Makeover Monday: Syksyn morsian

31.10.2016

2016-10-281

Olen odottanut niin innolla, että pitkään suunnitelemani ‘Makeover Monday’ näkee vihdoin päivänvalon. Ja tässä se on ihanat lukijani – seuraavat seitsemän viikkoa eteenpäin joka maanantai katsellaan upeiden naisten muodonmuutoksia. Seitsemäntenä viikkona paljastuu muodonmuutosten yllätys, josta uskon teidän pitävän!

img_9297

img_9286

Meikki ja hiukset ovat minun käsialaani ja valokuvaajana toimii ystäväni Olivier Beaslas. Suunnittelen jokaisen lookin mallin oman persoonan mukaan ja maustan sitä asioilla, jotka omasta mielestäni sopisivat hänelle. Eli varmasti jokainen heistä tulee vielä hieman yllättymään siitä miltä oma peilikuva näyttää.

img_9282 img_9264

Muodonmuutoksien ensimmäinen malli on persoonaltaan aurinkoinen ja ulkonäöltään luonnonkaunis. Tämä kaunokainen ei siis mennyt naimisiin vaan hänestä vain syntyi syksyn morsian, kun päätin korostaa hänen luonnollista kauneuttaan lämpimillä sävyillä. Kaunis ja aurinkoinen syysilma antoi inspiraationsa syksyiseen seppeleeseen, joka kruunasi “morsiammen” lookin. Ennen-kuvana päätin käyttää hänestä kuvaa, jossa hänellä on hänen oma päivämeikkinsä.

Mitä mieltä olette tästä muutoksesta?

img_9269

P.S. Jos tällainen prinsessapäivä kiinnostaa lahjana, omille synttäreille, polttareihin tai mihin vaan juhlaan, niin voit varata itsellesi muodonmuutoksen sähköpostitse suoraan minulta miia.ezen@gmail.com tai Olivierilta drol2photo@gmail.com.

img_9312

  • Eea

    Todella kaunis ja raikas meikki! Tykkään erityisesti poskipunasta ja kulmakarvoista 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Eea! 🙂 Erityisesti kulmakarvat olivat myös mallin mieleen.

  • Jonsku

    Toteutetaanko muodonmuutoksia vain Helsingissä? Paljonko muutoksella suurinpiirtein olisi hintaa? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Jonsku! Toteustus näissä on Helsingissä, koska Olivierin studio on täällä. Riippuu minkälaista muodonmuutosta olisi haaveissa. Eli laita vaan sähköpostia niin katsotaan. 🙂

  • Emmi

    Ihana meikki, upeat sävyt! Kulmakarvojen uusi muoto miellyttää myös ?

    • Miia Ezen

      Kiitos Emmi! <3 Kulmakarvat onkin sellainen mun "intohimo" meikissä ja pyrin tekemään ne aina hyvin ja tarkasti. 🙂

  • JY

    Oi kuinka kauniit silmät hänellä! Kulmista tykkään kanssa erityisesti, ei oo överiksi meikatut ?

    • Miia Ezen

      Kiitos JY! Todella! Ihan mielettömät silmät hänellä.

  • Rilla

    Kulmakarvoista tuli upeat!

  • Markit

    Moikka; Todella kaunis tyttö, myös omalla meikillä. Ja kyllä sen taas huomaa, että kulmakarvoilla ja poskipunalla on kasvoille oma paikkansa. Ihana hillitty meikki, ainakin lopputulos, määrästähän ei tiedä. Mahdottoman kaunis kokonaisuus, hiuskoristetta myöten.

    Näitä siis tulee lisää. Aivan superhyper loistavaa, kiitos.?

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Joo totta, että kamera “imee” meikistä paljon ja todellisuudessa meikkiä oli enemmän kuin kuvasta näyttää. Silti se ei ollut liian vahva morsiammen meikkiin. 🙂

  • Emilia

    Todella kaunis malli että meikki! Olet upeasti ottanut huomioon mallin kasvonpiirteet ja pitänyt luonnollisuuden meikissä. Itsekin hääpäivänäni haluaisin näyttää parannellulta versiolta itsestäni, en aivan toiselta henkilöltä/liian meikatulta tms.

    Mulla on yksi kysymys sulle Miia vähän aiheen laidasta, nimittäin että miten Idealistalle pääsee bloggariksi? Sinne varmaan ei voi siis itse noin vaan perustaa blogia niikuin vaikka Indiedaysiin? 🙂 Olisin itsekin todella kiinnostunut alottelemaan bloggaamaan ja koitan miettiä oikeaa kanavaa blogiani varten! 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Emilia ja kiitos myös mallin puolesta! 🙂

      Joo, olet oikeassa ettei Idealistaan pääse perustamaan blogia samalla tavalla kuin Indiedaysiin. Minut rekryttiin Idealistaan viime keväänä, kun he löysyvät minut. Eli täytyy olla jo valmis lukijakunta.

      Suosittelen lämpimästi aloittamaan aivan omalla alustalla blogin. Eli perustaa vain oman nettisivun ja aloitaa siellä blogin. Itse en tiennyt näistä alkuun mitään, mutta katsoin jättimäisen määrän Youtube tutoriaaleja, googletin ja selvitin miten omat sivut laitetaan pystyyn. Se kannattaa, kun haluaa hyvät ja visuaalisesti kivan näköiset sivut.

      Tsemiä blogin aloitukseen! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram