Hurja muodonmuutos ja kuulumisia

22.11.2016

20161107_203851

Olen saanut kunnian tehdä muodonmuutoksia tutuilleni viimeisien viikkojen ajan ja nämä rohkeat naiset ovat antaneet kasvonsa täysin minun käsiini. Päätin siis esitellä myös koulukavereideni tekemiä tuotoksia käyttäen minun kasvojani. Niin kuin näette, että kauneusmeikit ovat näistä melko kaukana.

20161107_203858

On ollut hyvinkin vapauttavaa heilua koululla näyttäen vanhalta mummolta tai vaikkapa mieheltä. On kummasti alkanut hyväksymään omaa ulkonäköään vielä enemmän. Itse todella ihastuin näihin lookkeihin ja varsinkin tuo parta – innostuin siitä niin paljon ja mietin miksi en ole syntynyt miehenä. Minähän olisin ihan mukiin menevä. 😀

img_9502

Lähipiirissäni on tapahtunut viimeaikoina paljon. Vauvoja on syntynyt ja ihmisiä on nukkunut pois. Minä tyttö se vaan leikin sillä aikaa koulussa, väännän näyttötöitä ja stressaan sitä, kun en ole kerennyt täyttää vielä yhtäkään muuttolaatikkoa ja muutto on jo neljän päivän päästä!

img_3303

Elän tällä hetkellä omassa pienessä kuplassani ja mietin paljon sitä, mitä mahdollisesti lähitulevaisuus tuo tullessaan. Lyhyt maskeerauskouluni loppuu jo ensi keväällä ja silloin olisi aika heittää taas siivet selkään ja lähteä lentämään. Vai onko? Olen kuitenkin niin tykästynyt tähän hommaan ja päässyt tekemään teille ihanille lukijoillenikin juhlameikkejä. Viime viikonloppuna olin jopa tekemässä Talent Suomea. Ensi vuosi tulee olemaan TODELLA jännä.

img_3317

Nyt kuitenkin lähitulevaisuus vie minut ensi lauantaina muuttolaatikoineni Helsingin kauniiseen Aurinkolahteen. Muutan poikakaverini ihanaan yksiöön ja luovun tästä hulppeasta Lintsin kupeen kattohuoneistosta. Näin ruusuinen kuva minulla on omasta pienestä ja hieman ränsistyneestä vuokrakämpästäni. Kaikkea uutta siis tapahtuu kokoajan niin koulussa kuin henkilökohtaisessa elämässäni. Koitan itsekin pysyä perässä ja odotan innolla mitä seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan.

Vähän taustaa kuvista. Minä vanhana: Olimme juuri kokeilleet vanhennusta ensimmäisen kerran. Nauroimme ja taiteilimme illan menemään. Ihan huikeita vanhuksia käveli ympäri luokkaa illan päätteeksi. Tämä mummo tehnyt tarkoituksella vapisevin käsin hiukkasen epätarkan rajauksen ja lisännyt tietenkin huulipunaa. Minä inuiittina: Koulukaverini kokeili hyvinkin vaikeaa maskeerausta minulle ja teki minusta Alaskan inuiitin. Minä miehenä: Tässä kokeilimme ainoastaan kahta eri karvatyyppiä, joten meikki ei kuulu joukkoon. Viikset ovat koulukaverini tekemät aidosta hiuksesta ja parta on partakreppiä.

  • Aino

    Hah! Tiedätkö, nyt kun sulla on ollut noita muodonmuutos-postauksia, jossa oot laittanut jonkun tuttavasi edustuskuntoon, niin ekaa kuvaa katsoessani aattelin sun tehneen muodonmuutoksen jollekin sun sukulaiselle kun on ihan samannäkönen mutta vanhempana 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Aino! Hih.. niin mäkin katsoin kyllä itsekin tuota kuvaa. En tunnistanut siis itseänikään. On se hurjaa mitä meikillä saa aikaan – niin suuntaan jos toiseenkin. 😀

  • Laila

    Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Toivottavasti tulet olemaan hyvin onnellinen siellä. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Ajattelin kysäistä, kun olen menossa 20-luvun juhliin, minkälaisen meikin suosittelisit siihen. Tälläydyn oikein kunnolla 20-luvun vaatteisiin (hapsuhame, pääpanta, verkkosukkikset ja höyhenboa) ja olisi kiva jos meikkikin sopii asuun.

  • Taru

    Hei Miia! Oletko tilannut beauty baysta? Jos olet niin voisitko kertoa vähän sun kokemuksia esim. Et jääkö tulliin, toimituksesta ja maksamisesta?
    Ihanaa loppuviikkoa ja muuttoa sinulle.

    • Miia Ezen

      Heips Taru! Ei jää tulliin, koska tulevat briteistä eli EU-alueelta. 🙂 Kiitos Taru – samoin sulle! <3

  • Katsu

    Ei vitsi kun hienoja!:)

  • Eeva

    Moi Miia!
    Huikeita hauskoja kuvia.Mulla alkoi mielikuvitus heti lentää kun katselin noi kuvat.
    1-2 kuva mummeli menos eläkeläiskerhoon.
    3 Kate Moss Englantilainen malli mannekiini.
    4-5 Conchita Wurst Itävaltalainen euroviisu voittaja 2014.

    • Miia Ezen

      Hihi! Niin upea mielikuvistus sulla! 😀 Mutta ihan Kate Moss! Wautsi!

  • Sanna

    Oikeasti luulin että ensimmäisessä kuvassa oli joku iäkäs rouva 🙂 Hienoja maskeerauksia!

  • Pauliina

    Moikka!
    Mulla ois kysymys. Toivottavasti tätä ei sulta koko ajan kysytä, en nimittäin jaksanut selata kaikkia postausten kommentteja.
    Oisko sulla vinkkejä, että miten estäisin meikkivoiteen kuoriutumisen tai sen ettei se menis “rakeiseksi”?
    Kuorin ja rasvaan ihoani säännöllisesti sekä käytän pohjustusvoidetta. Meikkivoiteen levitän siveltimellä sekä beautyblenderillä ja puuterin tuputtelen myös meikkisienellä. Onkohan tähän ees mitään kikkaa ?
    Kiitos vastauksesta!

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! Pahoittelen, että vastauksessa on kestänyt. Tähän onkin vähän hankalampi vastata, koska tämä kaikki riippuu niin monesta asiasta. :/ Tuo ongelmasi voi johtua siitä, että kasvoilla käyttämäsi voide, pohjustus ja meikkivoide eivät sovi toisilleen. Voi olla myös, että joku tuotteista ei sovi juuri sinun ihollesi. Laitatko irtopuuterin kostutetulla beauty blenderillä. Siinä on ollut minulle yksi hyvä kikka. Minkälainen iho sinulla on ja minkälainen primer käytössä? Mitä meikkivoidetta käytät ja mitä puuteria? Jos kerrot nämä kaikki niin ehkä osaan auttaa paremmin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram