5 uusinta kosmetiikkaihastusta

04.09.2016

IMG_1925

Osat näistä tuotteista ovatkin jo vilahdelleet blogissani aikaisemmin, mutta viimeaikoina niistä on tullut todellisia suosikkejani (Kaikki tuotteet paitsi sivellin saatu blogin kautta). Eli ei muuta kuin “Let’s dig in!”

1. Flow kosmetiikka: Piparminttu himalajansuolakuorinta

En rehellisesti sanottuna harrasta vartalonhoitoa sheivaamista lukuunottamatta, mutta sain tämän kuorinnan blogin kautta kokeiluun ja otin sen mukaan ystäväni mökille. Olin aivan ällikällä lyöty, kun kokeilimme tätä saunassa. Ihosta tuli niin huikean pehmoinen ja kosteutettu sekä piparmintun tuoksu oli huumaavaa. Ystävänikin katsoi moneen kertaan, että mitä ihmettä tämä on. Tätä on ostettava!

Ja mikä parasta – Flow on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Täydellinen luxus-lahja ystävälle vaikkei kallis olekkaan!

IMG_1928

2. Flow kosmetiikka: Anti-age Mustikka ja Ruusunmarja seerumi

Tuote on 100% luonnollinen ja se saa ihon terveen näköiseksi ja hehkumaan. Sopii seka- ja öljyiselle iholle. Käytän tätä nykyään joka ilta yövoiteen alle.

3. Ecotools: sivellin*

Tämä on itseasiassa yksi ensimmäisistä sivellinostoksistani ja en vuosiin edes tajunnut miten sitä käytetään. Olen aivan koukussa sen vinoon päähän, jolla tarkennan kulmakarvoja puuterimaisella tuotteella tai teen rajaukset tummaa luomiväriä käyttäen. Toisella päällä pohjustan luomet vaalealla luomivärillä.

IMG_1933

4. Wet n Wild: Coloricon aurinkopuuteri*

Olen tainnut jo monta kertaa sanoa, etten pidä aurinkopuutereista, joissa on glitteriä, shimmeriä tai mitään sinne päin. Tämä on kuitenkin poikkeus, koska tämä tekee ihanan terveen hohteen iholle. Ei siis glitteriä tai shimmeriä vaan hohdetta.

5. the Balm: Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick*

Tämä pinkki puna on vilahdellut blogissani useampaankin otteeseen viimeaikoina. Täydellinen pinkki ja muuten pysyy! Tämä on ollut ehdoton suosikkini töissä viimeaikoina.

*sisältää mainoslinkin

  • suppé

    “Himalalajansuolakuorinta”.. Hih hih.. ;D

  • Silja

    Mistä tuota Flow-merkkiä löytää? (muuta kuin tilaamalla?)

    • Miia Ezen

      Heips SIlja! En itseasiassa tiedä. :/ Tämä on mullekin ihan uusi merkki.

    • Taida

      Ruohonjuuresta löytyy! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram