Elämässä tasapainoilua

02.12.2016

2016-11-281

Halusin tulla nyt juttelemaan teille ihan kaverina ja kertoa mitä elämässäni oikeasti tapahtuu. Tiistai illalla luokseni tuli visiitille aivan jäätävä päänsärky, mikä on todella harvinaista. Olen yleensä todella terve ja kipeilyt tulevat enemmänkin hirmuisenä väsymyksenä ja flunssistakin selviän pienellä nokan vetistelyllä.

Olen yksinkertaisesti unohtanut pitää itsestäni huolta. Olen keskittynyt lähinnä kahteen asiaan – kouluun ja työhön. Ja niihin aamusta iltaan. Molemmat ovat sellaisia asioita, joista todella pidän. Elämässä on kuitenkin muistettava pitää tasapaino ja kroppa siitä kyllä ennemmin tai myöhemmin muistuttelee, jos painopiste on hukassa. Koulussa ja koulutehtäviä tehdessä on jopa niin mukavaa, että unohdan syödä. Siitäkös kroppa vasta hämilleen menee.

Postauksen ensimmäisessä kuvassa komeilee ja kaunistelee ystäväni ja drag-taiteilija/parturi-kampaaja/maskeeraaja Miika a.k.a. Miss B. Sain hänet mallikseni ihka ensimmäiseen drag-meikkiini, jonka tekeminen ei muuten ollut ollenkaan helppoa. Kulmien liimalla piilotus, silmien oikean muodon löytäminen, varjostukset ja meikin hurja määrä olivat todella vaikeita juttuja. Mielestäni tein kuitenkin ihan ok työtä näin ensimmäiseksi kerraksi. Varsinkin nenän varjostuksesta olen melko ylpeä. Voihan juma, mitä valoilla ja varjoilla saakaan aikaan!

img-20161123-wa0007

Rohkeana tyttönä otin eräänä päivänä yhteyttä aivan upeaan meikkitaiteilijaan Sanna Liljamoon, jonka mukaan pääsin jo yhdelle keikalle auttelemaan. Postauksen toinen kuva onkin juuri tältä keikalta ja meikkasimme Talent Suomen semifinaalissa Lahden gospelkuoroa. On muuten niin huikea kuoro, että näin entisenä kuorotyttönäkin olin aivan ällikällä lyöty, kun kuuntelin heidän harjoituksiaan. Sunnuntaina sitten finaaliin meikkailemaan ja sormet ristiin, että tämä upea porukkaa vie voiton.

20161130_213005

Tässä kolmannessa kuvassa ollaan Lyhyenä hetkenä Pian kanssa SLUSHin bileissä. Tasapainottelusta puheenollen tajusin, että olin nähnyt Piaa pari kuukautta sitten ja siinä välissä en ole oikeastaan paljon muita ystäviä nähnyt. Ei ole vain ollut aikaa. Näin se ei kuitenkaan saisi olla. Ystävistä saa niin paljon energiaa ja heitä ilman ei vaan voi elää. Tasapainoa on siis laitettava kuntoon tälläkin saralla.

20161201_130229

Ja sitten se niin ihana työ, joka on myös harrastus. Vaikka työ olisi kuinka ihanaa, niin se ei silti saa olla se ainoa sisältö elämässä. Blogi ja meikkitaiteilijakeikat ovat työni, mutta kyllä sitä on elämään muutakin mahduttava. Jopa ihanilla asioilla voi polttaa itsensä loppuun.

20161130_125308

Seuraavat kuvat tuovat heti rauhallisen mielen. Kyseessä ei siis ole ainoastaan kaunis luonto vaan myös uusi asuinalueeni. Tästä on nyt varmasti monta eri mielipidettä, mutta mielestäni Aurinkolahti on yksi upein asuinalue Helsingissä. Oikeastaan kaikki mitä tarvitsee on lähellä – metsä, hiekkaranta ja metro. Voiko sitä muuta tarvita? No kyllä, tietenkin uusi asuinkaverini, jota voin nyt sitten virallisesti kutsua avomieheksi. Hui, kuinka jännää!

20161130_122927_001

Ja meikkivinkkejähän ei saa koskaan blogissani unohtaa, vaikka kuinka valittelisin tasapainon etsimisestä. Nimittäin alla näkyvässä kuvassa harjoitellaan hiuslisäkkeiden laittoa ja huulissa komeilee uusi lempparini – Stilan liquid lipstick värissä Como. Näyttää nyt vain olevan loppu Beautybayssa. :/

20161128_171608

Erilaisia muodonmuutoksia on blogissani näkynyt melko paljon niin heitetään tähän postauksen viimeiseksi kuvaksi vielä yksi. Mallina toimi koulukaverini ja tehtävänä oli tehdä etninen muutos. Tein hänestä iranilaisen naisen. Otin selvää, että siellä päin on ollut muodissa jo pitkään hyvin erikoiset kulmakarvat, jotka ovat palkkimaiset ja loppuvat ulkonurkista täysin kesken. Huulia rajaillaa reilusti yli ja varjostukset ovat vahvat.

2016-11-282

Tässä sitten tasapainoillaan samalla, kun olen todella kiitollinen kaikesta mahtavasta ympärilläni. Jos kuitenkin joku asia kovasti tökkii, niin muistakaahan se ihanaiset, että silloin ollaan väärällä polulla ja on aika vaihtaa suuntaa. Jos kroppa vielä heittelee ilmoille fyysisiä merkkejä, niin silloin on aika pysähtyä ja miettiä, että missäs nyt mennään. Onneksi kohta on joulu ja on muuten itselleni ensimmäinen joulu sitten vuoden 2005 ettei tarvitse miettiä joutuuko töihin. <3

  • Marikki

    Moikka! Juuri tällaisia arjesta kertovia postauksia on kiva lukea. Kuuntelin yksi päivä työmatkalla mielenkiintoista keskustelua ystävyyssuhteista ja parisuhteista. Keskustelussa tuli esille se, että nykypäivänä monille ystävyyden merkitys on noussut. Monelle ystävät ovat jopa tärkeimpiä kuin omat vanhemmat tai sisarukset. Harvoin ystävyyden tilaa myöskään puntaroidaan, kun taas parisuhteessa saatetaan useammin miettiä missä mennään. Tsemppiä ja
    kaikkea hyvää elämääsi!Ihanaa, että olet löytänyt vierellesi ihmisen, jonka kanssa voit jakaa elämän ilot ja surut. On monia jotka vielä etsivät sitä oikeaa…!

  • Eeva

    Moi Miia!
    Kiitos taas kerran tästä postauksesta.Se on hyvä että tajuaa aina välillä pysähtyä pohtimaan arkeansa.
    Omissa elämän kiemuroissa jostain kaappasin tämän elämän viisauden.
    Keho on mielen palatsi ja mieli kehon hallitsija,jotta kokonaisuus säilyy toimivana kumpaakin vahvistettava.

  • Anonymous

    Tervetuloa Vuosaareen 🙂 olen itse asunut nyt 2v ja viihtynyt super hyvin! Rakastan merta ja sitä että ku

    • Miia Ezen

      Heips ja kiitos! <3 Taisi jäädä sun viesti kesken, mutta ymmärrän täysin, että viihdyt. En tiedä haluanko enää koskaan pois meren rannalta. Onhan tää aika ihanaa! 🙂

  • Sara

    Ite en osais kuvitella sillai asuvani itä-helsingissä koska en oo ikinä siellä asunu 😀 Mutta Aurinkolahti on ihana paikka ja siellä on mun lemppari intialainen. Ravintola Loisto, ihan rannassa 🙂 Jos jonnekkin idässä muuttaisin niin sinne, koska tosiaan metrokin vieressä. Ite koitan jouluna keretä nollaamaan koska ulkomaan reissu siirty ja töissä on paljon menelillään. (Johtamisjärjestelmän uusiminen, YT:t, Firman muutto oli syyskuussa ja kestää aikansa että asiat lutviutuu paikalleen) ja töissä on kaikilla pinna kireällä ja on ollut negatiivistä ilmapiiriä (sattumalta mun huoneessa tietääkseni osunu ainakin jaoksessani pahimmin) mutta sen pitäisi helpottua jos pomon suunnitelma mun huoneen vaihdosta toteutuu 🙂

    • Miia Ezen

      Hih! Enpä olis itekkään koskaan kuvitellut, mutta kyllä tää Aurinkolahti on niin upeaa aluetta! 🙂 Joo tuon ravintolan haluan ehdottomasti testata! 🙂 Huh.. no sulla on kyllä sitten paljon juttuja meneillään! Paljon jaksamista! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram