Mikä kulmakarvatuote valita?

11.11.2016

img_3273

Kulmakarvat ja meikkipohja ovat meikissä se kaikista tärkein juttu ja varmaan huomaatte, että jaksan puhua kulmakarvoista aina uudelleen. Kauppojen hyllyt kuitenkin notkuvat mitä erikoisempia tuotteita. Sain testiin mm. tämän NYX kulmatuotteen*, joka näkyy kuvassa ja minulla ei ole mitään tietoa miten sitä käytetään. Kai se on jonkinlainen kulmavaha? Make Up Storen vahamainen rajaus* ei ole päässyt vielä suosikkeihini, vaikka se on kyllä ihan toimiva juttu ja värikin on nappi.

Mikä sitten valita näistä kaikista?

img_3274

Olen saanut paljon kehuja siitä (kröhöm!) kuinka teen omat tai asiakkaideni kulmakarvat. Varsinkin TÄSSÄ postauksessa onnistuin omasta mielestänikin todella hyvin.

Tällä hetkellä käytän edelleen itselleni L’orealin kulmakynää*, mutta haluan saada myös omaan käyttöön samat tuotteet kuin ammattikäytössäni. Ne ovat täydelliset! <3 Tässä tuotteet siinä järjestyksessä miten niitä käytän.

1. Tweezerman pinsetit*

Aivan ensiksi – kulmat kuntoon. Muuten lopputuloksesta ei saa mitenkään huoliteltua ja siistiä.

2. Ben Nye Eyebrow pencil

Aivan täydellinen väri (taupe) ja koostumus. Olen kuin olenkin löytänyt vielä paremman kulmakynän kuin vuosien lempparini L’orealin kulmakynän. Tällä kynällä hahmottelen siis olemattomat kulmakarvani.

3. Make Up Store kulmavärisetti*

Täytän tällä nk. aukot ja käytän vaaleampia värejä sisänurkassa ja tummempaa kulman kaaressa. Täydellisen kylmät ruskeat sävyt, jotka sopivat kaikille. Itse käytän näistä kaikkia kolmea. Heh, siitä ei ole muuten kauan aikaa, kun hehkutin tätä blogissa.

4. Sigma E75 -kulmasivellin*

Täydellinen kulmien muotoiluun. Käytän tätä myös puuterimaisen rajauksien tekoon, jota teen paljon arjessa. Helpompaa ja nopeampaa kuin geelimäinen tai nestemäinen rajaus.

img_3278

*Saatu blogin kautta ja sisältää mainoslinkin.

  • jonnu

    Moikka Miia! Olen vaalea muuten, mutta kulmakarvani ovat tummat ja ihan ok tuuheat (muistan olla onnellinen tästä noin joka päivä).
    Arkimeikissä mielestäni kulmakarvat eivät kaipaa lainkaan väriä, etteivät vain pompahda liikaa esiin, mutta vahvaan juhlameikkiin se toisi pisteen iin päälle. Miten tällaisessa tilanteessa kannattaisi värjätä kulmia kun käytännössä ne eivät väriä lainkaan kaipaa?

    • Miia Ezen

      Heippa Jonnu! ? Voit kevyesti niitä värittää haluamallasi tuotteella. Eli kulmakynällä, puuteriselta värillä tai vahamaisella värillä. Puuterimaisella on ehkä helpoin saada kevyt lopputulos, mutta tietenkin se riippuu ihan kädenjäljestäsi. Itse käyttäisin kynää ja pehmentäisin sitä harjalla. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram