Ote päiväkirjastani

08.09.2016

img_2061

Täytin viime sunnuntaina hurjat 35 vuotta. En ole mikään kova juhlistamaan synttäreitäni ja seuraavaa lausetta ei varmaan kukaan usko. En halua olla huomion keskipisteenä ja koen oudoksi olla sellaisena vain siksi, kun olen yhden vuoden vanhempi. En siis juhlistanut tätä päivää millään tavoin, paitsi sen verran, että sain viettää Ruusumiehen kanssa ruhtinaallisesti kokonaisen päivän. Taidamme olla molemmat kiireisiä helsinkiläisiä.

Viimepäivät ovat olleet kuin eläisin jonkun toisen elämää. Koulu alkoi maanantaina ja heti ensimmäisenä päivänä näin itseni kohottamassa käpälän pystyyn, kun tarjolla oli ensimmäinen keikka. Kiireet eivät loppuneetkaan lentotöiden jäätyä vaan nyt sitä vasta onkin töitä tehnyt olo. Kaikki johtuu tietenkin siitä, että uutta informaatiota suorastaan vyöryy joka tuutista.

Ja tämä keikka, johon olen saanut kunnian päästä mukaan ei olekaan ihan mikä tahansa keikka. Olen päässyt luokkakavereideni kanssa tekemään Ville Saukkosen ohjaamaa Los Elementos -oopperaa, johon me opiskelijat teemme maskit upean maskeeraajan Sini Silfveniuksen johdolla. Voitte kuvitella tätä jännityksen määrää! Ensimmäinen kouluviikko ja mukana jo tuotannossa.

img_2078

Ja miksi ihmeessä kuvissa on sitten oman lempparitubettajani Jaclyn Hillin highlighter- ja poskipunapaletti? Koska ihana ystäväni toi sen minulle matkoiltaan Jenkeistä synttärilahjaksi. Olin tukehtua ruokaani, kun illallisella avasin tämän. Siinä kuulkaas sinkkutytöt olisi sellainen “catch”, kun tällaisia lahjoja ystävilleen kantaa.

Tämä viikko on blogissani ollut hiljaista, mutta loppuviikosta on tulossa vielä hiusjuttuja ja teidän paljon toivomaa nopeaa arkimeikkiä markettimeikeillä. Purkitin sen tänään ja toivotaan, että materiaali on julkaistavaa tavaraa. Sen verran silmät ristissä sitä teille väänsin. Jos ei muuta, niin ainakin se on tehty suurella sydämellä (ja keskikokoisilla silmäpusseilla).

  • Virpi heikinmatti

    Kiitos Mia . Ihana lukea blogiasi ja saada uusia vinkkejä . Onnea opiskeluun ?. T. Virpi

  • Emo

    Hei!
    Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta olen ottamassa tekstitatuointia nilkkaan (olen siis varannut jo ajan), ja nyt vasta aloin miettimään, että lentoemännillä ei vissiin saa olla näkyvällä paikalla tatuointeja? Osaatko sanoa kuinka tarkkaa tämä on? Olen ajatellut, että haluaisin ehkä joskus tehdä lentoemännän työtä.

  • Eeva

    Onnea Miialle 35v.

  • Riina

    Moikka Miia!
    Pakko kysyä että missä koulussa opiskelet? Olen itsekin kiinnostunut alasta ja suunnitellut oman työni lisäksi täydennyskoulutusta meikkauksen parissa, mutta vaihtoehtoja on paljon! Kiitos jos viitsit kertoa:)

    • Miia Ezen

      Heippa Riina! Opiskelen Stadin aikuisopistossa, joka on tällä hetkellä yksi harvoista paikoista, jossa maskeerausta voi opiskella. Tietenkin on myös yksityiset koulut, mutta ne ovat ihan hurjan kalliita. Esim. MUFEn koulu maksaa noin 10 000 euroa!!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram