Meikki ruskeille silmille

19.01.2017

Täällä taas sinisilmäisenä mallailen sävyjä aivan täysin erivärisille silmille, mutta uskon teidän saavan pointista kiinni. 😀

Usein ruskeissa silmissä on paljon eri sävyjä, kuten vihreää, keltaista tai vaikka sinistäkin ja siksi niiden seuraksi sopii hyvin erilaiset meikit. Itse rakastan lämpimiä sävyjä ruskeissa silmissä vaikka yleensä parhaiten ruskeat silmät tuodaan esiin violetin tai sinisen eri sävyillä.

Jos nyt ihan rehellisesti sanotaan, että mikä kullekkin silmän värille sopii. Niin kerronpa totuuden. Lähes kaikki värit voi saada toimimaan kellä vain. Tämä riippuu paljon kokonaisuudesta eli muusta meikistä, vaatteista, asusteista ja hiuksista.

Parhaiten kuitenkin silmien upean värin tuo esiin omien silmien värin vastaväri. Voit katsoa omien silmien vastavärin alla olevasta taulukosta. Esimerkiksi sinisen vastaväri on oranssi ja vihreän punainen. Ruskeiden silmien monivärisyys tekeekin siitä haasteellisemman, koska ruskeita silmiä on niin monia eri variaatiota.

Tässä vielä viimeisenä kuvana Muodonmuutos maanantain syksyn morsian, jolle tein silmämeikin osittain käyttäen lämpimiä sävyjä. Käy kurkkaamassa lisää TÄÄLTÄ. Onpa sitä muuten oma meikkikädenjälki kehittynyt sitten näiden muodonmuutosten.

P.S. Oletko muuten jo lukenut MEIKKI SINISILLE SILMILLE tai MEIKKI VIHREILLE SILMILLE?

  • Markit

    Moikka; Kyllä se nyt niin on, että en oranssia luomelle laita, vaikka sinisimäinen olenkin. Kyllä jätän suosiolla nuoremmille sen värin ?. Olipa tuo värikartta hauska juttu. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että muu kokonaisuus ratkaisee luomien värin, vaatteet jne. Ja miltä nyt tänään tuntuukaan tämä elämä. ?
    Tuota nyt pähkäilin, että onko kaikissa kuvissasi ihan sama silmämeikki? Pusero, kampaus ja huulipuna vaihtuu, poskipuna enemmän? Vai nekö juuri hämäävät? Tuo löyhä nutturakampaus on tosi nätti.

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Miten olisi oranssihtavan ruskea? Ne näyttävät usein hyviltä. En itsekään ihan täyttä oranssia laittaisi. Taisin tuohon vähän huonosti kirjoittaa.

      Hyvä huomio.. ei ole sama meikki. Kahta eri meikkiä. Molemmissa kuitenkin violettia. Toisessa enemmän purppuraa ja toisessa violetin seurana sitä oranssin ruskeaa. 😀

  • Laura

    Kauniit on meikit! Mulla on ruskeat silmät, mutta tuossa taulukossahan ei ole ruskeaa lainkaan?!

    • Miia Ezen

      Kyllä siellä on jopa neljä. ? Brick, orange, yellow ja gold on kaikki ruskeiden sävyjä. Eli kun näitä kaikki sävyjä alkaa tummentaa niin sieltä ne tulevat esiin. ?

  • mjai

    Aina sinisille silmille tuputetaan kuparia/oranssia tms. Teoriassahan se on tosiaan näin, mutta musta taas parhaat sävyt itelleni on harmaa, sinisen eri sävyt ja luumu. Muutenki luulen, että rikon kaikki nää väriteoriat sillä ihon sävyni on selkeästi lämmin ja kellertävä, mutta kaikki kylmät sävyt hiuksissa ja meikissä (ja vaatteissa) toimii vaan paremmin. Eikö sen pitäisi olla kuitenkin juuri toisin päin?

    • Miia Ezen

      Heippa Mjai! ? Hih.. tuo on kyllä totta. Itsekin pidän kovasti luumusta sinisilmäisille. Se riippuu niin paljon kokonaisuudesta ja tietenkin mieltymyksistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram