Korostus hohdepuuterilla

12.01.2017

Suosituksi muodostuneen postausarjan viimeinen osio on tässä. Viimeisen silauksen meikkiin tuo hohdepuuteri, joka tuo heleyttä ja kuulautta ihoon. Tämä sekoitetaan usein valon tuomiseen iholle, koska kasvoille laitetaan myös mattaa vaaleaa, joka virkistää ilmettä. Voit lukea siitä tästä postauksesta: KOROSTA KASVOJASI KUIN AMMATTILAINEN.

Jotta voit tehdä tasapainoisen ja ammattimaisen näköisen meikin, on kaikki palaset hyvä olla paikoillaan. Tässä siis vielä sarjan muut postaukset. Varjostukset tuovat syvyyttä ja ryhtiä meikkiin. Voit lukea varjostuksista tästä: TEE VARJOSTUKSET KUIN AMMATTILAINEN. Poskipuna taas tuo eloa kasvoille ja siitä voit lukea tästä: POSKIPUNAN OIKEA PAIKKA.

1. Mihin kohtaan?

Oikeastaan kaikkein helpoin selittää tämä on pyytää teitä katsomaan yllä olevaa kuvaa. Kaikki eivät tietenkään pidä hohdepuuterista esimerkiksi nenänpäässä ja se ei välttämättä olekaan hyvä idea, jos nenä on isompaa kokoa. Silloin emme halua, että siihen kiinnitetään huomiota. Itse en pidä hohdepuuterista leualla vaikka sitä voi siihenkin laittaa. Ihoni rasvoittuu hieman päivän aikana, ja näin se vain korostaisi rasvaisuutta. Kulmaluut, poskipäät ja amorin kaari ovat sellaisia paikkoja, joihin kaikille sopii korostuspuuteri (lukuunottamatta aikuisia naisia). Kuvasta muuten unohtui silmän sisänurkka – se on myös loistava paikka hohdepuuterille.

2. Miten?

Hohdepuuterin voi ihan hyvin laittaa sormin, mutta silloin se saattaa tulla iholle hieman liian voimakkaasti varsinkin poskipäillä. Amorin kaarelle ja silmänurkkiin se on helpoin lisätä sormin. Käytän usein kuvassa näkyvää Morphyn sivellintä, jonka voi tilata TÄÄLTÄ. Suomesta saatavista loistava on TÄMÄ*.

3. Mikä tuote?

Kuvassa on esimerkkinä MACin, the Balmin ja Zuiin hohdepuuterit. Kaksi viimeisintä ovat ehdottomat lempparini. The Balmin Mary-Lou Manizer* sopii KAIKILLE ja käytänkin sitä usein asiakkaille. Varsinkin morsiammille se on täydellinen. Zuiin luonnonkosmetiikkaversio* todellakin yllättää. Sen kanssa tarvitsee melkein aurinkolasit, koska hehku on huikea. Värejäkin on vaikka kuinka paljon mistä valita ja mielestäni hohdepuuteri faneille ehdoton MUST – pidät sitten luonnonkosmetiikasta tai et.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Eve

    Ostin Lumenen uusia valopisaroita, eli nestemäistä hohdemeikkiä. Laitanko sitä näihin samoihin paikkoihin kuin tämä puuteri? On mulla hohdepuuteriakin paletissa, mutta onko nämä kaks tuotetta siis samaan tarkoitukseen? Eli en laita molempia vaan jompaa kumpaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! Joo, samoihin paikkoihin tuota laitetaan. 🙂 En ole tosin perehtynyt Lumenen valopisaroihin, koska jotkut nestemäiset hohteet laitetaan puuterin alle. Voit toki laittaa molempiakin. Silloin tulos on vaan entistä voimakkaampi. Luonnollisemman tuloksen saat laittamalla vain jompaa kumpaa. 🙂

  • Katsu

    Sleekiltä ilmestyi hiljattain highlightereitä (kultainen paketti) ja pakko sanoa että niistä tuli kertaheitolla omia suosikkeja =)

    • Miia Ezen

      Heippa Katsu! Noita oonkin halunnut päästä testailemaan, mutta taitaa olle sen verran suosittuja, että joka kerta kun oon kurkannut niin ovat olleet loppu. 🙁

      • Katsu

        Voi harmi :/ omani on Tukholman sephorasta jossa niitä oli kyllä jäljellä

      • Markit

        Onko tämä Sleek- merkki sama kuin City-marketeissa myydään? Googlasin taas, kun oli tuntematon juttu. Sittenhän saa Suomestakin ?.

        • Miia Ezen

          Voi apua! No kyllä siltä näyttää! 😀 Taitaa olla retki Cittariin edessä. 😉

          • Saga

            Oman alueen Cittarissa vain joitakin Sleekin luomiväripaletteja ei hajuakaan esim. highlightereitä tai mitään muitakaan tuotteita. Voi olla, että eri kaupungeissa on enemmän ko. tuotteita.

          • Miia Ezen

            Tätä vähän epäilinkin. Meidän omassa lähicittarissa ei ollut mitään. ?

  • Piia

    Kiitos loisto postauksista. Mitä kosteusvoidetta suosittelisit todella kuivalle iholle, jotain kivan hintaista? Useat rasvat kirvelevät ihollani. Ja tämän kuivuuden takia en voi käyttää puuteria kun joka ikinen uurre näkyy hymyillessä.. Entä puuteri, mikä olisi sellainen joka anta ko ongelmassani vähän armoa.. Yritän käyttää mahd vähän meikkivoiteita tai muita pohjustustuotteita. Porkkanaöljy (dermosil) auttaa hetkeksi, sitten taas alkaa kuivaamaan?

    • Miia Ezen

      Heippa Piia! Kiva kun tykkäsit. 🙂 Hmm.. tuo kirvely onkin tuttu juttu “entisestä elämästä”, kun kasvoilla oli vielä atooppista ihottumaa. Avanen Skin Recovery cream oli mun pelastaja. Tai yleensäkin kaikki, joissa on hoitavaa mineraalivettä. Kuinka paljon tarvitset peittoa meikissä? Mitä jos et käyttäisi puuteria ollenkaan? Ainostaan BB-voidetta. Hehkuva iho näyttää kivemmalta. Olen myös alkanut tutustumaan korealaisiin ihonhoitotuotteisiin, joita saa pikkuhiljaa myös Suomesta. Tulen tekemään niistäkin erikseen postausta, koska siellä on ihan loistavia tuotteita kuivalle iholle. 🙂

  • Markit

    Kiitos kun huomioit meidät aikuiset naiset ?. Arvasit vissiin, että se yksi kysyy taas kuitenkin ?…
    Jos nyt perehdyn varjostukseen, korostukseen ja poskipunan paikkaan ja unohdan hohdepuuterit. Otan sitä hohtoa leveällä hymyllä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Ja on siinä silmän rajauksessakin vielä omat mystiset juttunsa.
    Kiitos tästä postaussarjasta. Oli mielenkiintoista. ?

    • Miia Ezen

      Haha! Ihana! ? Olit kieltämättä mielessä, kun tätä kirjoitin. Ja muutenkin, kun tiedän lukijoissani olevan paljon aikuisia naisia. ❤

      • Markit

        Oletko ajatellut, että on melkoinen saavutus saada niin eri ikäisiä blogilukijoita. Ikähaarukka ehkäpä jostain 15 – 6x, luulen, saattaa olla leveämpikin. Kirjoitat riittävän monipuolisesti ja mukavasti. Ja vastailet ystävällisesti ( ja kärsivällisesti). ?

  • Saga

    Tuo Balmin hohdepuuteri sopii minulle (kin) todella hyvin. Hankin sen hiljattain. Se kyllä antaa kivasti hehkua kasvoille. Minulla on myös Rimmelin ja Isadoran voidemaiset, mutta ei niitä saa tasaisesti puuterin päälle levitettyä. Itse en voi laittaa hohteita nenänpäähän, koska ihoni siinä rasvoittuu ja alkaa muutenkin kiiltämään. Täytyypä kokeilla silmän sisänurkkaan sekä amorin kaarelle. Kiitos näistä ja muistakin postauksista. Olen löytänyt useita minulle sopivia tuotteita, joista pidän 🙂

  • MHR

    Öö siis eikö hohdepuuteria kannata laittaa ollenkaan, jos on “aikuinen nainen”. Itse nelikymppisenä oon kyllä käytellyt, huonosta ihosta (aknen ansiota) huolimatta, ryppyjä mulla ei pahemmin ole. Voi kun pääsis joskus ammattilaisen meikattavaksi ja sais juuri itselle sopivia vinkkejä…

    • Miia Ezen

      Heippa! Hih.. aikuinen nainen käsite on ehkä hieman hankala. Meikkimaailmassa sillä tarkoitetaan yli 50-vuotiasta. ? Ja ei välttämättä senkään ikäisellä ole paljon ryppyjä. Lähinnä hohdemaisia luomivärejä ja hohdepuutereita pyritään välttämään siksi, koska ne korostavat ryppyjä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram