Girl Crush

15.12.2016

img_3334

Kenellä on girl crush? Käsi ylös nyt! Tässä on yksi omistani. En voi käsittää tämän ihmisen kauneutta, karismaa ja kuvauksellisuutta. Tämä kaunotar oli mallinani jo pari kuukautta sitten. Voitteko uskoa, että tällainen nainen hoitaa ravihevosia ja kuskaa helsinkiläisille Wolt-ruokaa vain koska hänen mielestään pyöräily on kivaa.

Tässä siis komeilee yksi näyttötehtävistäni. Rokokoo-hahmo teatterilavalle. Alla näette miten vaikealta näyttävä kampaus syntyy helposti. Keskelle päätä letti, joka laitetaan pienelle sykerölle. Siihen kiinnitetään villasukat ja nostetaan sen ympärille kiharretut hiukset.

img_3361

 

img_3336

img_3338

Sitten johonkin ihan muuhun. Itselläni on ollut kova ikävä blogin äärelle. Olen suoraan sanottuna rämpinyt ja repinyt kasaan postauksia ja vastaillut teidän kommentteihin ratikoissa ja metroissa. Nyt riittää kiirettä. Saavuin juuri kotiin yli 12 tuntiselta päivältä. Viimeinen näyttö on ohi tältä vuodelta ja huomenna on tuomion päivä.

Onneksi Ruusumies on niin joustava ja avulias, että olen saanut rauhassa keskittyä kiireen keskellä ja tehdä toitä unelmani eteen. Hän on vaan aina niin iloinen ja tyytyväinen kaikkeen, etten kestä! Hän ansaitsee kyllä maailman suurimman joululahjan.

On ollut ihana lukea teidän viestejä laidasta laitaan ja aina nukkumaan mennessä harmittelen, etten ole kerennyt heti vastailla niihin tai tehdä uusia kivoja postauksia, koska ideoita on niin paljon! Joululomalla on vähän enemmän aikaa, joten silloin saatte myös paljon toivomanne videopostauksen.

img_3349

Säästin näitä kuvia johonkin postaukseen mihin kirjoittaisin jonkin huikean tekstin, mutta nyt istun keittiön pöydän äärellä aivan naattina olut (!) kädessä. Ei tule hienoa tekstiä ei, mutta elämää tämä vain on.

Huomenna kuvaan teille uutta kotiani ja ehkä juon myös shampanjaa (!), jos näytöt ovat menneet läpi. Kohta jo kuola valuu näppäimistölle.. aika syödä ja mennä katsomaan 90-luvun joulukalenteria poikakaverin kainaloon. Sitä ennen kerron teille, että alla olevassa kuvassa on sama kaunis tyttönen – girl crush kohteeni. Wolt-tilauksia kuskaava ravityttö.

img_3391

  • Markit

    Heips! No niin, olin taas lempipuuhassani googlaamassa, mitäköhän tuo girl crush tarkoittaa, arvasin kyllä oikeaan ?.
    Mutta kyllä on mahdottoman kaunis tyttö eikä meikkiä tarvitse.
    Että oikein villasukkaa päähän.. teit tosi hienot muutokset. Olen juttujasi lukenut jo silloin, kun tämä uusi ala oli vasta haave ja lentelit pitkin poikin. Voisin ottaa minäkin lasin kuohuvaa onnistumisesi johdosta! ? Kun! näytöt menee läpi ?

  • Vera

    Hienot muutokset! Ihan asian vierestä, suosittelit varmaan muutama kuukausi takaperin blogissasi avenen silmänympärysvoidetta kuiville silmänalusille. Ostin sitä apteekista ja RAKASTUIN! itselläni on myös atooppiseen taipuva iho, hyvin kuiva ja viimekesänä ensimmäistä kertaa myös silmänympärysiho alkoi oireilla. Kokeilin vaikka mitä rasvoja. Tiedät kokemuksesta kuinka inhottava vaiva on kun meikki ei istu ym. Avenen voiteella + all time favourit kookosöljyllä kuivuus hävisi muutamassa päivässä eikä sen koomin ole palannut! Ihanaa!! Olen niin helpottunut ja onnellinen näinkin “pienestä” asiasta 🙂 halusin tulla kiittämään ja kertomaan että toimii, joten: kiitos kiitos kiitos vinkistä <3 ihanaa joulunodotusta sinulle ja avomiehellesi 🙂

    • Miia Ezen

      Oih ihanaa! ? Voi että kun et tiedäkään kuinka pelastit mun päivän tällä ihanalla kommentilla. ❤ Oonpa niin iloinen, että pääsit kuivuudesta eroon. Noi Avenet on vaan ihan taikaa. En ois uskonu et mikään voide voi toimia niin kuivaan ja kirvelevään ihoon.

      • Vera

        <3 jee!! Ja komppaan toista kommentoijaa, ihana kun jaksat vinkkailla! Aion ehdottomasti kokeilla muitakin avenen tuotteita ihan säännöllisessä käytössä, joskus yksittäisiä voiteita laittanut silloin tällöin mutta suurimman muutoksen teki tämä silmänympärysvoide jota nykysin kutsun taikavoiteeksi 😉

        • Miia Ezen

          Hih! Ihan loistava nimitys. ? Seuraavaksi suosittelen kokeilemaan skin recovery creamia. Sekin on taikaa! ?

          • Vera

            Menee varmasti kokeiluun!! ?

    • Saga

      Nämä Avenen tuotteet ovat vaan niin hyviä. Itse ostin tyttärelleni (atooppinen iho) saman voiteen apteekista ja hän on ollut tosi tyytyväinen siihen, ei halua enää muita rasvoja käyttää. Kerroin hänelle, mistä sain tiedon. Siitä iso KIITOS Miialle, kun jakaa täällä hyviä vinkkejä, joista on monelle ongelmaihoiselle apua.

      • Miia Ezen

        Wau! Ihanaa kuulla, että lisää ihania ihmisiä on saaneet ihonsa kuntoon. 🙂 Terkut tyttärellesi! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram