Makuuhuoneen muutos: tunnelmaa ja pehmeitä lakanoita

22.10.2016

img_3072

Olen jo pitkään miettinyt sitä, että miten voi olla niin vastenmielistä panostaa vaikka uuteen sänkyyn, peittoihin tai lakanoihin. Miksi sitä rahaa laittaa mielummin uusiin vaatteisiin tai kenkiin? Lakanoiden välissä sitä aikaa tulee kuitenkin vietettyä niin paljon. Laadukas uni tai sen puute vaikuttaa elämän jokaiseen osa-alueeseen.

2016-10-19

Päätin siis tehdä pienen ja edullisen tuunauksen parvelle. Ikuvanhat eriparilakanat saivat lentää roskiin ja tilalle tulivat ihanan pehmoiset perkaalipuuvillalakanat*. Olen haaveillut jo pitkään kauniista pellavalakanoista*, mutta ne ovat mielestäni vain aivan liian kalliit. Perkaalipuuvilla on ehkä lähinnä pellavaa ja nyt muutaman yön testauksen jälkeen voin sanoa, että todella tykkään. Ne eivät hiosta, mutta pitävät silti tämän vilukissan lämpimänä.

En oikein saanut kuviin parven ihanaa tunnelmaa, koska tila oli niin ahdas kuvata. Muutos oli kuitenkin todella suuri muutamalla pienellä jutulla.

img_3078

Toin parvinurkkaukseemme myös hieman valoa ja tunnelmaa. Nostin yhden lamppuni alakerrasta ja hankin muutaman luxuskynttilän*. Olen aivan hulluna erilaisiin “purkissa” tuleviin tuoksukynttilöihin. Näiden tuoksu on puhtaan saippuainen, josta pidän. Myös poikakaverini piti näistä enemmän kuin joissain kynttilöissä tuoksuvat kukat ja ruusut.

Nämä kynttilät ovat muuten loistavia lahjaideoita jouluksi ja mikseivät myös lakanat. Saako jo toivottaa tunnelmallista joulun odotusta? Hih. Täällä nimittäin soi taustalla jo joululaulut!

img_3095

*saatu blogin kautta // sisältää mainoslinkin

  • Markit

    Moikka; En ollut kuullutkaan perkaalipuuvillalakanoista. No googlehan selvitti, kesällä perkaalipuuvillaa ja talvella puuvillasatiinia. No minä vedän ympäri vuoden satiinilakanoissa, niissä kun kääntyy liukkaan pinnan ansiosta helpommin (tiedoksi ” vanhoille ja raihnaisille” ?). Mutta pitääköhän kesähelteelle harkita… Ja muuten tyyny on myös tärkeä valinta, jos kärsii niska/hartiavaivoista. Löytyy hyviä erikoistyynyjä, kannattaa tutkia. Ne on kyllä tyyriitä, mutta hintansa arvoisia, kun hyvän löytää.
    Kyllä muuten lakanoiden väri teki ihmeitä, tunnelmallisempi ja paljon kauniimpi parvi. Pitäisi itsekin uskaltaa valita värejä rohkeammin. ?

  • Tiltu

    Moikka☺️ Voisitko tehä pian taas videoita? Ne ovat niin huippuja ja aiheella ei väliä liittyen meikkiin, arkisiin asioihin tai vaikka höpöttely video 🙂 T.Juuri pian täysin meikkeihin hurahtava neiti

  • Sape

    On vähän harhaanjohtavaa, että käytät blogiyhteistyön kautta saadun tuotteen kohdalla verbiä ‘hankin’.

    • Miia Ezen

      Heippa Sape! Olen pahoillani, jos verbi on harhaanjohtava. :/ Postauksessa kuitenkin lukee Suomen lain mukaisesti, että tuote on saatu. Senhän huomasit itsekin. 🙂 Sen vuoksi käytin verbiä ‘hankin’, koska sain itse valita tuotteita kaupan valikoimista. Täytyypi olla jatkossa tarkempi verbivalinnoissa. 😉 Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin postaus ei ole blogiyhteistyö. Olen vaan saanut valita tuotteita eri kauppojen valikoimista ja linkitän ne heidän kauppoihinsa. Jos en pidä saamastani tuotteesta, niin en myös siitä kerro.

      • Sape

        Puolet aiemmasta kommentistani näköjään katosi jonnekin bittiavaruuteen ja näinollen kuulostin yllä paljon töykeämmältä mitä oli tarkoitus, siitä pahoittelut. Kiitos kuitenkin asiallisesta ja ihanasta vastauksesta! Tykkään tästä blogistasi ihan superpaljon – onnistut hyvällä tavalla erottautumaan massasta, sisältö on monipuolista ja laadukasta ja vaikutat myös ihanalta tyypiltä ❤ keep it up, girl!

        • Miia Ezen

          Kiitos Sape tästä ihanasta kommentista! 🙂 Itseasiassa oli todella hyvä, että laitoit sen edellisen kommentin, vaikka osa siitä olikin jäänyt pois. Sain siitä erään hyvän idean, jonka mahdollisesti toteutan pian täällä blogissa. 😉 Tulet kyllä huomaamaan. Hih.

  • Lukija

    Heippa! Nuo kynttilät olisivat ihania…täytyypä laittaa listalle! Tuo saippuainen tuoksu vetoaa myös. ? Suosittelen hankkimaan ihania puuvillasatiinilakanoita Finlaysonilta! Ostan niitä aina verkkokaupan alesta poistohinnoin, jolloin ne ovat varsin edullisiakin. Ns. tavallisia en ole noiden jälkeen kelpuuttanut! ? Kivaa loppusyksyä!?

    jälkeen enää koskenut! ?

    • Miia Ezen

      Heippa Lukija! Kiitos tuhannesti hyvästä vinkistä! Nuo lakanat ovat varmasti myös laadukkaita ja ihanan pehmoisia. 🙂 Ihanaa loppusyksyä sullekin! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram