Makeover Monday: Festarikaunotar

07.11.2016

Ennen ja jälkeen kuvat

Tällä kertaa muodonmuutokseen asteli rohkeasti rakas ystäväni Tia. Ihailen suuresti hänen persoonallista tyyliään ja uskallusta olla juuri oma itsensä. Tia rakastaa meikkaamista ja meikkaa myös vahvan päivämeikin, joka on mielestäni ihanaa. Kuvissa näette kolme erityylistä Tiaa: Täysin naturel, hänen oma päivämeikkinsä ja minun tekemäni meikki sekä hiukset.

201611061120959691

Jatketaan tänään siis rohkeuslinjalla. Tia ei tykkää näyttäytyä ilman tekoripsiä. Ne ovat yksinkertaisesti vain osa häntä. Omasta ja myös kuvaajan mielestä Tia on superkaunis myös ilman niitä, mutta kaikista tärkeintähän on, että tuntee oman olonsa mukavaksi. Tia kuitenkin tuli rohkeasti kameran eteen ilman mitään meikkiä. Olen ylpeä ystävästäni! <3

20161106-382605735

Halusin tehdä Tialle ehdottomasti vahvemman meikin, koska hän itse pitää siitä. Sanotaanko, ettei violetti ollutkaan niin helppo työskentelyväri, koska aluksi tuntui, että se näytti aivan isoäidin meikiltä. Omasta mielestäni rohkeimmista väreistä punainen on ehdottomasti helpoin. Onko lie siksi, ettei kukaan näkisi punaista oman isoäitinsä luomilla. Hih.

Mitäs mieltä olette tämän viikon makeoverista?

Kuvat: Olivier Beaslas

201611061824458821

  • Nennuli

    Kaunis meikki ja todella taitavasti tehty! Mutta pakko sanoa, että ystäväsi on ehdottomasti kaunein ilman mitään meikkiä <3 Niin kuulas ja virheetön iho.

    • Miia Ezen

      Kiitos Nennuli! 🙂 Niin on kyllä munkin mielestä niin kaunis ilman meikkiä! Oikeassa olet. 🙂

  • Camilla

    Mahtava makeover! Pakko sanoa, että todella kaunis malli. Ilman meikkiäkin näyttää kyllä upealta, mutta hyvin olet saanut toteutettua aivan erilaisen lookin, mitä hän normaalisti käyttää. 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Camilla! 🙂 Ja on kyllä niin kaunis malli. Muistan, kun joskus tapasin Tian ensimmäistä kertaa ja mietin, että onpas kaunotar. 🙂

  • Kielo

    Rohkeita ja upeita meikkejä molemmat, mutta kaikkein upein on naturelli-kuva! Ystäväsi on upea kaunotar ilman meikkiä. Itse en edes vaivautuisi meikkaamaan aamuisin, jos näyttäisin tuolta.

    • Miia Ezen

      Hih! En mäkään! 😀 Ehkä Tia sen tajuaa, kun lukee näitä ihania teidän kommentteja.

  • Annu

    Tian silmät ovat todella kauniit ilman meikkiä. Hänen omassa meikissä tekoripset eivät näytä hyvältä, valitettavasti. Sinun tekemä meikki on upea, silmät todella hyvät, mutta koska huuletkin niin tummat ne jotenkin “syövät” upeita silmiä. Eli olisin meikannut huulista vaaleammat ja vähemmän huomiota herättävät. Hiukset olet laittanut myös hienoiksi! Tykkään.

    • Miia Ezen

      Heippa Annu! Joo ymmärrän tuon, että olisit meikannut vaaleammaksi huulet. Halusin jotenkin vaan mennä sääntöjen vastaisesti ja tehdä silmämeikin sekä huulet tummina. Se on myös enemmän Tian tyyliä. Kiva kun tykkäsit. 🙂

  • Sari BP

    Upea meikki, varsinkin tuo keskimmäinen, jossa katse on alaspäin. Mielettömän upeat luomivärisävyt <3 Tuollaisen kun osaisi itselleen loihtia, mutta pitäisi ensin olla kunnon luomet, mihin saisi näyttävän meikin:) Sitä odotellessa pitää tyytyä kauniisiin kuviin;)

  • Upea tuo tekemäsi meikki, varsinkin juuri nuo irtoripset sopivat hänelle todella hyvin! Hiustenlaittokin sulta näköjään onnistuu upeasti. 🙂 Ystäväsi on kaunis, varsinkin hänen silmänsä!

  • Mari

    Harvemmin olen oikeasti ajatellut, että nainen on kauniimpi ilman meikkiä kuin sen kanssa. Ystäväsi on kuitenkin ehdottomasti kauneimmillaan nauturellina, eikä todellakaan kaipaa arkimeikkiä! Olet onnistunut hienosti hiuksissa ja silmissä. Huulet ovat omaan makuuni liian tummat. Ehkä jokin vaalean punan sävy yhdessä huulikiillon kanssa toimisi hänellä parhaiten. Tian omassa meikissä poskipunan tekemä varjostus korostaa leukaperiä, muuten oikein kiva meikki.

  • Markit

    Heips; Ystäväsi on kaunis meikittä. Aivan upea iho, jos ei tosiaan ole yhdelläkään purkilla käyty ?.Mutta tuo tekemäsi meikki on minusta upea! Olen aiemmin luullut ( ja lukenut), että vain toista korostetaan, joko silmät tai huulet. Mutta eihän se nyt kyllä pidä paikkaansa, näköjään vanhaa höpötystä! En osaa edes kuvitella, että noilla silmillä ei olisi myös voimakas huulimeikki. Kyllä sinä Miia todella osaat meikata! Tulisipa jo uusi maanantai ?

  • Eeva

    Moikka!
    Todella kaunis meikillä ja ilman.Upeat silmät kiinnittää huomion ja huulipuna sopii silmämeikin kanssa yhteen.Meikki ja tukan sivuletti tuo mieleen lännen elokuvista intiaani prinssessan.

  • Annn

    Upea meikki ja hiukset 🙂

  • Inga

    Moikka. Meikkitiedot olisi kivat.. tuo meikkivoide näyttää extra hyvältä!

  • Riikka

    Oi miten kaunis nainen ilman meikkiä!! Omalla meikillä näyttää pelottavalta sinun meikkaamanasi säilyy herkkyys ja meikattavan oma kauneus, vaikka “raskas” meikki onkin :).

  • Laura

    Hei ihanan sävyinen huulipuna/kiille/voide Tian oma tekemässä meikissä! Mahtaisiko saada selville sävyä? Upeaa jälkeä sinulta, lila on hankala väri ainakin itselle pitää tyylikkään näiköisenä. Onnistuit siinä!

    • Miia Ezen

      Heips! Sain nyt selville sävyn ja merkin. 🙂 Eli Kat Von D ja sävynä requiem. Ja kiitos ihanasta kommentista! <3

  • -elina-

    Niin kaunis silmämeikki? Oon ihan in lööv!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram