Täydelliset kiharat helposti

10.09.2016

img_1891

Tällä tytöllä on sellainen tuntuma, että olisin aikaisemminkin postaillut tällä samalla otsikolla. Silloin varmasti puhuin toisesta suosikistani, eli Remingtonin ohuemmasta kihartimesta*. Tällä ohuemmalla versiolla saa tiukemmat kiharat hiukseen kuin hiukseen. Ja vaikka väittäisit olevasi kuinka rähmäkäpälä kiharien tekemisessä, niin lupaan, että tulet yllättymään taidoistasi. Niin kävi itsellenikin!

Nyt sain blogin kautta Remingtonin paksumman kihartimen*, jota olen himoinnut jo pitkään, mutten ole raaskinut sitä ostaa. Hinnallahan se ei ole edes pilattu, mutta jotenkin tuntui turhalta omistaa kaksi kiharrinta. Tällä paksullamma kihartimella saa ihanan isot “Hollywood” -laineet hiuksiin todella helposti, tosin nämä eivät pysy läheskään niin hyvin kuin tuolla ohuemmalla tehdyt. Yllä olevan kuvan kiharat on tehty tällä paksummalla versiolla.

Molempien kihartimien mukana tulee hanska, jonka vuoksi voit sohia näppejäsi vaikka kuinka paljon polttamatta niitä. Olinpa muuten yllättynyt, että parturi-kampaajakoulukaverinikin käytti tätä ohuempaa kiharrinta ja sanoi, että sillä tulee parhaiten pysyvät kiharat. Nyt kun olen saanut vielä ammattilaisen siunauksen kihartimille, niin tiedän, että käsissäni on kaksi helmeä.

img_1937

P.S. TÄSSÄ on vanha Youtube-tutoriaalini kihartimen käytöstä. Tutoriaali toimii molempien kihartimien kanssa. Lemppari lämpösuoja/muotoilutuote on L’anzan Healing Smooth Thermal Defense Spray*, vaikka se onkin tarkoitettu hiusten suoristukseen. Sain tämän vinkin yhdeltä kampaajalta ja voin sanoa, että kiharat todella pysyvät.

*sisältää mainoslinkin

  • Sara I Sara's Fab Life

    Ostin yksiltä kauneusmessuilta tuon ohuemman Remingtonin. Ei kyllä ole tullu paljoa käytettyy, kun olen pitänyt hankalana/en ole osannut käyttää kiharrinta ilman klipsiä. Pitäisi lienee alkaa harjotella.

    • Miia Ezen

      Aaah! Ok. Se on itseasiassa ns. ylihelppoa. Eli rullaat vaan hiukset sen ympärille. 😀 Klipsin kanssa kun laitetta pitää pyöritellä ja se ei itseltäni ainakaan vielä ole onnistunut. Ota ihmeessä kokeiluun. Tuosta tosiaan yllätyin, että ammattilainen sanoi tämän kanssa tulevan pysyvimmät kiharat. 🙂

  • Markit

    Heips; Saiskohan tuolla kiharapilven lyhyempään tukkaan, jonkun sentin korvien alapuolelle? Mietin jo aiemmin tätä, mutta kysynpä kuitenkin. Vai onkohan pitkien hiuksien väkerryslaite?
    Onnitelut muuten syntymäpäiväsi johdosta. Ei tuo 35 kyllä ihan hurja ole ?. Niiiiin paljon vielä edessä kaikkea kivaa ja uutta. ???. Mukavaa alkavaa tokakouluviikkoa!

  • Am

    Heippa!

    Kiitos mukavasta blogista. Minulla olisi kysymys liittyen kihartimiin.

    Minulla on tuo Remingtonin paksumpi kiharrin, ja olen aivan pulassa ollut sen kanssa. Kiharat on tällä laitteella mielestäni helppo tehdä ja niistä tulee hienot, mutta hiukset suoristuvat todella nopeasti. Parikin kertaa on käynyt niin, että olen ennen juhliin lähtöä laittanut kivat kiharat, mutta illan aikana hiukset ovat suoristuneet todella arkisen näköisiksi. Sinäkin mainitsit, että ihan niin pysyvää tulosta ei paksummalla kihartimella saa, mutta haluaisin tietää, olisiko sinulla mitään vinkkejä kiharoiden pysymiseen. Nyt tämä kyseinen kiharrin on minulla jäänyt aivan käyttämättömäksi, kun sitä on turhauttavaa käyttää. Onkohan lämpötilalla vaikutusta? Tuota suosittelemaasi lämpösuoja-ainetta voisin kokeilla, nyt minulla on ihan markettituote käytössä. Kuinkahan paljon hiuslakkaa kannattaisi laittaa, että hiukset pysyisivät paremmin kuosissa?

    Minulla on myös tuollainen vastaava ohuempi kiharrin (eri merkki) ja sillä kiharat pysyvät, mutta tykkäisin enemmän isommista kiharoista.

    • Miia Ezen

      Heippa Am! Tosiaan kokeilin tuota pienempää Remingtonia eilen ja kiharat on edelleen. Se paksumpi tekee vaan niin paljon isompaa kiharaa, ettei ne varmasti sen vuoksi pysy kovinkaan hyvin. Mä oon vielä niin alottelija näissä hiusjutuissa, mutta noin kuukauden päästä osaisin ehkä vastata tähän paremmin, koska alamme opiskelemaan koulussa kampausasiota. Veikkaan, että tärkeintä on vaan tehdä tarpeeksi tiukkaa kiharaa, jotta hiukset pysyy. En usko, että hiuslakalla pysyvyyttä pystyy hirveästi lisäämään. Pienempiä kiharoitahan pystyy myös “laimentamaan” ja kihartmen asennollakin on väliä minkälaisia kiharista tulee ja miten hiukset siihen ympärille kierittää.

      Uskon, että tulen jatkossa tekemään lisää hiusjuttuja, kun opin niistä lisää. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram