Makeover Monday: 50-luvun fiiliksiä

21.11.2016

2016-11-172

Tältä kaunottarelta ei hymy koskaan hyydy ja hänen iloisuutensa ja naurunsa täytti koko studion. Jälleen kerran ensimmäisessä kuvassa näet kaunottaren ilman meikkiä (hänellä on pigmentoidut kulmakarvat), keksimmäisessä omalla päivämeikillä ja viimeisessä minun tekemä kuvausmeikki ja hiukset 50-luvun tyyliin.

img_1033

Mallilla on yksi mielenkiintoinen juttu hänen silmissään. Hänen silmäluomensa eroavat selkeästi toisistaan. Se tuo hieman haastetta meikkaamiseen, koska tarkoituksena on tehdä mahdollisimman symmetrisen kasvot. Melkein kaikilla meillä on jotain eroa silmissä tai vaikka kulmakarvoissa. Onneksi meikillä voi aina “huijata”.

img_1077

Hänellä on myös vahavasti sivuilta laskevat luomet, joten katsetta on saatava nostettua meikillä. Se ei sinänsä ole vaikea juttu ollenkaan. Jos sinulla on tällaiset silmät, niin suosittelisin korostamaan selkeästi yläluomea joko smokey eyella tai näin kun itse tein. Alaluomelle en tässä tapauksessa laittanut mitään, koska 50-luvun meikissä ei sinne laitettu väriä. Jos kuitenkin haluat lisätä jotain väriä alaluomelle, niin suosittelen luomiväriä. Jos laitat kajaalia, niin silloin se kannattaa kuitenkin häivyttää luomivärillä. Muista silti korostaa yläluomea, jotta saat nostettua katsetta.

img_1032

50-luvulla silmissä käytettiin usein vain yhtä luomiväriä. Rajaukseen tehtiin pienen pieni kissarajaus, mutta aikuisen naisen meikkiin en sitä suosittele. Huulissa käytettiin punaista tai jopa pinkkiä. Hiukset kiharrettiin tai nuoremmat laittoivat söpön ponnarin. Nyt en puhu siis pin up -lookista. Sodissa oli menehtynyt niin paljon miehiä, että naiset aloittivat oman pienen sotansa ja taistelivat miesten huomiosta. Mikä onkaan siis parempi tapa kiinnittää miesten huomio kuin viehkeä meikki.

Oletko jo nähnyt edelliset muodonmuutokset: syksyn morsian, festarikaunotar ja punaisten mattojen kaunotar. Ja lisää on tulossa!

  • Pauliina

    Omasta mielestäni ei välttämättä kovin onnistunut muutos. Omassa päivämeikkikuvassa näyttää rennolta, luonnolliselta ja vähän freesatulta, mutta muutoskuvassa vähän ylitällätyltä vanhemmalta rouvalta, jonka uurteita/ryppyjä on korostettu.

    • Pauliina

      Täsmennys vielä tähän, että itseäni kiinnostaisi, mikä tuon efektin oikeastaan aikaansaa. Meikkivoide näyttää liian valkoiselta, onko näin? Uskaltaako enää itsekään ostaa liian vaaleata meikkivoidetta… En ole ihan varma, mutta näkyiskö ilman meikkiä juonteet oikeastaan vähiten… Hmm. Mutta tuo meikattu kuva luo vähän Joker-henkeä. Huuletkaan ei ole oma juttuni tuossa, vanhentaa.

      • Miia Ezen

        Heippa Pauliina! 🙂 Olet oikeassa. Meikkivoide on hieman liian paksu aikuisen naisen meikkiin. Tässä vielä opetellaan ja olen tässä juuri viimeisien viikkojen aikana perehtynyt tähän tarkemmin. Tein tarkoituksella vahvemman, koska kyseessä oli kuvausmeikki. Onneksi se on vaan meikkiä ja sen saa aina pois. <3

    • MiiMe

      Johtunee kuultopohjasta, jota on meikissä käytetty? Minä itse olisin käyttänyt hyvin hyvin ohutta meikkivoidetta ja valokynää syvimpiin juonteisiin. Ja käyttänyt mattamaista primeriä T-alueella.

      • Miia Ezen

        Heippa! Itseasiassa en käyttänyt kuultopohjaa. Olen nyt vasta oppinut tekemään aikuisen naisen meikin ja tämä oli vielä harjoittelua. ?

  • Karita

    Meikki on kyllä kaunis,mutta onkohan meikkipohja liian paksu aikuiselle naiselle. Omaan silmään myös juonteet korostuu nyt enemmän. Silmät on upeat!
    Blogisi on mahtava ja kiitos että jaat meille lukijoille töitäsi 🙂

    • Miia Ezen

      Heips Karita! Kyllä olen kanssasi samaa mieltä. 🙂 Tässä vielä opetellaan ja varsinkin aikuisen naisen meikkiä juuri tällä hetkellä koulussa käsittelyssä. Erehdyksen kautta voittoon. 🙂

  • Mia

    En sano mitenkään pahalla tätä mutta mielestäni muutos vanhentaa mallia hurjasti. En tiedä mikä sen tekee, jotenkin rypyt enemmän esillä meikatussa kuvassa.

    • Miia Ezen

      Joo olen sinunkin kanssasi osittain samaa mieltä. Ja 50-luvun asusteetkaan eivät tee tästä kovinkaan imartelevaa. Nyt tiedän mitä tehdä ensikerralla erilailla. 🙂

  • Riikka

    Voi että sä oot taitava<3 Nää muodonmuutokset on kaikki ollut ihania. Oot oikeella alalla, hallitset uskomattoman hyvin erilaiset meikkaustyylit!

    • Miia Ezen

      Kiitos Riikka! Vaikka itse en ollut tähän ihan täysin tyytyväinen.

  • Kielo

    Minun mielestäni molemmat meikit ovat kauniita, kuten myös malli naturellina. Tekemäsi meikki on todella raikkaan näköinen ja punainen puna sopii mallille hyvin. ??

    • Miia Ezen

      Kiitos Kielo! <3 Omalla tavallani pidän muutoksesta, mutta näen meikissä paljon virheitä. Mutta aikuisen naisen meikkaaminen onkin minulle täysin uutta hommaa. 🙂

  • Eeva

    Hei!
    Ihanan rohkean mallin oot bongannut.Meikki raikastaa selvästi mallia ja silmien korostus tekee silmistä eloisammat.
    Juonteet on elettyä elämää,nauru ja itku luulisin että lisää niitä.Ainakin mulle on käynyt niin eikä haittaa elämää mitenkään.Meikkaaminen on ilon tuoja myös näin vanhempana.Kiitos Miialle näistä muuttumis kuvista.

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana Eeva tästä kommentista, kun täällä on itselläni vähän epäonnistunut olo. Mutta kaikesta oppii. <3

  • Markit

    Hei; Pisteet siitä, että otit vähän vanhemman tytön meikattavaksi, olenkin sitä odottanut, se kun ei ole helpoimmasta päästä ?. Ei ihan nappisuoritus ihon kannalta, mutta ihanan piristävänpunaiset huulet, värin voisi tämä malli pussuukkaan laittaa. Ja tosiaan meikillä pystyy hävittämään epäsymmetrisyyttä silmäluomissa, siinä onnistuit. En muuten kiinnittänyt siihen erityishuomiota mallin omassa meikissä, oli niin lämpimän ystävällisen näköiset kasvot. Elämänrypyt saa ja kuuluu näkyä, ehkä meikkisi niitä korosti.
    Mutta ajattele, mitä kaikkea osaat ja vasta koulusi aloitit. Mitenkä sitä voi ikinä oppia, jos aina onnistuu eikä tekisi virheitä. Ja voin sanoa, että olen paljon saanut vinkkejä ja tuoteneuvontaa sinulta, ja itsekin innostunut meikkaamaan enemmän näin vanhemmalla tyttöiällä ?. Siitä kyllä iso kiitos.
    Joten pensselit vaan viuhtomaan ja uutta mallia tuoliin! ❤

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram