My day: Vapaapäivä edition

04.08.2016

20160801_135728

Edellinen my day -postaus nousi yhdeksi teidän lempparipostauksista, joten tulen tekemään niitä jatkossakin säännöllisesti. Joku teistä pyysi my day -tarinaa vapaapäivästäni ja tässäpä sitä – olkaa hyvät. Lisäksi snapchatin puolella Ruusumieheksi ristitty salaperäinen tyyppi on herättänyt kysymyksiä ja siitäkin pääsette kuulemaan hiukan.

Vapaapäiväni ovat viimeaikoina olleet hyvinkin kiireisiä. Normaalisti kävisin lounastreffeillä jonkun ystäväni kanssa ja kirjoittelisin blogia. Iltamyöhään kirmaisin raikkaaseen kesäiltaan lenkille ja takapihalle kyykkäilemään. Näin ei ole kuitenkaan asiat olleen viimeaikoina. Olen nimittäin tunkenut vapaapäiväni vieläkin tiukemmalle. Blogia kirjoitan tiettyinä päivinä maratoonimaisesti monta postausta peräperään, jotta vapaapäivä olisi oikeasti vapaapäivä. Ruusumies eli uusi parisuhteeni on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista elämässäni ja se on syy “kiireille”.

20160727_154230

Tämä viimeviikkoinen vapaapäiväni alkoi kuitenkin tuttuun tapaan blogin äärellä ahertaessa. Se on kuitenkin rakas harrastus/työ ja en luopuisi siitä mistään hinnasta. Aikaa se vie kuitenkin paljon. Sähköposteihin vastailu, kirjoittaminen, meikkaaminen, kuvaaminen, editoiminen, videokuvaus ja taas editoiminen. Lisäksi postauksien suunnittelu vie paljon aikaa.

Lounasaikaan sain vieraaksi ystäväni Tian Porvoosta, joka on blogissanikin seikkaillut jo Varsovan, Nycin sekä Kroatia/Slovenian reissuilla. Kävimme lounaalla tuulisessa Hernesaaren rannassa. Jälkkärijätskille menimme niinkin kauaksi kuin Lintsille.

Olen todella nirso ystävistäni. Hih. Minulla on vain kourallinen hyviä ystäviä ja juuri heidän kanssaan vietän “laatuaikaa” aina kun on mahdollista. Kahdelta työltäni en vain pysty jakamaan aikaani enää muille. Ystäväni ovat tulleet minulle entistä rakkaimmaksi iän myötä. He ovat olleet tukena ne karikkoisimmatkin ajat ja tuovat niin paljon onnellisia päiviä elämääni. Olisin hukassa ilman heitä! <3

20160727_145402

Myöhemmin iltapäivästä suunnistin ylikasvaneiden kynsieni kera kynsihuoltoon Helsingin keskustaan. Tällä kertaa pyysin heitä vähän viilaamaan kynsien sivuilta ja jättämään tasaisen kärjen. Kynsistäni tuli niin sirot ja olenkin niitä kovasti sen jälkeen ihaillut. Siistit ja raikkaan väriset kynnet ovat tämän tytön tavaramerkki.

2016-08-04

Sitten siihen elämääni mullistavaan juttuun. Olen pyöritellyt tätä mielessäni jo vähän aikaa, että miten kertoisin teille tästä salaperäisestä Ruusumiehestä. Hän tuleekin esiintymään tällä lempinimellä myös jatkossa. En tule julkaisemaan hänestä tunnistettavia kuvia, koska haluan pitää tämän parisuhteen yksityisenä. Tulette kuulemaan kuitenkin hänestä silloin tällöin, koska hän on nykyään osa elämääni.

Sen voin kertoa, että hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea. Voisinko sanoa, että joka naisen unelma! Ainakin omasta mielestäni. Olen onnentyttö!

Kokkailimme kyseisenä vapaapäivänä yhdessä ja juttelimme tuntikausia. Hänen kanssaan aika lentää kuin siivillä. Voisiko parempaa vapaapäivän lopetusta ollakaan?

20160801_202935

  • Sara I Sara's Fab Life

    Voi vitsit miten kaipaan rakastumisen/ihastumisen tunnetta <3 Mysteerimies/Ruusumies samase 🙂 Onnea uudelle suhteelle!

  • Roseman

    Ruusumiestä ei sitten haittaa kamalat tatuointisi eikä se, että olet ollut turkkilaisten höylättävänä.

    • Ellu

      Kyllä on katkeran ja negatiivisen ihmisen kommentti. Ei voi muuta sanoa.

    • Keepingupthespirit

      Voi että miten säälittävä, kateellinen, katkera ja huonolla itsetunnolla ryyditetty kommenttisi onkaan.
      Miialle terkut; kun muut alentuvat, niin me nousemme ylemmäs. Mukavaa loppukesää!

    • Tanja

      Huhhuh.
      Suomi on todellakin kateellisten kansa, ihan luokaton kommentti.

      Kaikkea hyvää Miia, ihanaa kuulla että olet onnellinen, ja sun tastkat on ihan sika mageet 🙂
      Loistavaa loppukesää teille molemmille!

      • Tanja

        tatskat, ups 🙂

    • Marita

      Onpa rumasti sanottu! Noilla kommenteilla keräät vain tulisia hiiliä pääsi päälle…

  • Ella

    Aivan täydellisen upeat aurinkolasit! Kertoisitko mistä ne ovat? 🙂

  • Taija

    Ihanaa kuulla että olet löytänyt uuden parisuhteen ja unelmamiehen! 🙂 Kiva saada myös vapaapäiväpostaus, itse olin ainakin yksi sitä toivoneista.

    Saako udella löytyikö mies Tinderistä vai muualta? Mä hehkutin sun Tinder-postauksessa jokin aika sitten omaa pari vuotta kestänyttä parisuhdettani ja kuinka Tinderistä voi löytää elämän miehen, mutta vaikka se oli mun elämän mies, mä en ollut sen elämän nainen ja meidän tiet vei erilleen hetki sitten. Silti uskon että Tinderistä voi löytää aidon rakastumisen, ja ehkä vielä jonain päivänä kirjaudun sinne itsekin uudelleen…

    Hyvää jatkoa teidän suhteelle! 🙂

    • Miia Ezen

      Voi ei! Todella ikävä kuulla! ? Kyllä uskon, että Tinderistäkin voi löytää jonkun. Oma mies löysi minut Facebookista yhteisten tuttujen kautta. ?

  • Minttu

    Ihania uutisia <3 Olen niin iloinen puolestasi 🙂

  • Emma

    Ihana juttu. Tämäkin löytyi jo iltapäivälehdistä… ne jaksaa. Jotkut lukevat vain ne ja luulevat, että ihmiset tyrkyttävät juttujaan heille. Ne jutut luovat ihmisistä erilaisen väärän kuvan. Pitäisi olla jokin laki siinäkin, että saako toisten tekstejä kopioida tai kirjoittaa ns. haastatteluna.

    • Miia Ezen

      Joo.. en jaksa enää välittää lehdistä. Eiköhän ne tämän jälkeen jo lopeta. ?

    • Kolmen äiti

      Iltapäivälehdet tai julkinen blogi/muut sosiaalisen median kanavat – ihan sama. Kannattaa asennoitua siihen, että kaikenlaista palautetta tulee. Jos todella haluaa jonkun asian pitää ‘salassa’ tai vain lähipiirin tiedossa, niin ei ehkä kannata siitä postata sosiaalisessa mediassa. No, jokainen käyttäköön omaa harkintaansa sen suhteen kuinka paljon haluaa julkisuudessa olla. Sinänsä oli hauska lukea uuden parisuhteen alusta ja toivotan onnea jatkoon.

      • Tanja

        Kyllä mun mielestä ainaki olis kohteliasta toimittajalta kysyä saako some postauksia laittaa omille nettisivuille.
        Jos lupa saatu nii sit no problem. My one cent 🙂

        • Miia Ezen

          Heips Tanja! Olisihan se kiva, mutta ikävä kyllä nämä kirjoitukset ovat julkista riistaa. 🙂

      • Miia Ezen

        Joo näinhän se on, mutta tämä on työtäni ja olen tähän jo tottunut. 🙂 Kiitos onnentoivotuksista!

  • Pia K.

    Voi miten mukavia uutisia! Kaunista elokuuta 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana! ❤ Ihanaa elokuuta sulle myös! ?

  • Eeva

    Onnea sulle ja mysteeri ruusumiehelle,ihanaa että olet löytänyt tämän ruusumiehen elämääsi.
    Sä olet vielä nuori joten nauti elämästä ja rakkaudesta.

  • Senttuli

    Ihanaa että olet löytänyt miehen <3 ehkä olen itse todella harjaantunut "some-etsivä/kyylä", mutta jo ainoastaan tuosta selkäkuvasta ja viimeaikaisista instagramin seurantaan ottamistasi tileistä sain selville kuka mysteerimiehesi on… joten jos oikeasti haluat pitää miehen henkilöllisyyden piilossa, niin poista tuo keittiökuva.

    • Miia Ezen

      Heippa Senttuli! Noh, mitään ei voi täysin peitellä. Kyllähän me kuljetaan kuitenkin julkisilla paikoillakin yhdessä. Ja seuraamani IG-tilithän eivät välttämättä liity uuteen mieheeni millään tavoin. 😉

  • Saga

    Onnea Miia. Sinulla on oikeus löytää onni, niinkuin meillä kaikilla. Luulenpa, että tuo edellä olevan säälittävän kommentin kirjoittaja ei kykene löytämään onnea, jolloin purkaa pahaa oloaan blogiisi.

    • Miia Ezen

      Kiitos Saga! 🙂 Joo, ei noista ihme kommenteista kannata välittää. Niitä tulee aina, kun IS tai IL kirjoittelee. Muuten me kaikki saadaan olla täällä aina rauhassa. 🙂

  • Senttuli

    Ihanaa että olet löytänyt miehen <3 jos oikeasti haluat pitää mysteerimiehen henkilöllisyyden piilossa, kannattaa miettiä kaikkien somekanavien muodostamaa kokonaisuutta…

  • K

    Onnea teille molemmille. <3

  • Taikatähti

    Ihanaa, onnea Miia Mysteerimiehestä! Onnittelut myös Mysteerimiehelle <3 Olkaa onnellisia ja antakaa kateellisten panetteluiden lentää tuulten mukana tomuksi maailmanääriin.

  • Maritza

    Uskotko todella, että kiinnostaa sun ruusumiehes? Ei sitten vöhääkään, kirjoitteke ihan rauhassa ja tee itsesi naurettavaksi…..

    • Lulu

      Kiinnosti selvästi sinuakin sen verran, ett kävit lukemassa ja ennenkaikkea koit vielä tarpeelliseksi kommentoida.

      Tiedäthän, että tuollainen negatiivisuus ja katkeruus ei oikein pue ihmistä eikä anna kovin kypsää kuvaa sinusta?

  • Heidi

    Hyi kamala teitä ilkeitä ihmisiä!! Tätä järkytyksen määrää mitä joissain kommentteissa oli.. Jos noin kovasti mielensä pahoittaa,ei ehkä kannata käydä lukemassa blogeja ollenkaan 😉

    Oot Miia ihana! Ja onnea matkaan Ruusumiehen kanssa 😛

  • M

    Tulin töissä niin hyvälle tuulelle kun luin tämän postauksen! Oon oikeen oottanut, että löydät jonkun kivan miehen itsellesi 😉 onnea ja rakkautta teille!

  • Markit

    Moi Miia! Tosi kiva kuulla, että elämä hymyilee vieläkin leveämmin kuin ennen. Ensin ajattelin, miten ihanaa tuo ihastumisen/rakastumisen tunne olisi… Ja sitten tajusin, että onhan sitä minullakin, joka ikinen päivä. Ei suuria juttuja, vaan toisen huomioiminen, ystävälliset sanat, pieni kehuminen, auttaminen, voi näitä on niin paljon! Nämä kun muistaa, niin hyvin menee. Ei toisen tarvitse ihmeitä tehdä, kun saa hymyn huulille. Tiedän, että sinullakin on näin. Onnea siis!
    Yhden asian koitan sinulta oppia, että en välittäisi tyhmistä kirjoituksista. Mutta kun on niin syvälle iskostunut tuo, että ihmisiä ei saa kohdella väärin ja huonosti…Se on epäreilua. Kun olisivat edes johdonmukaisia jutuissaan!
    Snäppiä en siis ole ottanut, koska ajattelin, että Miian hymy on nyt herkässä, eikä minun muuta tarvitse tietääkään. Ja mies vasta onnellinen saakin olla, kun on Miian kanssa.

    Muuten, en tiedä kumpi on hauskempi, ruokaa laittava mies vai joulupukki liesituulettimella? JP:n näin jo siskojutussa ja ajatelin, että nyt on löytynyt minuakin suurempi jouluihminen.
    Pitäkää hauskaa!

  • Heli

    Aivan ihanaa ja kuten jo vastailitkin, ettei kannata kateellisten tai muuten vain elämäänsä kyllästyneiden kirjoituksista välittää. Näin on. Ne voi jättää omaan arvoonsa. Nauti kesästä, auringosta ihanasta elämästäsi! kaikkea hyvää jokaiseen elämäsi hetkeen. Älä anna hymysi hyytyä typeristä kirjoituksista.

  • Anne

    No huh että piisaa kateellisia :/ Ihanaa että uusi onni on löytynyt, toivottavasti nyt osui “the one” kohdalle <3

  • Heini

    Kyllä se the one taisi löytyä sinullekin<3 ihana ollut seurata snappeja joissa perhoset ja hyvä mieli välittyy kännykän ruudun toisellekin puolelle 🙂 Onnea tyypit <3

  • Ninsku

    Hei, tämä on kyllä niin hyvän mielen blogi. Onnea paljon uuteen parisuhteeseen! Ja olipa hauska bongata oma vapaapäiväpostaus-idea toteutettuna. Kiitos! 🙂

  • Annn

    Ihanaa, sinulla elämä hymyilee <3 Ehkä toivoa täälläkin siis joskus vielä 😀

  • sini

    toivotaan ettei toi sun uusi suhde kompastu sun näppäryyteen. Katsos vanha sanonta kuuluu “kel onni on se onnen kätkeköön “.Voisihan sitä edes jotain pitää omana tietona.

    • Markit

      “Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo”. ?

  • Mehis

    Paljon sydämiä sinulle ihana Miia. <3<3<3<3<3
    Ihana blogi sinulla ja muutenkin kiva kuulla jotta elämä hymyilee.

  • Nora

    Kiitos ihanasta blogista Miia! Olet niin vilpittömän aito ja suhtaudut intohimoisesti elämään. Meikit ovat taas alkaneet kiinnostaa tätä äippää, joka on tyytynyt viime vuodet puuteriin ja ripsariin… ?? Tätä blogia on tosi kiva seurata. Ihanaa kesän jatkoa sinulle ja poikaystävälle ❤️ .

  • Anonymous

    Mikä tuo joulupukki on?!?!

    • Miia Ezen

      Hih! Hyllyllä on kaikkea muutakin outoa, jotka eivät kuvassa näy. Muistoja. 😉

  • Johanna

    Ihania uutisia, olet todellakin onnesi ansainnut. 🙂 Tulin itsekin niin hyvälle tuulelle uudesta parisuhteestasi. Mukavaa loppukesää ja syksyn odotusta 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Johanna! <3 Ihanaa loppukesää sullekin!

  • Susanna

    Mä oon ollut elokuun ekat 4 viikkoa lomalla ja täysin nettipimennossa ihan tarkoituksella oikeastaan. En oo jaksanut edes omaa blogia päivitellä juurikaan. Eilen oli paluu arkeen ja onkin sitten riittänyt lukemista seuraamissani blogeissa 😉 Nyt kahlasin läpi sun postaukset ja olipa mukava kuulla Ruusumiehestä 😀 Oliko hän sama josta aiemmin mainitsit, kun oli jo kolmannet treffit tulossa? Hyvin sanottu häneltä, että kasvot saa hehkeäksi kun rakastuu, näinhän se on 😀 Oikein ihanaa alkavaa syksyä Ruusumiehen sylissä 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos Susanna! <3 En muista ollenkaan mitä olen kirjoitellut, mutta tässä ollaan nyt puolitoista kuukautta oltu kimpassa. 🙂 Ihanaa syksyä ja nettipimento tekee varmasti TODELLA hyvää.

  • Susanna

    Niin siis aiemmin mainitsit, että kolmannet treffit oli jo tulossa ja et maininnut mysteerisestä deittikumppanista sen enempää, niin jäin vaan miettimään, että onko Ruusumies nyt sitten hän vai “seuraava” 😉 Jäin silloin odottamaan innolla tulevia postauksia, mutta enpä sitten ollutkaan niitä lukemassa, eh. No mutta oli miten oli, niin kiva että on löytynyt sopiva kumppani. Kyllä se nettipimento ja kaikki muukin uutis- ja lööppipimento tekee välillä ihan hyvää. Tosin nyt kun ystävät puhuvat ties mistä asiasta niin oon tietysti ollut aivan kuutamolla, mutta hui hai, eipä tuo ole niin vakavaa. Ihanaa syksyä teille käpysille 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram