Miten teet kauniit Hollywood-kiharat?

20.12.2016

20161220-1311412693

Kiharoiden tekeminen taitaa olla meille kaikille sellainen ikuisuusongelma. Miten saan kauniit kiharat ja miten vielä saan ne pysymään? Tässä omat ohjeet viimeaikoina hiuksissani paljonkin viihtyneisiin kiharoihin.

1. Pohjatuote

Käytän kampaajaystäväni suosittelemaa L’orealin Pli muotoilusuihketta, joka myös suojaa raudan kuumuudelta. Tämä on kyllä sellainen ihmetuote ja ihastuin siihen heti ensikokeilulla. Kiharat muuten pysyy!

img_0309

2. Millä kiharrat?

Käytän tässä paksua Remmingtonin puikkokiharrinta, jonka sain TÄÄLTÄ*. Tietenkin mitä suuremmat kiharat tekee, niin sitä helpommin ne lähtevät suoristumaan. Tärkeää on siis käyttää hyviä aineita pohjalla.

3. Miten päin pidät kiharrinta?

Kiharra kaikki hiussuortuvat saman suuntaisesti pitämällä rautaa horisontaalisessa suunnassa. Pienellä harjoittelulla pystyt tekemään kiharat myös itsellesi. Pidä niin kauan aikaa rautaa hiuksissa kiinni kunnes hiukset raudan ympärillä tuntuvat kuumilta. Päästä irti ja anna kiharan jäähtyä muutama sekuntti nyrkkisi sisällä.

20161220582353630

4. Työskentelylakka

Olen aina miettinyt, että mihin ihmeeseen tarvitaan noita kevyitä hiuslakkoja. No se tasoittaa hiuksen pintaa ja sen jälkeen hiukset voi vielä kammata niin, etteivät ne näytä klimppisiltä. Suihkuta siis tätä kuvassa näkyvää lakkaa numero yksi hiuksiin aina kun olet kihartanut yhden kerroksen.

img_0310

20161220109920799

5. Harjaa hiukset auki!

Tämä kuulostaa niin pelottavalta, mutta on todella tärkeää, että teet näin. Kiharat eivät tästä suoristu – pelko pois. Hanki siis itsellesi tällainen hyvä aukikampausharja (kampaajat – pahoittelen, jos käytän vääriä termejä).

6. Runsaasti lakkaa

Kun kaikki askeleet on tehty asettele kiharat mielesi mukaan ja suihkuta aimo annos lakkaa numero 3.

20161220252817517

P.S. Avaintuotteet kuvan meikissä: Meikkivoide Vichyn Dermablend*, Huulet NYX lip lingerie väri Lace detail*, poskipuna the Balm Instain väri Houndstooth* ja Ardell violetin mustat irtoripset*.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Annu

    Kauniita kuvia sinusta! Ja kaunis meikki?

  • Kiitos hyvistä kiharavinkeistä, niitä kaivataan aina!

    TechniArt-tuotteet on minustakin hyviä, itselläni on se joku constructor-aine ja saa todellakin muotoilun pysymään paremmin. Lämpösuojaa siinä ei harmikseni ole, ehkä sen loputtua tämä Pli voisi olla looginen jatko!

    • Miia Ezen

      Heippa! Onpa kiva kuulla, että oot myös tykänny merkistä. ? Joihinkin L’orealin tuotteisiin on vissiin tullu tuo lämpösuoja lisäksi. Ehkä tuohon sunkin lemppariin. Mutta Pli on hyvä vaihtoehto. ?

  • Markit

    Heippa; Taisin Saara Aalto- juttuusi laittaa, että olitpa kaunis kiharoissa. Mutta nyt kaksi ensinmmäistä kuvaa…
    kaunis, seesteinen, nuori aikuinen nainen. Valtavan kauniit värit. Onnistuit!
    Enpä tiennyt, että pysyvämpiä kiharoita värkätään tuolla tavalla. Pitää kyllä kokeilla, ohjeet oli niin hyvät.
    Mukavaa päivää ?

    • Miia Ezen

      No kiitos Markit! ❤ Värejä ja niiden yhdistelmiä olenkin koittanut viimeaikoina opetella. ? Ihanaa päivää sinnekkin!

  • saga

    Upeita kuvia sinusta. Itsellä on käytössä myös tuo Osis session lakka ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, hankin sen kun aikaisemmassa postauksessa sitä suosittelit. Kampaus pysyy, mutta ei jätä mustiinkaan hiuksiin vaaleaa tahnaa niinkuin jotkut muut lakat. Myös tuo Vichyn dermablend meikkivoide menee ostoslistalle.

    • Miia Ezen

      Kiitos tuhannesti Saga! Ja todella.. nuo Osikset on ihan huippuja! ? Ootan kyllä mielenkiinnolla mitä pidät Dermablendistä. ?

  • Anonymous

    Hei Miia, todella kauniit ja onnistuneet kuvat! Näytät luonnolliselle ( et yritä niin poseerata). Ja meikissä myös kauniit sävyt, sopii sinulle :-). Ihanaa joulunaikaa !

    • Miia Ezen

      No vautsi kiitos! Hih.. se ei ole helppoa ottaa näitä kuvia. ?

  • Sari

    Ihanat hiukset ja meikki Miia! Heti ekan kuvan kohdalla ajattelin, että näytät nuorelta Lauren Bacallilta, hänellä oli tällaiset kiharat 🙂

  • Marjo

    Ihanat kiharat ja kuvat jälleen 🙂 Hei onko sulla kokemusta Babylissin Secret Curl -kihartimesta? Vähän houkuttelisi sen hankinta, mutten tiedä, miten sillä ihan oikeasti kiharoiden teko puolipitkiin hiuksiin onnistuu… 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Marjo! 🙂 Ei ole kokemusta, mutta ystäväni on siitä kovasti pitänyt. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram