Uudenvuoden meikki: Glitter-kyyneleet

27.12.2016

20161227-650760030

En ole oikein koskaan täysillä innostunut glitteristä muussa kuin lavameikissä. Mielestäni se näyttää “halvalta”. Perun kuitenkin sanani, koska nämä glitter-kyyneleet iskivät minuun täysillä. Sain idean yhdeltä lemppari meikkitaiteliltani Linda Hallbergiltä, mutta muutin meikin enemmän itseni näköiseksi.

20161227-171514666

Tässä askeleet glitter-silmiin:

1. Tumma luomiväri

Lisää tummaa luomiväriä ensin liikkuvan luomen ulko- ja sisänurkkiin littanalla meikkisiveltimellä. Lisää vähän myös luomivakoon. Käytin levittämiseen TÄTÄ* sivellintä. Luomivärinä toimi Makeup Geekin väri Americano, jonka olen tilaillut TÄÄLTÄ.

2. Häivytys

Häivytä luomiväri häivytyssiveltimellä lisäämällä siihen hieman vaaleampaa sävyä. Käytin omaa lempparisivellintä, jonka löydät TÄSTÄ* ja luomivärinä MACin Blackberry.

3. Valoa silmiin

Lisää vaaleaa luomiväriä keskelle liikkuvaa luomea, silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle. Käytin Makeup Geekin helmiäistä väriä Shimma Shimma.

20161227-128866051

4. Rajaus

Rajaa silmät haluamallasi tuotteella. Itse käytin luomiväriä rajauksessa ja siveltimen kostutin MACin FIX+ suihkeella. Loistava sivellin tähän tarkoitukseen löytyy TÄSTÄ*.

5. Tummaa alaluomeen

Lisää tumminta luomiväriä myös silmien alle ja häivytä se hyvin astetta vaaleammalla luomivärillä. Käytin samoja sävyjä kuin yläluomella. Voit käyttää tähän kohdan yksi sivellintä, mutta hifistelijät voivat kurkata TÄHÄN* linkkiin, josta löytyy tähän tarkoitukseen tehty sivellin.

6. Mustaa ulkonurkkiin

Tuo lisää syvyyttä katseeseen ja lisää mustaa ulkonurkkiin kohdan kuusi tai yksi siveltimellä.

20161227-1590810629

7. Lisää glitter

Lisää ensin glitterin kiinnittäjä painellen se iholle littanalla siveltimellä. Käytän kiinnittäjänä Too Faced glitter-liimaa, jota ei ikävä kyllä saa Suomesta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää TÄTÄ. Voit myös käyttää tähän ainostaan glitter rajausta.

8. Kyyneleet

Kiinnitin strassikyyneleet ripsiliimalla ja ainakin Grimaksen liimalla pysyy koko yön! Käytin meikkiin Make Up Storen settiä, josta löytyy strassit, glitteri, glitter-rajaus selä korostusvoide – löydät sen TÄSTÄ*. Korostusvoidetta tosin unohdin käyttää. 😀

9. Ripset

Ilman tekoripsiä ei lopputulos näytä räjäyttävältä, ellei sinulla ole jo valmiiksi upeat ripset omasta takaa. Käytin Violet Voss tekoripsiä, jotka ostin TÄÄLTÄ. Pakko myöntää, etteivät ne todellakaan ole hintansa arvoisia. Taipuvat mihin sattuu ja edellisetkin menivät heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen rikki. Hyvät tekoripset kestävät kymmeniä käyttökertoja. Kaksi kertaa kalliimmat Velour Lashes maksavat tuplasti, mutta myös kestävät. Suosittelen niitä lämpimästi.

img_0573

20161227-103204873

Onko muuten kukaan teistä miettinyt mitä vuosi 2016 on tuonut tullessaan? Mitä kaikkea onkaan tapahtunut?

Aluksi miettin, ettei oikeastaan mitään ole tapahtunut, mutta tarkemmin ajatellen tämä vuosi on ollut yksi huikeimmista. Ennen ehkä mittasin vuoden “huikeuden” sen perusteella paljon olen päässyt reissaamaan ja tänä vuonna en ole omassa mittakaavassani paljoa lomaillut. Elämä on kuitenkin tänä vuonna muuttunut totaalisesti ja olen huomannut itsessäni paljon henkistä muutosta.

20161227-185489547 20161227-509023205

Ehkä se henkinen muutoskin toi mukanaan hyvän, terveen ja onnellisen parisuhteen. Uuden ammatin opiskelukin on muuttanut minua paljon ja olen vihdoin löytänyt asioita, joista todella nautin.

Aina on paljon parannettavaa ja aionkin taas asettaa uusia tavoitteita vuodelle 2017. Urheiluun ne tavoitteet tulevat tuskin liittymään, koska ne ovat aina tähänkin mennessä menneet mönkään. Myönnän siis etten ole mikään jumppapupu vaan vahvuuteni ovat aivan jossain muualla.

Varmasti moni voisikin asettaa tavoitteeksi löytää oman itsensä, löytää oma juttunsa ja vaikka oma erilainen tyylinsä. Nämä ovat tosin helpommin sanottu kuin tehty.

201612271719870441 20161227-1047689550

P.S. Muodonmuutosarvonnan voitti Krista Näsi! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tulette näkemään voittajan muodonmuutoksen täällä blogissa.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    Oivoi? Kolmanneksi viimeinen kuvasi on niin surullinen, onneksi se on vaan meikkiä ?. Onnistuit siis!
    Olen ajatellut tätä vuotta paljonkin. On tapahtunut paljon, harmitusjuttujakin, mutta loppuvuosi on ollut valoisampi. Uskoni siihen, että elämästä pitää nauttia juuri nyt, eikä sittenjoskuskun, on vaan vahvistunut. Jos oli huono päivä, huomenna on varmasti paremmin, joo ehkä pöljä ajatus. Mutta sen avulla jaksaa.
    Ja sinä Miia olet yksi hyvä juttu, iloinen ja positiivinen. Ja varmasti niitä pöljäpäiviä sinullakin on. Sanon taas kerran, että tuot hyvää tuulta videoillasi ja iloisella asenteellasi. Kiitos. ❤
    Ja no niin, perun sen avomiehen… onko siis olemassa myös suljettumies ?. En nimittäin itsekään ole käyttänyt kuin sanaa poikakaveri, enkä koskaan avomies/ myöhemmin aviomies tms. Liian virallisia. Joten annetaan tosiaan kaikkien kukkien edelleen kukkia kuten sanoit.??

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 TUolla asenteella kyllä jaksaa eikä ole pöljää ollenkaan. Ja tudellakin on niitä pöljäpäiviä aina välillä – harvoin onneksi. Vain pari viikkoa sitten oli sellainen, mutta tiesin jo silloinkin, että seuraavana päivänä on kaikki jo taas paremmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram