Kuivan ihon pelastajatuotteet

28.10.2016

img_3261

Blogini suosion kasvaessa saan postissa viikottain kosmetiikkaa. Jotkut ovat hyviä tuotteita ja jotkut ei niinkään. Kerran testauksien jälkeen olen jopa herännyt silmät pahasti turvonneina ja toisena kertana tuli kiire pestä kasvot kiukkuisen kasvoveden aiheutettua punoitusta ja kuumotusta. Halutessani säilyttää positiivisuuden ja iloisen meinigin blogissani en halua valittaa täällä huonoista tuotteista, vaan mielummin kertoa niistä ihanista löydöistä.

Ollaan poikakaverin kanssa innokkaita kasvojen hellijöitä ja naamioiden kuluttajia. Innokkaina aina kokeillaan uusia tuotteita ja tämä kuivan ihon hellismistrio sai ihon niin pehmoiseksi ja kosteutetuksi.

1. Avène soothing eye contour creme*

Tämä on suosikkini jo vuosien takaa. Atooppinen silmänympärysihoni on hävinnyt kokonaan tämän tuotteen saavuttua elämääni. Käytän sitä aamuin ja illoin talvella. Tämä tuote on ehkä tehnyt kaikkein radikaalimman muutoksen mistään kasvojenhoitotuotteista ikinä. On aika huikeaa, että kuiva, kirvelevä ja halkeileva iho on nyt historiaa.

2. FLOW cosmetics bilberry & rosehip facial serum

Pidin tästä tuotteesta heti ensikokeilulla ja vielä enemmän kun kuulin, että merkki on suomalainen. Käytän tätä iltaisin ja se kosteuttaa ihoni yön aikana ihanan pehmoiseksi. Muistelen, että tämä tuote on näkynyt blogissani aikaisemminkin. (saatu blogin kautta)

3. Mádara SOS hydra mask*

Todellinen talvinen hätäputeli kuivalle iholle. Heti seuraavana päivänä huomasin, että meikkivoide levittyi taas kivan tasaisesti, kun kuivat kohdat olivat poissa. (saatu blogin kautta)

*sisältää mainoslinkin

  • Jessica

    Moikka! 🙂
    Aina mielenkiinnolla luen näistä tuotteista, koska tää on ihan vierasta aluetta mulle. En oo oikeen koskaan hoitanu kasvojani mitenkään. Nyt olen kuitenki miettinyt, että ehkä kannattaisi.
    Mulla on pari kysymystä.
    Pitääkö käyttää useampaa tuotetta, jotta kasvoista tulee pehmeät ja hyvinvoivat?
    Paljonko noi tuotteet maksaa?
    Onko noi hajustamattomia? Jos ei ni tiedätkö jotain hyviä, hajustamattomia ja halpoja tuotteita? Mulla on siis hajusteallergia ja iho muutenkin todella herkkä.
    Katotaan jos tääki muidu sais aikaseks ruveta pitää itsestään parempaa huolta 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Jessica! Kyllä mä uskon, että se varsinkin pidemmällä tähtäimellä näkyy kasvoilla, jos niitä on hoidettu. Ja myöskin meikki näyttää kasvoissa paremmalta, kun on hyvin hoidettu iho alla.

      Kun klikkaat linkkejä, niin näet jokaisen tuotteen hinnat. 🙂 Sinänsä kyllä pitää käyttää eri tuotteita, jotta saa hyvät kasvot, koska toinen tuote puhdistaa, toinen kosteuttaa ja joku toinen taas kuorii. Ihan perus tuotteet ovat tietenkin jonkinlainen puhdistusaine, kasvovesi ja kosteusvoide. Niillä pääsee hyvin liikkeelle. Pikkuhiljaa voi lisätä mukaan kuorintaa, naamiota ja seerumia. Silmänympärusvoide on tietenkin myös hyvä olla.

      Ainakin Avenen tuotteet ovat hajustamattomia, mutten tiedä ovatko niin edullisia mitä etsit. :/ Itse suosin laatua näissä, koska itselläni on juurikin herkkä iho.

      Hih.. noh, yksi palanen kerrallaan ihon hoidossa. Älä nyt heti ryntää kauppaan ostamaan hirmuisesti tuotteita. Aloita vaikka siitä kasvojen puhdistuksesta ja kasvovoiteesta. 🙂

  • Markit

    Hei; Tuon ykköstuotteen allekirjoitan, koska kotona se jo on, hyvä tuote ( kukapa mahtoikaan kerran suositella…). Tuote 2, linkki heittää rasvaiselle/sekaihon öljyn, mutta nettiä selaamalla on tosiaan kuivallekin iholle. Jätät sen sitten ihan yöksi, eikä tyynyliina sottaannu? Imeytyy niiiin hyvin? Laitan sen harkintaan, voisi olla aika hyvä, kun taas pakkanen poskiin iskee ⛄❄.
    Nyt on vielä se ongelma, että näen silmissäni tytön ja pojan, nököttävät sohvan reunalla vierekkäin sininen naamio kasvoilla, vain silmät ja suu näkyy . Tytön nimi on Miia…? Teillä taitaa olla lystiä ja pehmeät posket. ?

    • Markit

      Ethän pahastunut huumoristani? Näköjään kirjoitan mitä mieleen tulee ja joku saattaakin lukea juttuni negatiivisessa mielentilassa ja naama vinkuralla.?. Ihan siis hyvällä niitä naamioita ajattelin…Että ei ollu smurffit mielessä! ❤

    • Miia Ezen

      Hih! Joo ihan huippu tuo Avene! 🙂 Tietenkin kuivalle iholle voisi tämä olla vielä parempi:

      http://www.flowkosmetiikka.fi/epages/flowkosmetiikka.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110413-11092-34237-1/Products/831

      Ei tyynyliina sottaannu ja jätän juu yöksi. Kyllä se imeytyy niin hyvin. 🙂

      Ja ihan oikein näet! 😀 Ja hauskaa meillä kyllä on. Tuo toinen puolisko on enemmänkin se, joka muistuttelee kasvojenhoidosta. Ja en todellakaan suuttunut! Hauskahan tuo oli! 😀

  • Laura

    Tuo Madaran naamio on usean tahon hehkuttama tuote, mullaki jo jemmoissa, mutta en ole ehtinyt vielä kokeilemaan.
    Millaisella siveltimellä olisi paras levittää jauhemainen Cover up / concealer (sarjalta Lily Lolo) punoittaville poskipäille? Pullella/litteällä/luonnon- vai keinoharjassiveltimellä vai peräti sienellä? Jauhemainen kun levittyy kauniimmin pintakuivalle poskell,e kuin voidemainen. Kiitos vastauksestasi!

    • Miia Ezen

      Heips Laura! Nyt nopsaan kokeilemaan, jos kaapista löytyy. Tykkään kyllä todella paljon! 🙂

      Nyt on kyllä rehellisesti sanottava, että en osaa tuohon vastata. En ole edes koskaan kokeillut jauhemaista peitevoidetta. 😉

  • Sanna

    Hei! Mistä olet tilannut morphen luomiväripaletit ja kauanko toimitus on kestänyt? 🙂 Olen itse ihastellut tuotteita morphen omilta sivuilta ja mietin mitä kautta kannattaisi tilata. Vähän myös jännittää tuleeko paletit ehjinä perille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram