Saara Aallon X factor -meikki

12.12.2016

201612121862953267

Voi että harmittaa, ettei voitto tullut Saaralle! Ainakin omasta mielestäni Saara oli paljon monipuolisempi kuin voittaja Matt. Noh, mutta olen niin iloinen, että Saara pääsee nyt tekemään ansaitsemaansa uraa maailmalla. Hän on huikean lahjakas, mutta myös niin iloinen ja positiivinen ihminen, jota todella arvostan.

Inspiroiduinkin hänen finaalimeikistä, kun huomasin sen Saaran snapchat tilillä (@saaraaalto). Ja vielä enemmän innostuin, kun löysin pieniä askartelukaupasta ostamiani strasseja, jotka sopivat loistavasti tähän meikkiin.

20161212-1098282879

Saaralla ja minulla on täysin eri malliset silmät, joten tein omani vähän sivuille venyttäen. Saaralla on taas pienet ja hieman viirumaiset silmät, joihin sopii loistavasti smokey eye. Hänen silmissään luomiväriä kannattaa nostaa pyöreästi sivuilta ylöspäin, kuten kuvassa on tehtykin.

img_9927

MEIKKIPOHJA: Näin tummassa meikissä meikkipohja on TODELLA tärkeä ja ihosta ei saa paistaa läpi minkäänlainen punoitus tai silmänalusten tummuus. Avaintuotteina tässä lookissa onkin oma lempparini, superpigmenttinen Vichyn Dermablend*. Silmämeikin pohjustajana toimii Urban Decayn primer värissä Eden ja heleyttä kasvoille toin Kjaer Weisin highlighterilla* (saatu), joka on luonnonkosmetiikkaa.

201612121602706910

20161212-1191564849

img_9941-001

POSKIPUNA: Tämä veijari eksyikin väärään kuvaan, koska sen piti olla edellisessä kuvassa meikkipohjan kera. Noh, tämä Milanin tunnettu baked blush värissä luminoso* (saatu)sopii loistavasti sinertävän harmaan meikin kera. En laittaisi tällaiseen lookkiin pinkkiä/punaista poskipunaa, koska se näyttää helposti hyvin vanhanaikaiselta.

HUULET: Huulipuna on Zuiin nudepuna värissä Brown Sugar* (saatu) ja päälle sivelin NYXin megashine huulikiiltoa värinä Clear*.

img_9937

SILMÄMEIKKI: Luomivärit bongasin ihanasta NYXin paletista nimeltään Beauty School Dropout Graduate (saatu). NYXillä on muuten ihania erilaisia paletteja, jotka löydät TÄSTÄ*. Rajaukseen käytin viimeaikaista suosikkiani the Balmin Schwingiä* (saatu). Ripset olivat jotkut random kappaleet meikkikaappini pohjalta, mutta tähän käy loistavasti vaikka NÄMÄ*.

20161212705377168-001

P.S. Joko olet bongannut joululahjaideani? Enää pari päivää aikaa nettishoppailla, jotta lahjat kerkeävät jouluksi.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Markit

    No heippa Miia! Halusin vaan kertoa, että olet minusta erityisen kaunis näissä kuvissa. Onkohan hiuksissasi ennen kuvissa ollut näin paljon kiharoita, tosi kiva kampaus. Ja luomiväristä tykkään erityisesti, sinistä kun on. Taitaa se onnellisuus hehkua ihan kuviin asti. ❤
    Poskipunakauppaan on kyllä minunkin mentävä, jotain tuollaista heleää pitää saada,.
    Tulin hyvälle tuulelle, kun hymyileviä kasvojasi katsoin ?

    • Miia Ezen

      Oih kiitos Markit! ? Itse jotenkin niin vierastan kiharoita ja varsinkin tämän tyylisiä läpiharjaamattomia. Tämä vaan sopii Saara Aallolle niin hyvin. ? Suosittelen lämpimästi tuota Milania, vaikka tiedän, että nettishoppailu ei ole niin sun juttu. Niin monia hyviä juttuja kun ei saa kivijalkakaupasta. ? Ihanaa, kun tykkäsit postauksesta. ?

      • Miime

        Miia hyvä
        Äläs vierasta ollenkaan. itse kun saan kiharat tehtyä, käytän vain sormia avaamiseen, sillä muutoin kihara loivenee ja suoristuu.

        Toki Saara-huuma hieman tarttui, kun häntä seurasin TVOF:ista lähtien. Mutta en kuitenkaan alkanut meikkailemaan noin.
        Mieluiten mattapintaista minulle, vaikka olisi juhlatkin. Terv. 50Weee

        JK. Seurailen blogiasi tiukasti ja odotan videota tulevaksi.
        Joulurauhaa Sinulle ja rakkaillesi, olkoon elämäsi, iloa ja rakkautta täynnä ????????

  • Eeva

    Moi Miia!
    Ihanat kuvat susta ja noi ripsienalus hipsuttimet sopii tohon meikkiin.
    Mä olen seurannut Saara Aallon matkaa x-factorissa melkein kaikki jaksot.Saara on niin aito positiivinen ja tosi hyvä laulaja.Liikutuin ihan kyyneliin Saaran pianon ääressä aloittamaa Bohemian Rhapsodyn ja jatko Adam Lambertin kanssa.
    En kyllä ymmärrä ettei Saara ole Suomessa saanut enempää huomiota ennen tätä.
    Ihanaa myös että meidän presidentti lähetti Saaralle kannustusta.

    • Miia Ezen

      Hih! Ihanasti sanottu – hipsuttimet! ? Joo itsekin olen niin monta kertaa herkistynyt Saaran lauluja kuunnellessa. ?

  • Anonymous

    Moikka! Kiva blogi, jota olenkin seuraillut jo vuosia. Tykkään sun tyttömäisestä tyylistä ja innostuksesta omaa juttua kohtaan. Tässä olisi pari kysymystä: 1. Mitä eroa on ammattimeikkaajille tarkoitetuitta tuotteissa verrattuna markettimeikkeihin? 2. Voisitko tehdä postauksen eri mallisten silmien meikkaamisesta (esim. Smoky eye, erilaiset rajaukset) itselläni on raskaat luomet ja olen hukassa kuinka niitä meikata. Kiitos hienosta blogista 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa! Onpa ihanaa, että olet viihtynyt seurassani jo noin pitkään. ?

      1. Ainakin se ero, että tuotteet pysyvät iholla paremmin, levittyvät kauniimmin ja ovat pigmenttisempiä. Riippuu tietenkin tuotteesta. ? Ikävä kyllä tämä laatu tuo usein myös lisää hintaa. Paitsi esimerkiksi vähemmän puhuttu Kryolan ja Grimas ovat aivan älyttömän halpoja, mutta ammattilaissarjaa. Ne eivät ole ehkä niin houkuttelevissa paketeissa kuin kuluttajille suunnatut meikit.

      2. Tuota onkin kysytty paljon ja toteutan varmasti kun saan sopivan mallin. ? Varsinkin sellaisilla ihmisillä, joilla on raskaat luomet on usein vaikeuksia meikata. Tämä varmasti siksi, että kaikki tutoriaalit on suunnattu luomille, joissa näkyy liikkuva luomi kunnolla.

  • Riikka

    Ihan asiaan liittymätön kyssäri, onko sulla vinkkejä, mistä löytäisin vähän hienojakoisemman highlighterin? Kaikki ne harvat mitä olen kokeillut omaavat tosi “isoa glitteriä” josta en niinkään pidä.

  • Diana

    Täällä myös yksi tästä hius-lookista tykkäävä! ^_^ Kiva, kun kokeilet eri juttuja.. Pitäis ottaa itse rohkeammin mallia. 😀

    • Miia Ezen

      Kiitos Diana! <3 Aina sitä joo näkee itsensä jotenkin niin erilailla, että muiden mielestä voi olla hyvä, vaikka itse tuntuu oudolta. 😀 Ei muuta siis kun kokeilemaan. 😉

  • Ulla

    On se ongelma,etten saa meikkiä pysymää tasaisena,aina joku kohta näyttää kököltä,kun aamulla meikattuni katson töissä peilistä nassua.usein esim silmänaluset ovat sen näköiset,että on otettava meikki pois…vishyn dermablend mm käytössä.onko syynä kosteuden puute?

    • Miia Ezen

      Heips Ulla! Kuulostaa siltä tosiaan, että Dermablend on sulle liian paksua. Millä levität sen? Laitathan todella ohuen kerroksen? Kosteuden puute voi hyvinkin olla syy. Sekoitan usein sitä vesipitoiseen MUFEn Waterblendiin. Taputtelen sen myös kostutetulla BeautyBlenderillä (feikillä sellaisella, koska toimivat yhtä hyvin). Huh.. nyt tulee monta kysymystä, mutta minkä ikäinen olet? En laittaisi Dermablendiä aikuiselle naiselle kuin vain HYYYVIN varovasti toiseen meikkivoiteeseen sekoitettuna ja niille paikoille, joissa tarvitaan peittämistä. En kuitenkaan silmien alle.

      • Ulla

        50v olen, tummat silmänympärykset….couperosaa, siinä ne isommat peittelyn kohteet..pigmenttiä sais olla muttei päivämeikki mikään liian paksu.Mulla on sellainen munan muotoinen sieni (hah), on joku nimikin..

        • Miia Ezen

          Heippa Ulla! Vichyn Dermablend taitaa olla kyllä liian paksu ihollesi. En sitä aikuisille naisille laittaisi. Käyttäisin ihollasi couperosassa nk. väriä korjaavia tuotteita. Eli esimerkiksi punaiselle couperosalle vihertävää meikkivoidetta ja sinisille silmänalusille oranssihtavaa. Nämä kuulostavat hurjilta väreiltä, mutta niillä saa ihmeitä aikaiseksi. Voisin näistä tehdä jossain vaiheessa postausta. Käyttäisin ihollesi kevyttä Make Up For Everin water blendiä. Vichyn Dermablend on ikävä kyllä niin pigmenttistä ja paksua, että se vain korostaan juonteita ja ei siis näytä hyvältä vaikka pigmettisyydellään peittääkin ihon värivirheitä.

  • Heidi

    Ihana meikki ja look tässä! Itse haluaisin kovasti oppia tekemään smokey eyen, siihen ei vielä oo taitoja eikä välineitä. Joten meen paksuilla (ylä)rajauksilla ja irtoripsillä kun haluaa tehostusta. All in all tää on tosi kiva blogi seurata 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Heidi! 🙂 Hei ei tuo meikkisi ole yhtään pöllömpi. 😀 Kuulostaa hyvältä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram