Joululahjaidea naiselle

25.11.2016

Kokosin tähän viisi aivan ihanaa joululahjaideaa vaimollesi, äidillesi tai ystävällesi eli kaiken ikäisille naisille.

Kohdat 2-5 ovat nyt BLACK FRIDAY -alennuksessa 25.11.-27.11.2016 eli koko viikonlopun ajan, jos tilaat tuotteita yli 50 eurolla!

img_0347-1

1. Jolie Box – yllätystä moneksi kuukaudeksi

Olin todella ihmeissäni kuinka ihania luonnonkosmetiikkatuotteita tässä kuukausittaisessa boxissa tulee. Tunnetumpi Livbox jää todella kalpeaksi tämän rinnalle. Voit antaa lahjaksi yllätysboxin kosmetiikkaa joko kolmeksi kuukaudeksi (72€) tai kuudeksi kuukaudeksi (120€). Yhden lahjan hinnalla siis useampi lahja, joka saapuu postitse kerran kuussa. Tämä on oma joululahjasuosikkini. Voit tilata sen TÄSTÄ*.

Kenelle: Henkilölle, joka rakastaa luksusta. Naiselle, jolla on jo kaikkea. Kaiken ikäisille.

712280827_o

2. NYX meikkipaletti

Nyxillä on aivan upeita paletteja ja olen niistä hamunnut itsellenikin yhden. Värit paleteissa ovat loistavia ja meikistä pitävä nainen varmasti pitää tästä. Miehille tiedoksi, että NYX on tällä hetkellä kova juttu. Tämän paletin kanssa et voi mennä vikaan. Hinta vain 27,70€  ja voit tilata sen TÄSTÄ*.

Kenelle: Nuorelle naiselle (12-30 vuotta), joka pitää meikkaamisesta.

gallery_1_mmh-kit_1024x1024

3. Meet Matt(e) Hughes minisetti

Näitä superkestäviä nestemäisiä huulipunia jaksan hehkuttaa varmasti hamaan tappiin. En enää käytäkään tavallisia huulipunia, koska haluan punan pysyvän huulilla koko päivän. Näihin puniin ei edes tarvitse erikseen huultenrajauskynää. Ja paketin KAIKKI värit ovat aivan nappeja ja maksaa vain 32,60€! Voit tilata minisetin TÄSTÄ*.

Kenelle: Huulipunia rakastavalle tai meikki-intoilijalle. Kaiken ikäisille.

86918e7e-ad3f-4e82-ae3b-87d340c82d6b

4. Sigma sivellinsetti

Vaikka meikit olisivat kuinka hyviä niin ilman hyviä siveltimiä on hyvää jälkeä vaikea saada. Nämä ovat itselläni omassa käytössä ja myös toinen setti ammattikäytössä. Huippulaatua vain 65:lla eurolla (arvo 99,10€). Voit tilata setin TÄSTÄ*.

Kenelle: Meikkejä rakastavalle, meikkitaitelijalle. Kaiken ikäisille.

 

2016-11-222

5. Luksuskynttilöitä

Kynttilät ja ruokalahjat ovat loistavia, kun ei yhtään tiedä mistä henkilö voisi tykätä. Tälläinen luksuskynttilä tuo arkeen juhlaa ja ne maksavat 20 euron molemmin puolin kynttilästä riippuen. Voit valita oman suosikkisi TÄSTÄ*.

Kenelle: Henkilölle, jolla on jo kaikkea. 20-100 vuotiaille.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Riia

    Tilasin tuon Jolie Boxin (6kk-setti) sinun snäppivinkin perusteella jo viime kuussa ja se on niiiiiin ihana! Ja nyt vielä lankesin ja tilasin sen joulukuun luxusboksinkin. Lahja itselleni itseltäni 😀 Ihan sallittua mun mielestä, koska se tuottaa niin paljon hyvää mieltä pitkän aikaa!

    • Miia Ezen

      Ooh! Sä ostit sen luksusboxin! Se on varmasti todella ihana! <3 Todellakin sallittua. 🙂

  • Anne

    Iso kiitos Miia näistä vinkeistä!
    Ajattelin yllättää teinityttöni muutamalla sinun vinkeillä, hänen toiveensa joululahjaksi oli “jotain tosi hyviä meikkejä ja siveltimiä”, enkä itse kyllä yhtään tiedä,mitkä ovat hyviä, joten tästä oli iso apu 🙂 En malta odottaa hänen ilmettään jouluaattona 🙂
    Ihanaa joulun odotusta 🙂

    • Miia Ezen

      No ihanaa, että tästä oli apua! Elevenillä on muuten muitakin todella hyviä sivellinsettejä Sigmalta. Sellaisia mistä löytyy myös kasvosiveltimiä. Mutta tämä silmämeikkisetti on aivan mieletön! Nyx on tietenkin myös kova juttu. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram