Korosta kasvojasi kuin ammattilainen

06.01.2017

2017010322920102

Kasvojen korostuksella tarkoitetaan valon tuomista kasvoille. En puhu siis hohdepuuterista (se tulee seuraavissa postauksissa) vaan raikkaudesta ja valosta. Jotkut käyttävät siihen valokynää, mutta se ei ole mielestäni tarpeeksi pigmenttistä. Ilman suuria ihon värivirheitä peität samalla tummat silmänaluset ja tuot valoa ja raikkautta kasvoille. Katsotaanpas askel askeleelta:

20170103624971268

1. Vaalea peiteväri

Lisää peiteväriä alla näkyvän kuvan kohtiin littanalla siveltimellä. Peiteväriä ei lisätä ainoastaan tummien silmänalusten alle, vaan sillä tuodaan myös valoa kasvojen korkeisiin kohtiin. Osta muutamaa sävyä vaaleampi väri kuin oma ihonvärisi. Itse käytän Urban Decayn peiteväriä värissä Fair Neutral. Loistava markettivaihtoehto (tuskin mitään eroa) on Maybellinen Fit Me -peiteväri*. Kuvassa on MACin sivellin, mutta se on melko kallis. Suosittelen halvempaa esim. TÄTÄ*, joka toimii myös nestemäisten- tai hohdeluomivärien kanssa.

20170103-1361404940

2. Taputtele tasaiseksi kostealla Beauty Blenderillä (suosittelen feikkiä)

Ja miksi mielummin feikki? On aivan suuri hulluus maksaa 20 euroa Beauty Blenderistä, koska saman työn tekee esim. Sokoksen Icon-merkin blender (kuvassa). Tosin ymmärrän, jos Beauty Blenderin koostumukseen on tottunut. Onhan se kieltämättä kiva, mutta jälki täysin sama.

20170103-74366808

3. Kiinnitä puuterilla

Kiinnitän myös irtopuuterin kostealla Beauty Blenderillä, koska silloin meikkivoide, peitevoide ja puuteri sulautuvat kauniimmin iholle (varsinkin pintakuivalle ihan MUST). Käytä mahdollisimman vähän puuteria, jotta iho näyttää heleämmältä. Itse käytän RCMA no color -puuteria – aina, always and forever. Sen jos joku tuote päihittää niin..

4. Lisää vaaleaa puuteria tai mattaa luomiväriä

Lisää samoihin paikkoihin joko hyvin vaaleaa puuteria tai tässä tapauksessa theBalm paletin* mattaa luomiväriä. Ole kuitenkin varovainen vaaleiden sävyjen kanssa – tässä ja kaikessa muussa meikissä (paitsi drag-meikki) ei haluta tehdä övereitä. Tähän käy myös loistavasti NYXin contour-paletin* vaaleat matat sävyt.

Samaa postaussarjaa blogissani: Tee varjostukset kuin ammattilainen 

20170103-512995480

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Heippa; Mitenkäs se nyt on, eikö tuossa eka kuvassa (nuoli) ole ilmestynyt myös poskipuna? Kasvojen muotohan on muuttunut, joo ja kirkastunut :). Siis kun tuossa UD: jutskassa (jonka siis olen jo hankkinut ja sama näkyi olevan kuin sinulla) on sellainen tupsutin, niin laitatko sen kuitenkin siveltimellä etkä sillä? Ja Sokoksen palleron olen hankkinut (suo anteeksi nämä maalaisversiot), mutta enpä ole muistanut sitä kostuttaa. Ja sitten olen sitä vielä vääriin paikkoihinkin laittanut, vaikka olen videoitasi tapittanut silmä kirkkaana. No nyt sekin menee oikeaan paikkaan. Kiitos siis! Vitsi, kun tää on hauskaa, mitä mahdankaan vielä oppia!
    Vielä kun tuolle RCMA- puuterille olisi jokin kivijalkakauppaversio… No pärjätään jo ostetulla Lancomella.
    Olen kyllä älynnyt, mitä kaikkea meikillä saadaan aikaan vaikka Huippis-ohjelmassa, siksi niitä aina ihmettelenkin. Mutta että itsekin voi oppia! Ja vielä tällä vanhemmalla iällä!!
    Odotan innolla seuraavaa tarkkaa selvitystä. Nämä on kyllä hyödyllisiä. Vaikka videoissa oletkin näitä kertonut, niin tällainen yhteen asiaan keskittyminen näköjään menee paremmin ainakin minulla perille.
    Tsemppiä uuteen neuvontaan :).

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Oikeassa olet. 😀 Kyllä on ilmestynyt myös poskipuna. Sillä “tupsuttimella” voi sen laittaa aivan mainiosti, mutta olen nyt tottunut laittamaan nuo kaikki niin, ett ovat hygienisiä. Vaikka käytänkin eri purkkeja asiakkaille. Onpa hyvä siis, että tein tämän postaussarjan, niin muistit kostuttaa Sokoksen palleron. Hihi.. hyvä nimi sille!

      Niin ei taida hetkee tulle tuota RCMA:tä Suomeen, mutta sillä välin sä voisit rohkaistua ja tehdä ensimmäisen nettiostoksen. 😉 Kaikki nämä blogissani näkyvät kaupat on itse testattuja. Myös nuo ulkomaalaiset.

  • Emilia

    Heippa!

    Onko sinulla vinkkiä, miten peittää isot ihohuokoset poskilla?? Minulle käy helposti niin, että tuo peitevoide “pakkautuu” ihohuokosiin korostaen niitä entisestään. Käytössä on tuo sama peittari, jonka vetisellä beautyblenderillä taputtele ihoon. Käytän meikkivoiteen alla yleensä primeria.

    Kiitos kivasta blogista ja mukavaa talven jatkoa!?

    • Miia Ezen

      Heippa Emilia! Yksi ehdotus olisi sellainen primer, joka “täyttää” ihohuokosia. Nyxillä on ainakin sellainen ja ulkomailta saatava Benefitin the Porefessional primer. Mitä meikkivoidetta käytät ja mikä on tämänhetkinen primer? Johtuu paljolti myös niistä. 🙂 Ihanaa, kun viihdyt täällä. Ihaa talven jatkoa myös sulle!

  • Niina

    Moi Miia, kiitos hyvistä vinkeistä! Mistä toi postauksessa oleva ihana paita on?

    • Miia Ezen

      Heippa Niina! Joo paita onkin uusin suosikkini. <3 Sain sen poikakaveriltani joululahjaksi ja se on Carlingsilta. Taitaa olla nyt alennuksessa 15 euroa. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram