Bloggaajakin mokaa

27.09.2016

huulipunaa hampaissa

Bloggaajan työ on töistä ehkä erikoisimmasta päästä – eikä aina helpoin. Olen minikokoinen tuotantoyhtiö. Suunnittelen, lähettelen sähköposteja ympäriinsä, meikkaan, otan kuvia, teen videoita, vastaan kommentteihin ja kirjoitan.

Oudoimmasta päästä työnkuvaani kuuluu kukkien kerääminen, postissa ravaaminen (postin täti on tullut tutuksi), yksin kotona nysvääminen ja satojen selfieiden ottaminen, johon kuuluu mm. yksinään naureskelu ja älyttömältä näyttävä poseeraaminen. Yksi meikkipostaus vaatii noin 100 selfietä!

img_2542

Tänään ei oikein mikään mennyt putkeen. Tein hirmuisella kiireellä meikin NYXin Beauty School Dropout -paletilla, jolla sain aikaan kaksi ihan mukiin menevää meikkiä. Näät ne TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Tämä kolmas ei mennyt ihan putkeen, vaikka luulin ideani olevan loistava.

img_2541

Oikeasti tänään oli huono pääpäivä! Ei huono hiuspäivä vaan näytin omasta mielestäni jotenkin oudolta ihan kokonaan. Tiedättekö tunteen? Pahin siitä taisi kuitenkin olla hiukset, joita ei saa nyt oikein mitenkään kivasti ylikasvaneen otsiksen rehottaessa. Huh, mitä “first world” -ongelmia.

img_2535

Ainakin kolme kuvissa näkyvistä mokista on tälle bloggaajalle käynyt ihan vahingossa. Oletteko huomanneet mitkä?

123456

Yksi suuri stressin aiheuttaja bloggaajalle on lukijamäärät ja niiden seuraaminen. Pieni pelko on peppusen alla kokoajan, että te vaan häviätte sieltä.

Ja kyllä – tämä on ihan oikea työ. Teen tätä osa-aikaisena ja mikä usein yllättää ihmiset on se, että saan tästä myös oikeasti rahaa niin kuin työstä usein saadaan. Siksi stressi on kai ihan ymmärrettävää ja huonosti menneet yhden tytön kuvaussessiot harmittavat.

Vaikka sanan raha ja työ mainitsinkin, niin silti tämä tuntuu edelleen ihanalta harrastukselta. Onneksi te olette edelleen siellä ja jaksatte lukea tämän tytön juttuja. <3

img_2536

  • Sari BP

    Tsemppiä Miia. En karkaa mihinkään. Sun blogi on kokonaisuudessaan ihan mahtava:)

  • Ida

    Älä pelkää,ei me täältä hävitä 🙂

    Kysyisin sun neuvoja silmän alusten juonteiden peittämiseen! Ikää vasta 21v ja nämä juonteet tullut ihan järkytyksenä 😀
    Tuntuu että niin puuterimaiset kuin voidemaisetkin meikkivoiteet kerääntyvät rumasti silmien juonteisiin.. käytössä ollut mm. Shiseidon ja bare mineralsin primerit, lorealin infallible matte 24h, clarinsin teint haunte+, loreallin meikkipuuteri ja bare mineralsin meikkipuuteri sekä lumenen bb voide. Tietty myös silmänympärys voiteet, avenelta ja la rosche posaylta.. Mitkä sun luottotuotteet silmienalusille on?

    • Miia Ezen

      Hih! Hyvä Ida ettet häviä mihinkään! 😀 Meikkivoide kannattaa kiinnittää puuterilla. Itse suosin RCMA no color puuteria silmän alle, jossa on sekä talkkia että silicaa. Parempaa tuotetta en ole tähän löytänyt. 🙂 Muistathan ettet kerrosta liikaa tuotteita. Myös hyvin mattamainen meikkivoide saattaa mennä helpommin juonteisiin. Kiinnitys on tosiaan se avainasia. 🙂

  • Markit

    Moikka; No en mene minnekään, älä pelkää, ellet sitten poista huonojen kommenttien johdosta ?.
    Kolme mokaa… valkea nenä, hampaat ja optinen harhako, luomiväri? Olen tiirannut ja tutkaillut, mutta muuta en keksi kuin tuo violetti luomiväri, joka näyttäisi olevan eriparia. Mitenkä tuon huulipunan tuolleen sait, ei pidä kääntää päätä vauhdilla ?.
    Onpa bloggaaminen työlästä. Jotenkin täältä päin katsottuna ajattelee, että noin nätistä ei tule kuin hyviä kuvia, mutta että 100! Nyt oli oikein hyviä kuvia, sanoisinko erilaisia ja vapaita.
    Kiitos, alkoi tämäkin aamu mukavasti ?

    • Miia Ezen

      Hih! Jee, hyvä Markit! 😀 Sun kommentithan on sitäpaitsi niin elämäniloa huokuvia! Hyvin löysit mokat! Vielä ainakin yksi moka on se, että taustakangas ei peitäkkään taustaa kokonaan. 😀

      • Markit

        Ja minä kun luulin, että toruit tomeran näköisenä miesystävääsi ja osoittelitkin lakanaa ??.

  • Eeva

    Moi Miia kyllä me täällä ollaan,sun plogi on inspiroivaa syvällistä maanläheistä luettavaa.Mutta välillä on hyvä ottaa happea ja pitää vaikka taukoa asioista jotka tuottaa tressiä.
    Kuvat on ihan okei mitä ny hampaissa vähän huulipunaa ja nenän päällä valkoinen läikkä.
    Aikamoinen homma tehdä kuvauksia ja pitää plogia.

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Niin kauniisti kuvailit blogini! <3 Noh, ei tämä nyt sen enempää stressiä tuota kuin normaali työ josta todella pitää. Onhan niitä kausia kaikilla, että stressaa enemmän. Sinänsä pienen stressin takia ei voi olla töistä pois eli en voi minäkään jättää blogin kirjoitusta. 🙂 Enkä halua.

  • Anne

    Ei täältä mihinkään karata, paras blogi 🙂 Tsemppiä kiireen keskelle ja ihania nuo yhteenmuuttokuulumiset (onko tuo edes sana)! <3

    • Miia Ezen

      HIh! Kai se on sana? 😀 Ihanaa Anne, kun viihdyt täällä!

  • A

    Mun mielestä on hassua kun puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa (tämä tyttö=hän, ei minä…). Mietin vain…

    • Miia Ezen

      Heips! Ymmärrän. Se on tämän tytön tyyli. ?

  • Anile

    Sulla on ihana blogi! Pidät saman tyylin ja meiningin jatkossakin, niin tulet taatusti vieläkin suuremman yleisön tietoisuuteen! ?

    • Miia Ezen

      Ooh kiitos Anile! <3 Täällä jatketaan innolla asian parissa, joka on niin lähellä sydäntä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram