Syksyn 2016 meikkitrendit

24.09.2016

1. Black out

Syksyn mustissa rajauksissa on tekniikka ja tyyli vapaa. Se voi olla enemmän smokey eye tai tarkka musta raja. Itselleni en ehkä laittaisi tuollaisia pelkkiä mustia rajoja, koska se pienentää huimasti silmiä.

Rajauksiin liittyen myös erilaiset graaffiset mustat rajaukset ovat nyt in.

syksyn 2016 meikkitrendit

2. Moderni gootti

Mitä mustemmat huulet – sitä parempi. Myös mustaherukan väriä on nähty paljon catwalkeilla. Tätä ei tietenkään kannata yhdistää black outtiin, koska liika on aina liikaa.

Syksyn 2016 meikkitrendit

3. Glitter (jippii!)

Jos hillitty Burberrykin on käyttänyt showssaan glitteriä, niin ehkä se on tosiaan tuloillaan. Ihanaa! Tiedossa hauskoja meikkileikkejä!

syksyn 2016 meikkitrendit

4. Sisäinen hehku

Kolmen minuutin pikameikki maskaralla, poskipunalla ja sävytetyllä huulivoiteella. Okei, kyllähän näissä kuvissa on meikkipohjakin työstetty täydelliseksi, mutta todella luonnolliseksi.

Syksyn 2016 meikkitrendit

5. Persoonallisuus

Uskokaan pois, että tämä on tuloillaan. Noh, jenkeistähän kaikki tulee meille kymmenen vuoden viiveellä, mutta kyllä ne trendit tänne risukasaankin pikkuhiljaa hiipii. Tästä puhui myös pari päivää sitten yksi opettajistamme – huikea meikkitaiteilija Riitta Vaara.

Meikissä tämä tarkoittaa omien persoonallisten piirteiden esille tuomista. Pian emme kaikki pyrikkään siihen Kardashian-lookkiin, jonka perään jokainen Youtube-kauneusguru kuuluttaa.

  • Veera

    Moikka, osaisitko suositella poskista pintakuivalle mutta t-alueelta todella rasvaiselle iholleni väritöntä irtopuuteria? 🙂 Ostin Nyxin hd irtopuuterin, mutta heti levityksen jälkeen ihoa alkaa kiristää ja ihon pinta halkeilee ruman näköiseksi. Olen kokeillut laittaa sitä sudilla että kostealla bb sienellä mutta tulos on aina sama.

    • Miia Ezen

      Itselläni on juurikin samantyyppinen iho, muttei ehkä niin pintakuiva. Sopisikohan sulle mineraalipuuterit? Silloin ihokin saa hengittää. Vai tarvitseeko poskialueesi edes puuteria meikkivoiteen kiinnittämiseen, jos se pysyy siinä muutenkin. Puuteriahan ei välttämättä tarvitse lisätä, jos se vain tekee pinnasta ruman näköisen. 🙂

      Yksi lemppareistani on Baremineralsin mineral veil puuteri. Toimii ainakin itselleni. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram