Syksyn värit meikissä

20.09.2016

20160920-931766625

Koulun alettua olen alkanut erotella meikkaajan työpakkiini menevät tuotteet omaan käyttöön jäävistä ja kätösiini osui tämä ihana NYXin paletti* (saatu), jonka käyttö on jäänyt hyvin vähälle ja en tiedä miksi. Paletti on ihan huikea, jos tykkää meikkileikestä – eikä maksa kuin päälle 30 euroa.

Nyt meikkikoululaisena ajattelinkin haastaa itseni tekemään kolme erilaista lookkia tästä samoisesta paletista ja tässä ensimmäinen. Millä väreillä/värillä haluaisitte, että teen seuraavan meikin?

img_1462-001

Poskille halusin laittaa myös syksyisiä sävyjä, joten päätin käyttää tätä ihanaa Wet n Wildin rusehtavaa poskipunaa* sävyssä Mellow Wine (saatu), joka sopii muuten superkauniisti myös tällaiselle vaalealle iholle. Tällä kertaa halusin laittaa poskipunaa niin, että se myös kunnolla näkyy.

img_1740

201609201595251799

Huulillani on viihtynyt viimeaikoina theBalmin punat* (saatu) ja ne ovat todella kirineet ulkomailta ostamieni Anastasia Beverly Hillsin ja Kat Von D:n nestemäisten punien ohi. Balmin punat tuoksuvat After Eightille, pysyvät koko päivän ja ovat koostumukseltaan kevyitä. Tämä rusehtava puna on sävyltään Charming.

20160920-1708109465

*sisältää mainoslinkin

  • Nanna

    Kivan raikas, pirteä meikki! Ei ehkä värejä joita itse osais käyttää. Tee joku tumma utuinen silmämeikki seuraavaksi 🙂 tai kiinnostaa myös miten esim sininen silmämeikki sopii sinisilmäselle.

    • Miia Ezen

      Heips Nanna ja kiitos! Hyviä ideoita. Kiitos! 🙂

  • Esssim

    Heti tuli mieleen että sinisilmäiselle sininen meikki! Itsekkin sinisilmäisenä olen aina pohtinut miten sen saisi toimimaan vai meneekö aina överiksi.. 🙂

    • Miia Ezen

      Heips! Joo, onhan se erikoisempi, mutta siitä kyllä voi saada todella upeankin. Mun mielestä kaikki sopii kaikille. Riippuu hyvin paljon siitä miten koko meikki on tehty. Eli kokonaisuus ratkaisee. 🙂

  • Anniina

    Hauska idea! ? Itse toivoisin jotain violettia/sinistä silmämeikkiä mikä voisi sopia tuleviin syksyn juhliin! ? ja nätin meikin olet taas loihtinut! ?? Sain muuten vihdoin tilattua sen suosittelemasi Sigman E25 häivytyssiveltimen! Viikonloppuna on juhlat tulossa joten harjoittelua luvassa sitä ennen ?

    • Miia Ezen

      Kiitos Anniina! 🙂 Ooh.. ostitpa hyvän siveltimen. Toivottavasti saat kivan juhliin. Violetti/sininen meikki voisi olla kiva tehdä.

  • Sanna

    Todella kaunis meikki. 🙂 Itselleni keltainen luomiväri on tosi hankala. Olen yrittänyt saada sillä järkeviä lookkeja aikaan, mutta kun ei toimi, niin ei toimi. 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Sanna! 🙂 Keltainen värihän kyllä on luomiväreistä vaikein saada toimimaan. Kovan haasteen oot ottanu siis vastaan.

  • Riia

    Mä olin juuri tulossa ehdottamaan sinistä, tummaa smokey eye -meikkiä! Se on hyvin tehtynä supercoolin näköinen, mutta omat kokeilut tuovat mieleen vain 80-luvun, ja ei mitenkään hyvällä tavalla 😛

    • Miia Ezen

      Hih Riia! Voipi olla, että mulle kävis samalla tavalla, mutta saatanpa ottaa haasteen vastaan. Katsotaan mitä muut kommentoi. 😉

  • Elina

    Joku musta/harmaa smokyeye, jossa “tehostevärinä” olisi käytetty jotain räikeämpää väriä, kuten punaista tai violettia. Mielestäni me suomalaiset ollaan niin arkoja käyttämään värejä, että viillä saisi leikitellä enemmän. 🙂

    • Miia Ezen

      Ooh Elina! Ihan superhieno idea! Se on kyllä totta, että me suomalaiset ollaan vähän arkoja kokeilemaan. Itseni mukaan lukien.

  • Laura

    Tuo huulimeikki näyttää täydelliseltä! Sulla on kauniit huulet. Mä toivoisin lila/violetti/purppura-sävyistä silmämeikkiä.

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana Laura! Näyttää tuo violetti luomiväri olevan aika kovilla täällä kommenttiboxissa. 😀

  • Iida

    Lilan eri sävyjen smokey eye! 🙂

    • Miia Ezen

      LIla näyttää olevan aika kovilla tässä äänestyksessä. 😉

  • Ooh, toi huulipunan sävy on tosi kaunis! Tässä meikissä näytät jotenkin erityisen kauniille 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Nina! <3 Meikki on ehkä tavallista voimakkaampi.

  • Markit

    Hyvä hyvä, ehdottomasti sininen silmämeikki, sellaista en muista, että olisit tehnyt ainakaan tänne blogiin asti. Ja mielellään päivämeikki, illaksihan kait sutaistaan lisää sinistä, vai? ?. Tuossa paletissa näkyy oikeassa rivissä alhaalla kolme sinistä väriä. Tai se utuinen sininen meikki. Nannalta loistava ehdotus!
    Tätä odotan sinisilmäisenä ja sinisestä väristä tykkäävänä oikein innolla. ??????

    • Miia Ezen

      Heips Markit! Sininen onkin kova haaste. 😀 En oo kyllä joo tehnyt täällä blogin puolella. Instagramissa on tainnut olla jokin kuva sinisellä meikillä, mutta vähän huonolla kuvan laadulla. Hih.. kyllä! Illaksi lisää sinistä vai lilaa luomeen? 😀

      • Markit

        Tuota tuota… Kirjoitit, että haastat itsesi tekemään kolme silmämeikkiä tuosta paletista. Eihän se ole ongelma, tee sekä sininen että violetti! Yhden jo teit tähän blogiin. ??? Ja siitähän tulee kolme. ?

    • Nanna

      Hyvä Markit! Samoilla linjoilla 🙂

  • Emmi

    Moikka! Toivoisin postausta kuivan ihon pelastajasta, eli joku kosteusvoide ym? Eritoten kiinostaa hinta/laatusuhteet, opiskelijabudjetilla kun mennään ja tällaisella tavallisella kuluttajalle menee pää pyörälle kaikista mainoksista ja tuotelupauksista. Eli mikä auttaa kuivalle/sekaiholle muttei rasvoita ja imeytyy hyvin?

    • Miia Ezen

      Moikka Emmi! Sanon sulle heti pikavinkin. Mun pintakuivan/ rasvasen / atooppisen ihon on pelastanu Avenen Skin Recovery Cream. Tutkinnassa ja kokeilussa on kuitenkin kokoajan kaikkea uutta, joten ehdottomasti tulossa postausta asiasta. 🙂

  • Iida

    Mä toivoisin kans violetin sävyistä silmämeikkiä! Ite oon ihan rakastunut käyttään vaaleenpunasta, pronssia ja ruskeaa silmämeikissä, joten samanlaista tutoriaalia sulta olis kiva nähdä! Ihan tuo meikki kaikinpuolin ja mielenkiintosen näkönen paletti! Pakko laittaa harkintaan/jonoon muiden ostosten mukaan 😀

    • Miia Ezen

      Heips Iida! Ihania sävyjä käytät! <3 Lila taitaa olla tällä hetkellä aika kovilla. On tämä paletti kyllä niin älyttömän edullinen. Luomivärit eivät ole niin superpigmenttisiä kuin vaikka jotkut superkalliit, mutta kyllä näillä saa vaikka mitä aikaiseksi.

      • Iida

        Okei! Ei varmaan vedä vertoja morphyn paleteille? Mää oon niitä kuolannut jonkin aikaa. Hitsi kun beautybayssa ei oo kun muutama paletti. Päivittäin käyn kyllä kyttään jos mun suosikkini olisi taas ilmestynyt myyntiin! Morphyn omilta sivuilta tilattaessa kun postituskulut tulee isommiksi kun itse paletin hinta! Ehkä mä kumminkin ootan ja tilaan noi morphyt mistä oon haaveillut!

  • satu

    Kokeile ruskeaa harmaaseen taittavaa ulkokulmissa ja luomilla vaaleahkon punaista. Tälläinen silmämeikki. Ja mitä suosittelet päivävoiteeksi meikkivoiteen alle superkuivalle iholle

  • Mere

    Violetin sävyt 🙂

  • Mere

    Laita ruskeat piilarit ja sitte violetti silmämeikki 🙂

  • Ansku7

    Hei Miia! Onko sulla kokemusta tai jotain “ammattilaisen” mielipidettä värillisistä ripsareista? Käytätkö itse? Joskus ostin vahingossa sinisen ripsarin ja se oli pitkiä aikoja käyttämättä meikkipussissa. Kerran sitten musta ripsari oli lopussa ja päätin kokeilla – sehän näyttikin hauskalta ripsissä! Sininen paistoikin oikeastaan läpi vain tietyssä valossa ja toi jotain hassua “syvyyttä” katseeseen. Nykyään sininen ripsari kuuluu vakiovarustukseen.
    Miten itse käytät värikkäitä ripsareita tai onko vinkkejä, millaisen silmämeikin siihen ympärille voisi rakentaa? Onhan niitä siis muunkin värisiä, aina pinkeistä turkoosiin! Kiinnostaisi kuulla sinun näkemyksesi 🙂

    Ihanaa viikonloppua!

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku7! Itseasiassa juuri eilen tuossa mietin, että pitäisikö kokeilla värillisiä ripsareita varsinkin alaripsiin. Mietin, että kirkkaan turkoosi voisi näyttää hyvältä. En ole kuitenkaan päässyt vielä kokeiluvaiheeseen asti. 😀 Tuo on kyllä totta, että tumman sininen ripsari tuo kivaa syvyyttä katseeseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram