Seuraava meikkipalettisi?

21.08.2016

NYX beauty school drop out

Olen samalla meikkipalettien suuri fani sekä niitä karttava. Paleteista jää aina jotain käyttämättä, mutta niistä voi löytyä myös uusia lemppareita ja positiivisia yllätyksiä. Kuka nyt voi vastustaa tätä NYXin beauty school drop out -palettia* (saatu blogin kautta) ja sen herkkuja, kun se maksaakin vain 31,80€ (nyt alennuksessa)! Say what?

IMG_1462-001

35 luomiväriä, 2 high lighteria, 2 varjostuspuuteria ja 3 poskipunaa. En voi vieläkään käsittää tuota hintaa. Sanotaanko, että paletista löytyvät tuotteet ovat vielä ihan ok. Eivät mitään huippupigmenttisiä, mutta sanon sen vielä kerran, että tähän hintaan ihan ok.

Poskipunista yksi on matta, mikä on harmi, koska en ole suuri shimmer-poskipunien fani. High lighterit ovat ihan hyviä, vaikka hohde voisi olla hieman hienojakoisempaa. Varjostuspuuterit sopivat lämpimiä sävyjä käyttäville ja itsellenikin ne sopivat kesällä. Paketti on jämäkkä pakkaus ja hypin innosta kun sain tämän hyppysiini. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paketti varsinkin hintansa puolesta.

IMG_1449

Toinen paletti, jonka olen saanut testiin, on Isadoran Highland luomiväripaletti*. Odotin tätä innolla, koska Isadoran samankaltainen paletti nimeltään Matte Chocolates* on aivan huippu. Highland kuitenkin tuotti pettymyksen. Sen glitteriset/shimmeriset luomivärit eivät olleet kovin pigmenttisiä ja glitterit liian suuren kokoisia. Olisin toivonut niiden olevan hienojakoisempia.

IMG_1625

Paletista puuttui myös yksi vaalempi luomiväri (nk. transition color), jolla noita tummempia olisi saanut häivytettyä. Luomella myös noista kahdesta tummasta matasta ei kunnolla edes näkynyt eroa. Tumman vihreä näyttää usein iholla kylmän ruskealta, joten luumu ei ole siitä kovin kaukana. Lisäksi kolme shimmer-väriä näyttivät luomella melko saman värisiltä niiden heikon pigmenttisyyden vuoksi. Myönnetään tosin, että beige shimmer väri oli ihan ok kulmaluulla.

Isadora luomiväri

Isadoran paletti saattaa jäädä itselläni käyttämättä. Alla näet sen avulla luodun meikin. Hyvin harmaa ja tavallinen. NYXin paletilla, kun saa aikaan vaikka mitä ja hintakin on vain noin 10 euroa enemmän kuin Isadoran paletti.

Ulkomaan hankinnoista oma viimeaikainen palettisuosikkini on Too Faced Natural Matte, jonka värit Risqué, Honey butter ja Chocolate Cookie ovat olleet todella ahkerassa käytössä varsinkin reissuilla. Muutenhan suosin pääsääntöisesti Make Up Geekin yksittäisiä luomivärejä – niiden pigmenttisyys ja levittyvyys on vertaansa vailla.

20160821-564446610

*sisältää mainoslinkin

  • Riikka

    Heippa ☺ Oon vast’ikään löytänyt blogiisi ja kolunnut postauksia läpi. Youtube-videot olen katsonut myös kaikki. En ole mikään hirmu innokas meikkaaja ollut koskaan, mutta nyt oon ihan mielettömästi innostunut sinun kauttasi meikeistä ?

    Ostoslistalla on ainakin kunnon siveltimet alkuunsa! Kiitos noista vinkeistä ja tarkoista kuvauksista aina tuotteiden kohdalla. Hienoa että arvioit rehellisesti tämänkin postauksen lahjat, se saa luottamaan arvioosi muidenkin tuotteiden kohdalla.

    Olisi kiva kuulla mistä itse esimerkiksi tilaat meikkejä ja tarvikkeita. Eli mistä kannattaa hankkia mitäkin. Paljon noita vinkkejä olen jo bongaillutkin aiemmista postauksista.

    Ja vielä haluan kiittää ja kehua kuinka kivalta tyypiltä vaikutat näiden postauksien ja videoiden välityksellä! ? Mukavaa loppukesää sinulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Riikka ja kiitos! <3 Ihanaa kuulla, että viihdyt täällä. 🙂 Ja onpa huikeeta kuulla, että oot mun kautta innostunut meikeistä. Itse hurahdin täysin viime syksynä ja näköjään paluuta ei ole.

      Itse ostan suurimman osan meikeistä eleven.fi ja beautybay.com kaupoista. 🙂

  • A

    Mitä meikkivoidesivellintä suosittelet? Olen tähän asti käyttänyt beautyblenderiä ja sormia. Meikkivoiteina kolme erilaista, öljyisempi, tosi stydi matta ja siltä väliltä. Käytän sekaisin kaikkia.

    • Miia Ezen

      Heips A! Oma lemppari on Sigman F80. Aivan huippu! 🙂

  • Anna

    Kiva ja positiivinen blogi ❤️ Matkajutut on parhaita ja kosmetiikka aina mielenkiintoista!

    • Miia Ezen

      Kiitos Anna! ? Kiva kun viihdyt täällä. ❤

  • Maarit

    Voisitko postata jonkinmoisen meikkauksen a ja o, perusmeikit, siveltimet yms joilla pääsisi jo alkuun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram