Martina Aitolehden meikkaajana

10.10.2016

mla_0855 img_2642

Noin vuosi sitten innostuin katsomaan meikkitutoriaaleja Youtubesta ja ostin ensimmäiset meikkisiveltimeni. Meikkihuumani on vienyt minut vuoden aikana alan kouluun ja nyt ensimmäisiin oikeisiin kuvauksiin. En voinut uskoa, kun sain puhelun, että olisinko kiinnostunut meikkaamaan blogisiskoni Martina Aitolehden.

img_2657

img_2649

Näin aloittelijana askeleeni meikkaamisessa ovat vielä hyvin arat ja olenkin huomannut, että tässä hommassa välillä niin jännittää, menee pupu pöksyyn ja epäilee taitojaan. Onhan se tietenkin jännää, että miltä se oma kädenjälki juuri tänään näyttää.

mla_1331 img_2683

Puhutaan alasta, jossa luova silmä auttaa, mutta oikeat tekniikat oppimalla tämän voi jokainen taitaa. Kyse on enemmänkin käsityöstä. Jos jokainen voi oppia tekemään upeat villasukat, niin varmasti upea ammattitason meikkikin onnistuu. Harjoittelemalla tietenkin.

img_2687

mla_0871

Martinan meikkaus ei sinänsä ollut vaikeaa, koska tämä nainen on jo valmiiksi niin kaunis. Vietimme noin viisi tuntia kuvaten erilaisia asuja, erilaisten hiustyylien ja huulipunien maustamana. Opin niin paljon näissä kuvauksissa ja innolla odotan jo seuraavaa tämän kaltaista sessiota. Onhan se myös niin upeaa katsoa, kun ammattilainen poseeraa kameran edessä. Käykäähän kurkkaamassa ensimmäisiä kuvia Martinan blogista.

img_2696

Ja muuten niin moni on kysynyt, että millainen se Martina nyt sitten oikeasti on. Eihän tietenkään yhdessä kuvauskerrassa kerkeä ihmiseen paljoa tutustumaan, mutta ensivaikutelma oli todella positiivinen. Martina on iloinen, sosiaalinen, käsittämättömän urheilullinen ja kadehdittavan “business minded”, jolla on silti perhe hyvin tärkeä.

img_2635

*Kuvat, joissa itse olen ovat by Mari Lahti.

  • Hienoa, että olet päässyt urallasi eteenpäin ja vieläpä noin nopeasti! Onneksi olkoon 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Venla! Noh, tää oli nyt vaan poikkeus. Toivotaan, että näitä tulee lisää. ?

  • Sanna I Siveltimellä

    Hienoa Miia! Ihan huippua, näin ne unelmat etenee <3

    • Miia Ezen

      Joo.. näin ne taitaa pikkuhiljaa edetä. ? Kiitos sun vinkeistä! ?

  • Eeva

    Moi Miia!
    Upeita kuvia siellä se meikkaajakin vilahtaa muutamassa kuvassa ja tukanlaittotaito on myös plussaa.
    Martina on varmaan hauska kuvattava.
    Oot sä kyllä rohkee et noin nopeesti alkanu tosi hommiin.Tsemppiä eteenpäin.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva ja kiitos! Joo tuo tukan laittaminen on vielä mulle melko uutta ja jännää. Paljon harjoittelua tarvitaan vielä. ?

  • Kiia

    Aivan ihana Blogi! Ja oot niin taitava leikkaaja!

    • Miia Ezen

      Kiitos Kiia! <3 Oliko tarkoitus kirjoittaa meikkaaja? 😉 Toivottavasti.. hih..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram