Kardashian-ripset ja turkoosi rajaus

04.11.2016

20161022-425841167

Niinkuin olette varmaan jo huomanneet, että olen aivan koukussa tekoripsiin ja nyt löysin taas yhdet niin ihanat ja vielä edulliset. Todella epäilin näiden Kardashian Beauty -ripsien* outoa muotoa, mutta ne ovat ihanat iltakäyttöön varsinkin, kun ripsinauha on musta. Ne on helppo heittää ripsiin ilman rajaustakin, koska ripsien nauha tekee sen puolestasi.

img_3269 20161022-1661388225

Silmäni eivät ole ideaaliset kissarajauksiin ja kaltaiselleni silmälle en sitä yleensä piirräkään. Minulla on siis ulkonurkissa laskeutuvat luomet ja kissarajaukset näyttävät siksi vähän hassuilta. Päätin kuitenkin vetäistä kunnon kissalinerit tällä ihanalla Teeezin turkoosilla nestemäisellä rajauksella*. Väri on I-H-A-N-A ja nyt himoitsenkin samoisen merkin kultaista rajausta, koska nämä pysyvät kuin tauti.

20161022-772619886

*Sisältää mainoslinkin.

  • Möttönen

    Moi Miia!

    Näytät superkauniilta näissä kuvissa. Rakastan noita sun ihon luomia, näyttää jopa koristeellisilta!

    Kerroit, että sulle ei sovi kissarajaukset. Itselläni on aika raskaat luomet, joten osaatko neuvoa, millaiset rajaukset kannattaisi tehdä, jotta ne “avaisivat” katsetta? Tai olisiko mahdollista tehdä jotain opastusta, millaiset rajaukset ovat millekin silmätyypille ideaalit?

  • Sanna

    Kannatan myös postausta jossa näyttäisit erityypisille silmille sopivia rajauksia! 🙂
    Kysyin jo aikaisemmassa postauksessa mistä olet tilannut morphen luomiväripaletit, mutta ilmeisesti kysymys on mennyt sinulta ohi. 🙂 En ole aikaisemmin tilannut ulkomailta meikkejä, joten olisi kiva kuulla mitkä sivustot olet kokenut parhaiksi! 🙂 Itseä kiinnostaisi toimitusaika ja ovatko tuotteet tulleet ehjinä perille? 🙂

  • Markit

    Heippa; No nyt on kyllä hassut tupsukat silmissä. Tykkään kyllä enemmän sellaisista tavallisista irtoripsistä silmissäsi tai sitten niihin on vaan tottunut. Mutta toisaalta, onhan nuo näyttävät vaikka pikkujouluissa. Mutta tuo rajaus! Itselläni on Lancomen rajauskynä, ollut jo jonkun vuoden eikä ole huonoksi mennyt ja väri on tuo turkoosi. Siitä tykkään tosi paljon. Jotenkin se kirkastaa silmiäni, kuvittelen näin ?.

    Kerran kyselin sinulta suurentavasta peilistä. Nyt voit kertoa muillekin ikänäköisille, että x2 suurentava peili on aivan loistava!!! Sain ensimmäisen rajaukseni tehty melko hyvin ja ripsarikin on niiiiin paljon helpompi laittaa. Ihan uudenlainen tarkkuus tuli silmämeikin laittoon. Näitä x2 suurentavia ei vaan löytynyt aiemmin, vaikka meilläkin kauppoja riittää. Tiedä vaikka vielä irtoripsetkin laitan, kun näkyvyys parani ?.

  • Anonymous

    Hei mäkin oisin kiinnostunut millainen rajaus sopii tollasille silmille? 🙂 mulla on samanmuotoiset silmät, ja välillä yritän tehdä kissarajauksia mut tosiaan ne näyttävät vähän oudoilta 😀

    • Miia Ezen

      Heips! Itseasiassa ihan perusrajaus – ei sen kummempaa. 😀 Sen paksuutta voi tietenkin vaihdella ihan oman maun mukaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram