10 faktaa minusta

02.09.2016

IMG_1900

Lentoemännän työt ovat nyt kymmenen vuoden jälkeen tauolla ensi kesään asti. On hyvin outoa ajatella, etten pääse viettämään upeita ja nauruntäyteisiä päiviä ihanien kollegojen kanssa pitkään aikaan. Elämässäni on nyt kääntynyt uusi lehti.

Tällaiseen hurjaan muutokseen omalla kohdallani kuuluu aina hyvin vauhdikkaat yöt. Ja sillä en tarkoita mitään muuta kuin painajaisia. Viime yöt olenkin viettänyt niin zombien kuin vampyyrien kanssa. Huh!

Tämän suuren elämänmuutoksen kunniaksi päätin tehdä itselleni pienen muodonmuutoksen, johon todella tykästyin. Sainpa siitä kehuja omalta kullaltanikin. <3

En voi uskoa, että astun kohta täysin eri maailmaan ja alan opiskelemaan asioita, joista todella pidän. Tästä tytöstä tulee ihan oikeasti maskeeraaja! Myös sen kunniaksi päätin toteuttaa tämän postauksen, jota olette pyytäneet. Toivottavasti tykkäätte. <3

IMG_1874

1. Kaikista suurin on..

..Rakkaus. Olen elämäni aikana retkahtanut aivan älyttömän huuman valtaan vain kaksi kertaa, jos teini-iän ihastusta ei lasketa (se kesti vain kaksi viikkoa). Ensimmäinen ajatus, kun tapasin Ruusumiehen meni kutakuinkin näin: “Oh F***, nyt tätä tyttöä viedään!” Tiesin sen heti.

Treffit olivat ravintolassa ja kun käväisin siellä vessassa laitoin ystävälleni viestin, että olen elämäni miehen kanssa treffeillä. Ja en voi uskoa, että tämä mies löysi minut Facebookista.

2. Olen surullinen..

..kun näen, että eläimet kärsivät. Teen todella harvoin lahjoituksia eri säätiöille, mutta muutama kuukausi sitten annoin rahalahjoituksen Avaaz.org:ille, joka yrittää lopettaa hullut koiransyöntifestivaalit Kiinassa.

3. Rakastan..

..syksyisiä sadeiltoja. Happirikkaat sateiset syysillat ovat ihania, mutta hitaasti pimenevät lämpimät kesäillat vievät voiton kaikista etelän lomista. Olen todellinen Suomi-fani!

IMG_1867

4. Lempielokuvani on..

..The Holiday. Oletteko nähneet? Katson tämän aina, kun tarvitsen hieman positiivista buustia. Tämä leffa on niin hyvän mielen leffa. En ikinä kyllästy tähän elokuvaan. Toisaalta nyt kun miettii tarkemmin, niin onhan myös Pretty Woman ihan huikea!

5. En pysty..

..katsomaan kauhuelokuvia. En sitten yhtään! Olen nähnyt Urban Legends -elokuvan (joka ei ilmeisesti edes ole mikään kamala) ja olen traumatisoitunut siitä jo ihan tarpeeksi. Miksi edes viettää tätä uskomatonta elämää kauheita juttuja katsellen?

6. Lemppari TV-ohjelmani on..

..äääh! En katso telkkaria. Hih! Tai noh, jenkkien Bachelor ja Bachelorette ovat ihania. En kyllä ikinä voisi kuvitella itse osallistuvani tuollaiseen. Miten ikinä pystyisin olemaan kiinnostunut yhdestä ja samasta tyypistä kaikkien muiden kanssa. Uskon, että outo kuvaustilanne aiheuttaa sen, että kaikki kiinnostuvat samasta ihmisestä. Luonnoton tilanne, jota seuraa miljoonat ihmiset.

IMG_1861

7. Vietän paljon aikaa..

..kotona. Hyvän ystäväni Pia keksi tälle loistavan sanan. Olen sosiaalinen introvertti. Tietenkin blogi-työni vie hyvin paljon aikaa. Kävin äsken ystäväni kanssa olusilla (hih, kyllä juon olutta) ja tulin jo kello yhdeksän illalla kotiin. Muut jatkoivat juhlimista, mutta paikkani on kotona blogin ääressä. Tavoitteet ovat korkealla ja töitä on tehtävä.

8. Salainen unelmani on..

juontaa TV-ohjelmaa. Olen haaveillut tästä jo pienestä asti ja Italiassa juonsinkin työkseni erilaisia show-iltoja.

9. Haluaisin tavata..

..Jaclyn Hillin tietenkin. Tämä upea nainen on amerikkalainen kauneustubettaja ja yksi inspiroivin ihminen ikinä. Niin ja sitten aivan erilainen ihminen. Haluaisin tavata myös Dalai Laman, koska hänen elämänfilosofiansa on niin huikea ja tällä tytöllä on vielä huimasti opeteltavaa.

IMG_1860

10. Uskon..

..yliluonnollisuuksiin, henkiin, kummituksiin ja kaikkeen tuollaiseen outoon. Eihän tämä kaikki näkyvä voi olla sitä ainutta todellisuutta. Niin.. en kuulu kirkkoon, mutta uskon enkeleihin ja johonkin korkeampaan voimaan. Uskon sen voiman olevan sama kaikille uskonnoille.

  • tiia

    Kirjoitat tulevasi surulliseksi eläinten kärsimyksestä, niin varmistatko aina, että käyttämäsi kauneustuotteet ovat eläinkokeettomia?

    • Miia Ezen

      Heippa Tiia! Olen alkanut pikkuhiljaa perehtyä asiaan. En ole vielä löytänyt sellaista luotettavaa sivustoa, josta voi tsekata onko tuote testattu eläimillä. Vinkkejä otetaan siis vastaan! 🙂

      • hanna

        Moi,
        Suomessa myytävästä eläinkokeettomasta kosmetiikasta pitää listaa Animalia: http://animalia.fi/kosmetiikkalista/

        Sulle tosin hyödyllisempi saattaa olla kansainvälinen eläinkokeettomien merkkien listaus, jota ylläpitää Cruelty Free International. Listalla olevat merkit ovat saaneet Leaping Bunny -merkin, joka ei perustu vain yritysten omaan lupaukseen eläinkokeettomuudesta vaan yritykset ovat suostuneet myös ulkopuoliseen arviointiin: https://www.crueltyfreeinternational.org/LeapingBunny

        Tarkemmin tietoa tuosta merkistä/sertifikaatista ja sen ehdoista löytyy täältä: https://www.crueltyfreeinternational.org/what-you-can-do/go-cruelty-free-leaping-bunny

        Toivottavasti näistä on apua:)

        • Miia Ezen

          Iik oot ihana! <3 Kiitos tuhannesti!

        • Miia Ezen

          Ainut, että tuo kansainvälinen sivu ei tunnistanut mitään merkkejä, joita kokeilin. Myös sellaisia, jotka tiedän olevan cruelty free. :/ Esim. Makeup Geek tai Kat Von D.

          • hanna

            Noissa sertifikaateissa on tietty se ongelma, ettei niitä kaikki yritykset hanki vaikka ei eläinkokeilla tuotteitaan testaisi. Listalla olevien merkkien etuna on toki, että varmuudella tietää, että eläinkokeettomuus kattaa koko tuotantoketjun eikä kyseessä ole muutenkaan viherpesua. Mutta joo, mitään yhtä tapaa varmistaa asiaa ei valitettavasti ole… Itse käytän lähtökohtaisesti noita listoja, ja jos brändiä ei niiltä löydy googlettelen löytyykö tietoa eläinkokeettomuudesta muualta luotettavasta lähteestä kuin yrityksen omilta sivuilta (kuten esim. toi Kat von D PETAn ylläpitämältä listalta).

  • J

    Missä se muodonmuutos ja “mitä tapahtuu seuraavaksi” hommeli on?:D

    • Miia Ezen

      Hih! Olisi pitänyt laittaa ennen kuva. 😀 Ja itse koin olevani niin erinäköinen. Mitä tapahtuu seuraavaksi.. sen luulin tuossa tekstissä kirjoittaneeni. 😉

      • J

        Oi, tarkoitatko kiharoita? En huomaa kuvissa mitään erilaista, sinulla on aika usein erilaisia lookkeja meikattuna 🙂

        • Miia Ezen

          Meikki oli melko erilainen kuin yleensä, mutta ikävä kyllä kirkkaat valot imevät siitä niin paljon ja en ole vielä oppinut meikkaamaan vielä vahvemmin. 🙂 Noh, lisää muodonmuutoksia (ja parempia sellaisia) on kyllä tulossa. 🙂

  • Sofia

    Hienoa kun uskot yliluonnollisuuteen..koska olet oikeassa siinä että tämä näkyvä maailma ei ole ainut todellisuus. On olemassa henkimaailma (paholainen ja demonit) ja myös korkeampi voima josta puhuit on siis Jumala..hän on kaiken yläpuolella. Enkelit ovat hänen palvelijoitaan.

    Olen itse siis uskovainen ja oli pakko tulla kommentoimaan tuohon.

    Siunausta uusiin haasteisiin! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Sofia! 🙂 Kiva kun tulit kommentoimaan. Varsinkin kun uskontoasiat ovat monelle hyvinkin henkilökohtaisia. Itse tosiaan uskon ihan omanlaisiin juttuihin, mutta siinä on varmasti todella paljon samaa sinun uskontosi kanssa. <3

  • Eeva

    Moi Miia täällä on kans sosiaalinen introvertti tykkään jutella ihmisten kans mutta hiljaisuutta ja yksinoloa rakastan,syksyn sade ja luonnon ilmiöista ukkonen saa tuntemaan ihmisolion pieneksi.Yliluonnollista olen skeptinen mun täytyy itse nähdä ja kokea ennen kun uskon.Uskonasioissa olen nekatiivinen koska niiden varjolla käydään sotia ja käytetään herkkiä ihmisiä hyväksi.Mutta kaiken tämän paasamisen jälkeen toivotan sulle Miia hauskaa ja inspiroivaa opiskelua sekä onnellista aikaa ruusumiehen kanssa.

    • Miia Ezen

      Heipa Eeva! Olen kyllä sun kanssa niin samaa mieltä tuosta, että niin paljon sotia on käyty uskonnon varjolla ja en pidä siitä lainkaan. :/ Ja opiskelut alkaa tänään, joten täällä jo vähän jännitys päällä. 😀 Kiitos kivasta kommentista!

  • Markit

    Heips! Katselin kuviasi tooooosi pitkään ja hain muutosta. Luulenpa että meikkisi on “pehmeästivähempi” elikkä hyvin vähäiset, vaaleat värit ja en muista tuota luomivärin käyttöä ennen nähneeni. Herkät, kauniit kasvot ja jotenkin avoimet. Hitsi kun en osaa muotoilla! ? Aivan, rakastuneen naisen kasvot. Olisikohan se suurin muutos kuitenkin sisällä sinussa itsessäsi ja näet sen, kun peiliin katsot? Joka tapauksessa, aina yhtä kaunis ?

    • Miia Ezen

      Heips Markit ja kiitos! Itseasiassa mulla oli todella vahva meikki, mutta uudet studiovalot imevät niistä suuren osan ja en oikein vielä osaa meikata lähestulkoon “drag queen” -tyyliin, että kuvissa näyttää kunnolla meikatulta. Luonnossa tämä oli hyvin vahva meikki. 😀 Myös luomivärin käyttö oli uusi tekniikka – nk. Halo eyes. Ehkä se muutos on tosiaan sisällä, kun kaikkea kivaa on tapahtunut. 😀

  • Laura

    Onnea Miia uusiin haasteisiin!
    Käytätkö koskaan korvakoruja? En muista nähneeni sinulla niitä. Onko Sulla lainkaan lävistyksiä?

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! Mulla on lävistykset kasvaneet umpeen. Kaksi kertaa olen yrittänyt, mutta korvissa oli päällä jatkuva tulehdustila ja ne eivät koskaan tottuneet korviksiin. :/

  • roseman

    Suomi-Fani?

    Ei se ainakaan miesvalinnoissa ole näkynyt ennen kuin nyt kun valinnanvara vähenee ja pitää löytää maksaja elämäntavalle.

    Onnea vaan ruusumiehelle, sitä se tarvitsee

    • Miia Ezen

      Hih.. mitäköhän tarkoitat maksajalla elämäntavalle? 😀 Tämä tyttö tekee kahta työtä eikä elämässä ole liioin luxusta, koska en sitä kaipaa. 😉 Positiivisempaa sunnuntaita sinulle! 🙂

      • jazze

        Säälittävää. Tyypin naamasta näkee, että pitää tahallaan suutaan puoliavoinna. Eikä ole edes mikään kaunis. Kroppa täynnä rumia luomia ja nuo tatskat…hrrrrr….

        Mitä tämän naisen lähipiiri hänestä ajattelee? Minusta hän on vakavasti mielenvikainen.

        • Iida

          Nyt on kyllä tökerö ja oksettava kommentti. Lähinnä sinulla ei kyllä ole kaikki kohdallaan. Toivottavasti olet osannut hakea apua, koska Miian blogi ei ole oikea kanava purkaa pahaa oloasi.

          • Miia Ezen

            Iida juuri näin! 🙂 Tämä on iloisten juttujen paikka. <3

  • Anonymous

    Voi hitsit kun mulle tulee paha mieli siitä, että joillakin on niin paha olla, et pitää toistuvasti helpottaa omaa oloa haukkumalla muita ja vielä täysin aiheettomasti. Niin surullista, että joidenkin mielenterveys on siinä pisteessä, että ainoa ilo tulee siitä 🙁

    Kiitos sulle Miia kivasta ja inspiroivasta blogista. Toivon kaikkea ihanaa sulle ja Ruusumiehelle. Oot oikeassa…suurin niistä on rakkaus! <3

    • Miia Ezen

      Kiitos Nimetön! <3 Veikkaan, että nuo "kaksi kommentoijaa" ovat yksi ja sama. Toivotaan, että hän saa täältä blogista edes vähän positiivisuutta elämäänsä ja osaisi katsoa asioita positiivisemmalta kantilta. Itsellänikin tulee enemmänkin surullinen mieli kyseisen ihmisen puolesta enkä osaa ottaa noita itseeni. Toivon hänelle kaikkea hyvää. 🙂

  • Eeva

    Jazze ja roseman menkääpä peilin eteen ja kysykää sieltä katsovalta et mikä pännii mikä auheuttaa nekatiivista kirjoittelua.Onko itsetuntemus niin huonolla tolalla ettei osaa kuin haukkua muita ja siten luulee olevansa muiden yläpuolella?

    • Miia Ezen

      Heips Eeva! Ymmärrän niin fiiliksesi. Heillä (tai luulen olevan yksi ja sama henkilö) on varmasti paljon ongelmia elämässä. Toivotaan heille kaikkea hyvää! 🙂

  • Chrisse

    Moi Miia!
    Säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi seuranneena olen tuntenut jotain samankaltaisuutta sussa. Kaikki mainitsemasi asiat ja arvosi komppaavat omaa ajatusmaailmaani paljon. Matkajalka vipattaa myös täällä ja tunnen että huumorisi/itsetuntemuksesi on aivan priimaa. Mietin paljon että miksi, ja nyt sain siihen ainakin oman vastaukseni. En tiedä että oletko ikinä kuullut erityisherkkyydestä? Itse spottasin kyseisen ominaisuuden itsestäni vihdoinkin tänä vuonna ja ainakin blogin välityksellä olet myös vahva ja herkkä. Hyvä esimerkki on nuo kauhuleffat ja sosiaalinen introverttisyys. Jos asia kiinnostaa niin netissä voi tehdä yksinkertaisia testejä ja lukea infoa. Saatan olla täysin väärässä, mutta luulen että sinussakin piilee rohkea mutta eritysherkkä tyyppi. Niin tai näin, kiitos blogistasi ja terveen, humoristisen sekä hemmetin rohkean ihmisen paljastuksista täällä julkisesti.

    • Miia Ezen

      Heippa Chrisse! Kiitos tuhannesti kauniista sanoista! <3 En ole itseasiassa kuullut tuosta erityisherkkyydestä, mutta nyt alkoi kiinnostaa. 🙂 Kuuloistais jotenkin juurikin minulta. Voisiko myös jotkut artistit olla tällaisia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram