Makeover Monday: Punaisten mattojen kaunotar

14.11.2016

Muodonmuutos

Tämä maanantai toi mukanaan vaalean kaunottaren. Hän kertoi muodonmuutoksen aluksi, että meikkaa aina samalla tavoin. Niin varmasti suurinosa meistä tekee, joten muodonmuutos toi hänelle uutta piristystä arkeen ja muutaman pienen meikkivinkin juuri hänen kasvoilleen.

Tämän päivän meikki sopii erityisen hyvin punaiselle matolle salamavalojen välkkeeseen tai vaikka lehden kanteen. Samoin kuin edellisessä muodonmuutos maanantaissa yllä näet kuvan ilman meikkiä, mallin oman päivämeikin ja viimeisessä kuvassa tekemäni meikin ja hiukset.

img_0556

Kiinnitäthän erityistä huomiota tähän kauniiseen naiseen, jos sinulla on raskaat silmäluomet. Tämän päivän mallilla on pienet silmät, joissa liikkuvaa luomea ei juurikaan näy. En tarkoita, että se olisi lainkaan huono asia, vaan se on vain yksi silmätyyppi muiden joukossa. Tällaiseen silmään sopii erityisen hyvin se kuuluisa smokey eye.

img_0558

Vinkki: Laita tummaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja nosta sitä niin ylös, että näet siitä hitusen silloin, kun katsot suoraan itseäsi peilistä. Häivytä tumman luomivärin raja pois vaaleammalla ruskealla ja korosta kulmaluuta sekä silmien sisänurkkia vaalealla luomivärillä. Lisää luomiväriä myös alaluomelle ja häivytä se kauniisti.

img_0539 img_0537

Kuvaaja Olivier teki vielä lopuksi tämän hauskan kuvan, koska tämä kaunotar on täysin valmis punaiselle matolle. Voi että, kun sitä itsekin osaisi olla kuvissa näin luonteva.

img_0562-edit

  • Riia

    Ai hitsi, sattuisiko sulla olemaan yhtään kuvaa, missä malli katsoisi alaspäin? Mulla on samanmalliset silmät, mutta olen surkea tekemään smokey eye -meikkiä 🙂 Olisi ollut kiva nähdä, miltä luomet näyttää ja millä luomivärillä teit tämän nätin meikin!

    • Miia Ezen

      Heippa! Ei taida olla. :/ Liikkuva luomi on vedetty siis ihan “tasapaksulla” tummanruskealla kauttaaltaan. Luomivärinä käytin Makeup Geekin kylmiä ruskeita sävyjä. Sano vaan jos haluat vielä tarkemmat nimet. Marketista loistava vaihtoehto on Isadoran eri paletit. 🙂

  • Annu

    Nyt toimii mielestäni kokonaisuus erittäin hyvin! Ihanat huulet, kaunis meikkipohjan väri (ei riitele mallin oman ihonväriin kanssa), hyvät silmät ja tietysti upeat kulmat! Ja nuo hiukset, onpa kauniit ja paksut?
    Kenen asu? On tosi upea housupuku!

    • Miia Ezen

      Heippa! Kiitos Annu. 🙂 Ovatko edelliset muodonmuutokset mielestäsi riidelleet oman ihonvärin kanssa? 🙂 Ihan vaan oppimissyistä kyselen. Itse en huomannut mitään eroa edellisissä. Muistaakseni housupuku oli Hennesistä – malli oli juuri sen ostanut. 🙂

  • Annu

    Hei, meikkipohjat ovat olleet hyviä kaikissa muodonmuutoksissa, ainoastaan Tian muutoksen kolmen kuvan kuvasarjassa viimeisin kuva (eli sinun tekemä meikki) oli valotukseltaan niin erilainen, että näytti “liian vaalealta” ollakseen luonnollinen. Kirjoitin kiireessä asiani huonosti. Hienoja meikkejä minun mielestä, jatka samaa rataa??

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram