Edulliset vinkit vanhojentanssien meikkiin

27.01.2017

Vanhojentansseihin ei ole enää pitkä aika ja olettekin kyselleet vinkkejä meikkiin. Tietenkin nämä vinkit toimivat meikissä kuin meikissä olet sitten vanha tai et. 😀

Juhlameikissä kaikista toivotuin asia on kestävyys ja siihen keskitytäänkin suurimmaksi osaksi tässä postauksessa. Lisäksi useimmat meistä ovat tottuneet meikkaamaan itsensä vanhaan tuttuun tapaan, joten katsotaan miten siihen saa hieman lisäpotkua ja muutosta ilman tuntikausien treenaamista?

1. Nivea after shave balm

Minua pidemmän aikaa seuranneet ovatkin jo tästä kuulleet, mutta eihän tämä toki oma keksintöni ollut. Taisi olla Youtube-tähti Nikkietutorials, jolta tämän kuulin.

Eli mistä on kyse? Nivean after shave balmissa on paljon glyseriiniä, joka pitää ihon pinnan tahmeana, siksi se on loistava meikinpohjustusvoide. Käytänkin sitä nykyään joka päivä itselleni, koska se toimii yhtä hyvin, ellei jopa paremmin kuin kalliit primerit. Tuoksu on miehinen, mutta se peittyy meikkivoiteen alle. Hintakin on vain noin 8 euroa! Näitä saa ainakin Sokoksista ja miesten kosmetiikkapuolelta tietenkin.

2. Essence eyeshadow & primer (nude beige)

En tee koskaan, en koskaan silmämeikkiä ilman primeria. Se ei yksinkertaisesti useimmilla meistä pysy kasassa koko iltaa ilman sitä. Todella rasvaisille luomille suosittelen kuitenkin Urban Decay eyeshadow primer potionia, mutta meille taviksille riittää mainiosti tämä muutaman euron versio. Tämä tuote peittää samalla myös silmäluomen mahdolliset värivirheet ja luo hyvän pohjan luomivärille. Muistathan kuitenkin kiinnittää primerin puuterilla – muuten luomivärit eivät häivyty nätisti. Tämän tuotteen saa tilattua TÄSTÄ* tai olen nähnyt näitä myös Tokmannilla.

Niin ja joillekin silmäluomenpohjustukseen käy ihan vain peite- tai meikkivoide, mutta oikeanlainen pohjustus varmasti tuo enemmän kestävyyttä.

3. NYX – liquid suede cream lipstick

Itse laittaisin vanhojen tanssiin näyttävän huulipunan, jos se vaan sopii asuun. Kaunis klassisen punainen, tummempi punainen, korallisen heleä tai oranssi ovat katseenvangitsijoita. Ja NYX:llä onkin näihin loistavat vaihtoehdot. Näet ne TÄSTÄ*.

Väri on tietenkin tärkeä, mutta yhtä tärkeää on pysyvyys. Itse en halua lisäillä punaa kokoajan ja siksi valitsenkin aina nestemäisen huulipunan. Näistä nestemäisistä punista on muuten tulossa huomenna blogissa lisää.

4. Irtoripset by Linda Hallberg

Tässä on se paras ja helpoin vinkki, jolla saa syvyyttä katseeseen sekä jotain uutta päivittäiseen meikkirutiiniin. Irtoripsirivin laittaminen voi aloittelijalle olla hankalaa, joten suosittelenkin silloin ripsitupsuja. Nämä Linda Hallbergin ripset ovat loistavat, koska näissä on useampi ripsi jonossa ja ne ovat ehdottomasti helpoimmat laittaa. Lisäksi pakkaus sisältää erillisiä tupsuja, joita voi laittaa lähemmäs silmän sisänurkkia. Tulos on luonnollinen. Voit tilata ripset TÄSTÄ*.

Ripset on helpoin laittaa pinseteillä kastamalla tyveä ja hieman ripsen alaosaa ripsiliimaan. Tämän jälkeen vain lasket irtoripset omien ripsien päälle tähdäten ripsiesi tyveen. Tietenkin ennen sitä olet jo taivuttanut omat ripset ja lisännyt ripsaria. Itse käytän asiakkailleni Grimaksen irtoripsiä, koska ne on ammattikäytössä mielestäni parhaita.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Frank

    I couldn’t resost commenting. Exceptiobally weell written!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram