Muodonmuutos lentoemännäksi

24.08.2016

2016-08-21Kauneusbloggaajana huomaan useinkin miettiväni, että mitkä asiat elämässä ovat oikeasti tärkeitä. Onko se oikea elämä todella upeita sampanjaa virtaavia tilaisuuksia, kauniita ihmisiä ja postilaatikosta tipahtelevia pr-paketteja? Olen tietenkin hyvin kiitollinen kaikesta tästä ja myös nöyrä kaiken tämän äärellä. Saan tehdä työtä asian parissa, josta todella nautin.

Lomailen tällä hetkellä lentotyöstäni ja sain viettää upeat neljä päivää ystäväni mökillä ihanien naisten kanssa Porvoon kauniissa maisemissa syöden ja saunoen. Meikit pysyivät muutaman päivän visusti pusseissaan ja kasvomme saivat viihtyä niiden luonnollisissa olotiloissaan.

Ystäväni/kollegani mökki sijaitsee lähellä Porvoon keskustaa ja sekö oli mainio tilaisuus kutsua kylään kollegaa jos toistakin. Meillä oli siis todelliset lentoemäntien kokoontumisajot. Naureskelimme, ettei kukaan uskoisi meitä hehkeiksi lentoemänniksi, kun omien sanojemme mukaan “Römppä-Liisailimme” mökkivaatteissa tukat takussa.

Muodonmuutosleikki

Nautin todella yhdessäolosta ilman telkkaria ja puhelimia, vaikka siellä kaikki nämä “ylellisyydet” olivatkin. Porukkaa ravasi kahvilla ja lounaalla joka päivä aivan ex temporee. Ei tarvinnut sopia aikatauluja etukäteen ja elämä oli muutaman päivän juuri sitä ihanaa hidasta elämää. Ruokaa, ystäviä, kahvittelua ja naurua. Ei tarvinnut laittautua, verkostoitua, tehdä ensivaikutelmia ja juosta kiireessä paikasta toiseen.

Molemmat työni ovat jollain tavalla kuoria sen oikean elämän ympärillä. On ihana meikata ja näyttää nätiltä, mutta kyllähän te kaikki tiedätte miltä “Römppä-Liisalta” tämä bloggaaja näyttää ilman meikkiä. Se todellisuus on siellä meikin alla. Olen tavallinen nainen, joka nauttii tavallisten arkipuuhien tekemisestä. Työkseni teen taikatemppuja meikillä ja muuntaudun näin joko lentoemännäksi tai tutoriaalia tekeväksi tubettajaksi. Kuitenkaan mikään näistä ei onnistuisi, jos en osaisi olla oma itseni. Meikki ei tee lentoemännästä reippaan iloista, eikä tubettajasta mielenkiintoista.

Tämä mielenkiintoinen kuvissa esiintyvä lentoemäntäkollegani on kahden lapsen äiti, jolla ei ole elämä ollut aina helppoa. Hänen kaunis persoona ja huikea asenne loistavat meikillä ja ilman. Pieni muodonmuutos tekee kuitenkin jokaisen itsetunnolle aina hyvää ja päädyin tekemään tälle mökkien kaunottarelle pienen muodonmuutoksen niillä meikeillä, joita minulla oli matkassa. Huikea kaunotar – eikö?!

IMG_1714

  • Matilda

    Heippa! Tänään oli hieman aikaa katsoa videiotasi ne ovat super kivoja ja jotenkin “maanläheisiä”/jotenkin tuntuu todella luontevalta katsoa niitä! 🙂 Kuinka kauan sinulla yleensä menee arkimeikin tekoon? Jatkatko lentoemännän töitä vai aiotko ottaa meikkaajan hommat päätyöksi? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Matilda ja kiitos! ? Mun arkimeikin tekoon menee noin puoli tuntia. Se on mun pieni taiteellinen hetki. ? Aika näyttää jatkanko lentohommia vai nouseeko meikkitaiteilijan urani nousuun – toivottavasti. ?

  • MHR

    Voi että, kaunis on lentoemäntäystäväsi. Olisi kiva myös tuotelistaus nähdä, että millä on muodonmuutos tehty, jospa tuosta jotain vinkkiä saisi, että millä itsekin hehkeyttä tähän väsähtäneeseen nelikymppiseen loihtisi. Joka päivä kuitenkin meikkaankin, mutta tuntuu, että samaan vanhaan kaavaan jämähtänyt ja ei oikein enää keinot tepsi..

    • Miia Ezen

      Heips MHR! Hyvä idea. ? Pitää laittaa seuraavaan. Kun väsymyksestä puhut, niin ainakin Urban Decayn complete coverage concealer on loistava tuomaan valoa koko kasvoille ja peittämään tummat silmänaluset. ?

  • Ida

    Oot kyllä niin taitava! 🙂

  • Maikki

    Olipa kiva lukea taas vähän syvällisempää tekstiä. Olet kyllä taitava meikkaaja ja upean meikin olet tälle naiselle loihtinut. Mukavaa syksyä ja onnea uudelle suhteelle!

    • Miia Ezen

      Kiva kuulla, että tykkäsit ja kiitos. ? Jokaisesta naisesta kyllä kuoriutuu ihan huikeita malleja. Ihanaa syksyä sullekin!

  • Eeva

    Oi miten ihana postaus,sitähän se elämä on minkälaiseksi elämä on sinut muokannut.On niin ilo lukea Miia sun kertomuksia.Ite kans näin 68v löydän ilon pienistä arjen jutuista,meikkaus on yksi niistä se vaan on hauskaa kun resuliisasta kuoriutuu ihan ok nainen(omasta mielestä).

    • Miia Ezen

      Kiitos Eeva! Sitähän se todellinen elämä on, että arkisetkin asiat (joihin meikkaaminenkin lukeutuu) saavat iloiseksi. ? ja tärkeintä meikkaamisessa on juurikin, että omasta mielestä näyttää hyvältä. Eli silloin kaikki on meikkaamisessa sallittua. ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram