Viikon parhaat

15.08.2016

retki pariisiin

Viime viikko pyörähti käyntiin flunssan kourissa ja vietin sen tekemällä “hotellikuolemaa” Jyväskylän työreissulla. Olen hirmuinen ruoan ahmija kipeänä ja naureskelin itsekseni kuinka ihmeessä pystyinkään tuhoamaan kauranyyhtö hampparin, bataattiranskikset, rahkan, litran vadelmia, kaksi nektariinia, juustosalaatin ja kanan koiven yhdessä illassa. Kaikki paitsi rahka meni.

Tsemppasin flunssineni ja lähdin keskiviikkona työreissulle Pariisiin. Jollain ihmeen tuurilla sain työvuorolistalleni sellaisen vuoron, että meillä oli koko päivä aikaa pyöriä Pariisissa. Olin edelleen kovin flunssainen, joten näytän useissa kuvissa niin räjähtäneeltä, etten edes kehtaa niitä täällä julkaista. Yllä oleva Notre Dame -selfie on ainut ihan ok kuva runsaalla “face blur” -filtterillä.

Kävelimme koko päivän ympäri kaunista Pariisia ja koukkasimme myös lempparialueeni läpi, joka on Le Marais. Outoa kyllä, että viimeaikaset terroristi iskut saivat tämänkin reissaajan hiukan varpaisilleen ja muutaman kerran ajatuksiin hiipi, että mitä jos.

20160813_154246

Niinhän siinä kävi, että torstaina flunssa kaatoi tämän reissaajan ja jätin leikin kesken ensimmäisen lennon jälkeen. Onneksi lauantaina olin jo kunnossa ja pääsin kokemaan Flow-festarit ensimmäistä kertaa. Näiden festareiden kohokohta oli ihanan Pian ja hänen miehensä järjettömän upea brunssi pannareineen ja salottisipulipiiraineen smoothien ja Bloody Maryn kera.

20160813_191212

Saanko sanoa rehellisesti? Minä sanon. Flow-festarit olivat mielestäni ihan ok. Mielestäni paikka oli ylikallis baari, johon oli korkea pääsymaksu. Jos olisin ymmärtänyt Flow-musiikin päälle jotain, niin olisin rakastanut näitä festareita. Muuten tällaisia baarikeskittymiä on ulkomailla harva se maassa erilaisissa tapahtumissa aivan ilmaiseksi. Eli Flow-fanit – älkää liiskatko minua. Tiesin kyllä mitä musiikkia on luvassa, mutta ilmapiiriä on kehuttu niin paljon, että luulin se olevan jotain hyvinkin poikkeuksellista.

20160813_191122

Seura oli tosin poikkeuksellisen hyvää, joten narina loppuu tähän. Olihan nuo festarit kiva kokea. Silti ensi vuonna marssin mielummin Jysäreille tai jopa Weekendiin. Olen kova 90-luvun musiikin tahdissa sheikkaava ja tarvittaessa aamutunneille asti teknon tahdissa reivaaja. En ehkä näytä siltä, mutta “Oh boy, I’ve got the moves!” Hih – vai pitäisikö sanoa hik.

20160813_184302

Flow-meikkiä oli tosin näin meikki-intoilijana kiva miettiä. Päädyin siis “cut crease” -luomiväriin, jonka kumppaniksi laitoin luomivakoon glitterrajauksen. Ei ehkä lemppari lookkini, mutta pääsinpähän harjoittelemaan jotain uutta.

20160813_132829#1

Hei muuten – tästä postauksesta piti tulla syvällinen mietiskely siitä kuinka jokaisesta päivästä pitäisi olla kiitollinen. Tämä viikko on nyt ollut melko poikkeuksellinen itselleni, mutta joskus myös tällaista menoa ja meininkiä ei osaa arvostaa ja kaikkeen matkustamiseenkin turtuu. Pitää siis pysahtyä ja sanoa itselleen: “Hei nainen – mieti mitä kaikkea ihanaa tällä viikolla on tapahtunut!”

Suosittelenkin siis harrastamaan ihan tavallista arkipäivän kiitollisuutta, koska sen avulla tajuaa kuinka ihanaa elämä on ja olo on paljon onnellisempi. Ja hei – tähän ei tarvita Pariisin matkoja ja Flow-lippuja vaan siihen riittää vaikka täydellisen pehmoinen avokado tai naapurin iloinen hymy. Ällöpositiivista? Mutta toimii.

20160814_163135-001

Olenkin joskus sanonut, että olen koukuttanut itseni lopullisesti lentokoneisiin. Kuinka outoa se onkaan, niin Malmin Airshow oli omasta mielestäni huikeampi kuin Pariisin matka tai viimeisen päälle järjestetty Flow-festivaali. Call me weird!

20160814_150151-001

 

Päätä huimaavia temppuja tekevät taitolentäjät, helikopterista hyppäävät ukkelit ja hornetin korvia riipivä meteli ei jätä ketään kylmäksi. Myönnetään – olen ilmailufriikki.

20160814_145107-001

Kaiken tämän lomassa löysin itseni vielä oman kullan kainalosta ja ainoan kuvan olen siitä ikuistanut Snapchattiin. Siitä teille tässä kopio. Viikon parhaan hetken näet siis alla. Miten se pappi sanookaan? “Kaikista suurin on rakkaus.”

Snapchat-8483047589174666598-001

 

  • Nappy

    Teissä kahdessa on yksi paha vika ja jonka vuoksi teidät dumpattiin. Teissä on kamala määrä rumia näppyjä ja luomia. Ei sellaisia saa unelma-naisessa olla.

    • Taija

      Ei vitsi, tästäkö syystä mäkin olen sinkku. Wau, hyvä tietää, kiitos Nappy kun kerroit! Ensi elämässä tajuankin sitten olla kasvattamatta lainkaan näitä luomia! 😮

    • Diana

      Sussa Nappy on yksi paha vika ja jonka vuoksi sut dumpataan joka kerta. Susta välittyy kamala määrä negatiivisuutta, jonka vuoksi tuskin kukaan jaksaa sua kattella. Ei elämäänsä onnellinen ihminen pompi blogissa arvostelemassa muita. Kerrohan, miksi olet onneton?

  • henna

    Kyseessä siis vaalea mies 😉

  • Markit

    Voi juku! Heti aamusta saa lukea näin äärest positiivisen ja onnellista elämää tihkuvan tekstin. Aivan ihanaa. ? Riemukkaita kuvia, loistavia hymyjä, pakko minunkin on olla hyvällä tuulella.
    Niin, tämä tekstisi on se pieni juttu, joka teki päivästä mukavan. Joka päivä on jotain kivaa, kun vaan kaivaa. Tänään se tuli tosi helposti.
    Paljon kiitoksia ihanille tytöille kuvissa! Ja miten rauhallinen ja tyytyväisen oloinen tyttö viimeisrssä kuvassa olikaan ?.

    • Miia Ezen

      Ihanaa, kun voin tuoda iloa sun elämään. 🙂 Se on mulle suuri juttu. Ja kylllä – täällä on onnellinen tyttö. <3

  • Eeva

    Moi Miia ja kiitos ihanasta blogista & snäpeistä.

    Missä tapasit ruusumiekkosen? Tinderissä?

    (eli kannattaako siellä hengata?) 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Eeva! Ihana, kun oot tykänny. 🙂 Ruusumies bongasi mut Facebookista yhteisten tuttujen kautta. Kyllä uskon, että Tinderissäkin kannattaa hengata. Uusia ihmisiä on niin hankala nykyään tavata.

  • Petra

    Moi!

    Voisitko vinkata mitä merkkiä ja sävyä tuo glitter rajaus on tai mitä suosittelisit? 🙂

    • Miia Ezen

      Tuo on NYXin, mutten voi kyllä suositella, koska se kuoriutuu oudosti pois. Hyvää glitter rajausta en ole vielä löytänyt. :/

      • Petra

        Okei, hyvä tietää siis!
        Kiitokset vastauksesta ja pitää yrittää bongata toimiva “glitteri”, näytti aika kivalta toi luomivaon rajaus niin olisi hauska testata itsekin 🙂

  • Katriij

    Moikka,
    Oon sun blogin myötä innostunut enemmän meikeistä ja monia sun suosittelemia tuotteita oon menestyksekkäästi ostanut. En opiskelijana raaski ostaa kaikkea kokeiltavaksi ja todettavaksi että huono ostos oli. Sun arvostelujen perusteella kaikki ostamani tuotteet on ollut täysin nappivalintoja! Nyt olisin innostunut kokeilemaana huulipunia. Mikä olisikin paras pysyvyydeltään ja muilta ominaisuuksiltaan hyvä puna? Tai joku muu huulituote jolla olisi hyvä harjoitella alkuun 😀

    • Miia Ezen

      Heippa! Onpa ihana kuulla, että oot tykännyt mun suosituksista. Tsekkaappas tämä postaus: https://www.elle.fi/miiaezen/2016/07/29/kuinka-feikata-suuremmat-huulet/ Meinan tuolla theBalmilla on niin ihania punia ja ne pysyvät! Myös Urban Decayn uusi Vice collection on huikea ja punat ihania.. varsinkin nudet. Itselleni mukaan on tarttunut väri Weirdo. 😉 Nämä ovat pysyvyydeltään perus punia.. eivät siis theBalmin tyyppisiä liquid lipstickejä.

  • mjai

    Tees ny postaus miten teijän tarina sai alkunsa!? Vähän jotain toivonkipinää tähän ikisinkkuuteen tännekin 😀

    • Miia Ezen

      Hih! Katsotaan, jos joku päivä. 😉 Toivoa näyttää olevan, jos tämäkin ikisinkku on löytänyt jonkun. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram