsellänikin rasvoittuu helposti ja sinnittelen pesussa aina jokatoiseen päivään.

  • Saga

    Pitääpä pitää mielessä.?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram