Nude huulipuna ja punainen silmämeikki

09.11.2016

20161108-792608148

Nyt mennään kaikkien meikkisääntöjen vastaisesti. Yleensä laitetaan punaista huuliin ja nuden ruskeita värejä luomiin. Myös viimepostauksessa mentiin vastoin yleisiä sääntöjä – ystävälläni oli huulissa sekä silmissä tummaa meikkiä. Omasta mielestäni meikissä ei ole sääntöjä. Kaikki sopii kaikille – vain kokonaisuus on se mikä merkkaa. Tottakai tietyt sävyt tuovat paremmin esiin tiettyjä silmän värejä. Punainenhan ei ole mikään paras väri sinisille silmille.

20161108413609742

Edellisessä postauksessa kirjoittelin punaisesta silmämeikistä ja kuinka se on erikoisemmista silmämeikkiväreistä ehkä helpoin toteuttaa. Sininen tai violetti kun helpostin näyttää vähän vanhemman rouvan meikiltä tai vain todella suttuiselta. Sinänsä en kyllä punaista laittaisi nk. aikuisen naisen meikkiinkään. Eli nyt puhutaan siis nuoren naisen trendimeikistä.

20161108845894484

Tekoripsistähän aina jaksan hölistä ja nyt luomiltani löytyykin omat kautta aikojen (heh, viimeisen vuoden) suosikit violetin värisinä. Ardellin Demi Wispies* ovat täydelliset arkiripset tällaiselle ripsifriikille ja juuri sopivat juhlaripset vähemmän meikkaavalle. Ihmettelen, jos löydän paremmat ja kestävämmät ripset, joita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen.

20161108-1672655117

Nude huulipunani on saanut paljon kehuja melkeinpä täydellisenä nudepunana. Se tuo juuri sen pienen silauksen väriä huulille ja sopii monen vahvemman silmämeikin kanssa. Sain tämän uuden NYXin lingerie liquid lipstickin* testiin yllätyksenä ja pakko myöntää, että olin hieman ennakkoluuloinen. Itse en nimittäin ole pitänyt yhtään NYXin huulituotteista, koska ne eivät ole pysyneet huulilla. Tämä kaveri sen sijaan ei lähde sitten millään ja koostumus on ihanan keveä – lähestulkoon meikitön fiilis.

P.S. Punaiset luomet on luotu Morphe Brushes luomiväripaletilla, jonka ostin BeautyBaysta.

*Sisältää mainoslinkin.

  • Hansu

    Missä sävyssä Nyx liques suide on? Tahtoo myös!

    • Miia Ezen

      Tämä kyseinen on väri Lace detail <3

  • siru

    Hei! kulmakarvojen muotoiluun liittyvä postaus olis kiva 🙂

    • Miia Ezen

      Hih! Onpa hauska kun pyysit. Sellainen on tulossa tällä viikolla. ?

  • Ansku

    Tosi söpö meikki? Olen samaa mieltä ns. meikkisäännöistä että nehän on tehty rikottaviksi? eli mikä omaan silmään on ok niin mikä ettei. Itse olen “aikuinen” meikkaaja ja käytän esim. helmiäisluomivärejä, hillitysti tosin mutta pelkät nudet olis kyllä pidemmän päälle tylsiä. Mulle jopa sanottiin kerran Sokoksella että nudet korostavat ryppyjä tai juonteita jopa enemmän. Kyse oli silmämeikistä. Mikä on sun näkemys?

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! Kiitos! 🙂 Voi ei.. ei se kyllä noin mene, että nudet korostavat ryppyjä. :/ Meille juuri koulussa opetetaan, että aikuiselle naiselle sopii juurikin ruskean eri sävyt. Ne ovat juuri ne helmiäiset, jotka korostavat ryppyjä. Ihanaa viikonloppua sulle! 🙂

  • Johanna

    Mistähän voisi tilata noita kyseisiä tekoripsiä ihan mustana?

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Punanaamiossa ainakin taitaa näitä olla. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram